Com veure el temps d'ús de l' iPhone

Darrerament, has estat sentint que has passat massa temps enganxat al teu iPhone... reduint així el temps dedicat a les activitats diàries que està acostumat a fer. Així que, estàs tractant d'entendre com veure el temps d'ús de l'iPhone i realment adonar-se de la seva situació. No obstant això, al no estar familiaritzat amb el tema, necessitaria ajuda amb l'operació en qüestió.

Si així són les coses, sàpiga que la solució que necessita ja està en el seu telèfon intel·ligent. Vostè ha de saber, de fet, que amb el llançament de iOS 11 Apple ha introduït l'eina Temps d'ús dissenyat precisament per al control de les activitats digitals i per a l'ús conscient de l'iPhone (però també de l' iPad i del Mac). En detall, Temps d'ús li permet tenir una visió general de el temps d'ús del dispositiu, juntament amb detalls com els períodes d'ús de les aplicacions individuals, el nombre de desbloqueig el dispositiu, les aplicacions obertes després del desbloqueig, etc.

Si ho desitja, amb aquesta guia puc mostrar com funciona la utilitat en qüestió: estic segur que, a la fi de la lectura, haurà adquirit les habilitats necessàries per aplicar els paràmetres més adequats al seu cas i aconseguir aquest equilibri en l'ús de l'smartphone que està tractant d'aconseguir. Dit això, no em queda més remei que desitjar-li una bona lectura i bona sort amb tot.

  • Com veure el temps d'ús en l'iPhone
    • Limitar el temps d'ús
  • Com veure el temps d'ús de l'aplicació
  • Com eliminar el temps d'ús de l'iPhone

Com veure el temps d'ús en l'iPhone

Com vaig esmentar en les primeres línies d'aquesta guia, Temps d'ús és l'eina de control d'activitat digital desenvolupada per Apple i disponible en telèfons mòbils, tauletes i PC pertanyents a el món de la «Apple mossegada».

Per utilitzar-lo, accedeixi a l' Paràmetres d'iOS, tocant la icona de la Equip que es troba a la pantalla inicial o en la biblioteca d'aplicacions de la seva sistema operatiu, Premi al Temps d'ús i, posteriorment, en l'opció Activa el «temps d'ús».

Ara, pressiona els botons continua y És el meu iPhone i el joc està fet: a partir d'aquest moment, iOS començarà a recopilar estadístiques d'ús relacionades amb el dispositiu, que inclouen el temps emprat en cada aplicació, el nombre de notificacions rebudes, el nombre de desbloqueig, etc.

Per veure'ls, torneu a entrar al ajustaments; Temps d'ús Mitjançant el gràfic de la part superior es pot obtenir informació sobre el temps real de permanència en el telèfon intel·ligent bloquejat, en relació amb la setmana actual.

Si està interessat en accedir a les estadístiques completes, toqueu la veu Veure totes les activitats... localitzat sota de la taula esmentada dalt: per assegurar-se que només vegis dades sobre l'iPhone que estàs fent servir, toca la teva veu ... dispositius situat a la part superior dreta i seleccioneu el número de telèfon dins el panell que apareix més tard.

Usant aquesta pantalla pot triar veure les estadístiques Diari o setmanal premeu els botons apropiats a la part superior; per veure les dades d'un dia específic, seleccioneu aquest dia en el gràfic de la part superior. Desplaçant-se cap avall a la pantalla, trobareu la informació sobre el aplicacions més utilitzades a nombre d'activacions de pantalla a aplicacions utilitzades immediatament després de l'activació ja nombre de notificacions rebudes.

Limitar el temps d'ús

Si creus que és apropiat, també pots establir alguns límits d'ús pel smartphone: per exemple, pot inutilitzar el dispositiu (excepte per a algunes funcions bàsiques) durant un període de temps determinat. Per fer això, torna a la ajustaments; Temps d'ús d'iOS, toqueu a la veu Pausa d'ús i seguir endavant EN el pal de el mateix nom.

Un cop fet això, utilitzeu el mòdul de la pantalla per configurar el dies de la setmana en què s'aplicarà la restricció, el temps de començament i la de aleta El canvi s'aplica instantàniament, tant en l'iPhone com en altres dispositius aparellats amb el mateix ID d'Apple (i per als quals l'opció «Compartir a dispositius" està habilitada).

Durant la pausa d'ús, només s'activarà el següent trucades entrants i el trucades sortints si ho considera oportú, pot autoritzar també l'ús de certes aplicacions, que es definiran en l'article Sempre es permet situada a la pantalla de resum de Temps d'ús.

Si no està interessat en bloquejar tot el telèfon, sinó que només vol restringir l'ús d'aplicacions específiques, feu clic al botó Restriccions de l'aplicació (També resident al Temps d'ús ), Tocar la veu Afegir la restricció d'ús i indica el categories d'aplicacions per imposar el bloqueig, marcant les caselles al costat de les respectives NOMS. Per bloquejar una sola aplicació, en el seu lloc, toqueu el corresponent a la categoria en què està inclòs i posi la marca al costat de la seva nom.

Després d'aquest primer pas, premi el botó següent especifica un temporitzador per a les aplicacions de cada categoria, i si creus que necessites aplicar el bloc només en certs dies de la setmana, toca al Personalitzar els dies.

Per acabar i confirmar els paràmetres de bloqueig, toqueu el afegeix A partir d'aquest moment, les aplicacions seleccionades només poden ser utilitzades durant el temps de l'temporitzador prèviament establert (tampoc de forma consecutiva). Quan el temps disponible s'esgoti, L'aplicació es desactivarà i no estarà disponible fins al moment de l'temporitzador. mitjanit el següent.

Quan és necessari, el temps d'ús també permet establir un codi PIN per desactivar temporalment les restriccions imposades anteriorment i evitar canvis no autoritzats en la configuració: per això, torneu a la pantalla principal de la utilitat, premeu la tecla Utilitzeu el codi de «Temps d'ús». i seguir les instruccions de la pantalla per especificar el codi en qüestió.

Com veure el temps d'ús de l'aplicació

La funció Temps d'ús de l'iOS, com vaig explicar anteriorment, inclou una secció que permet veure el temps emprat en cadascuna de les aplicacions instal·lades (i utilitzades) en l'iPhone. No obstant això, li agradarà saber que algunes aplicacions inclouen un mecanisme intern completament similar però independent de sistema operatiu, mitjançant el qual es mostra el temps que es passa en elles.

En Instagram per exemple, pot accedir a les estadístiques d'ús de l'aplicació d'aquesta manera: després d'iniciar Instagram, feu clic al botó homenet situat a la part inferior dreta (per accedir a la seva pàgina de perfil), premi el botó ☰ situat a la part superior dreta, seleccioneu l'element Paràmetres de menú proposat i arribar a la les seves activitats.

Des d'aquesta pantalla, pot veure el temps que ha passat dins de l'aplicació i establir un recordatori diari perquè rebi un recordatori quan s'arribi al límit de temps establert.

També Facebook integra tal mecanisme: per accedir-hi, feu clic al botó ☰ a la part inferior dreta de la pantalla principal de l'aplicació, ampliï la secció Configuració i privacitat ubicada a la següent pantalla i premi el botó El temps passat a Facebook.

Ara, per veure el gràfic de les estadístiques d'ús de l'aplicació, feu clic al botó Veure el temps. S'obrirà una pantalla en la qual també podrà activar una notificació setmanal sobre la gestió de el temps a la xarxa social: per a això, passi a EN la palanca corresponent a la caixa actualització setmanal.

Per accedir als instruments de gestió d'activitats, torneu a la pantalla principal de El temps passat a Facebook i tocar la veu ... veure Eines localitzat dins de la caixa Gestiona el teu temps a través de la pantalla, seràs capaç de deixar de rebre notificacions durant un període de temps determinat i / o rebre una recordatori de l'horari diari quan expira un temporitzador (que es pot especificar un cop que s'activa l'opció dedicada).

Lamentablement, no m'és possible donar-li informació precisa sobre les aplicacions específiques que li interessen, ja que els passos a seguir per arribar a la secció d'estadístiques d'ús (si n'hi ha) difereixen enormement d'una aplicació a una altra. No obstant això, li suggereixo que mireu el menú principal i a menú de configuració de l'aplicació: generalment, la funcionalitat en qüestió resideix allà.

Com eliminar el temps d'ús de l'iPhone

Has aconseguit trobar un bon equilibri entre la teva atapeïda agenda i el temps que passes «pegat» al teu smartphone i, com que ja no creus que sigui útil portar un registre de les teves activitats i / o restriccions de autoimportación, vols saber com eliminar el temps d'ús de l'iPhone ?

Res podria ser més senzill. Per desactivar el bloqueig complet de el telèfon, aneu a menú ajustaments; Temps d'ús; Pausa d'ús i seguir endavant OFF la palanca de el mateix nom, resident a la part superior de la pantalla. Si ha establert un codi per al Temps d'Ús, haurà de escriure-ho per canviar la configuració.

Per desactivar les limitacions imposades a les aplicacions, aneu al seu lloc a l' ajustaments; Temps d'ús; Restriccions de l'aplicació (Escrivint el codi de temps d'ús, si s'ha establert per endavant), premi al nom de la limitació per desactivar i seguir endavant OFF pal Limitació de l'aplicació o tocar la veu Eliminar la limitació que esborraran la configuració relacionada amb el tipus de bloc en qüestió.

Alternativament, si vols apagar completament l'eina de monitorització d'Apple, veu a la ajustaments; Temps d'ús i tocar el Desactivar «Temps d'ús» col·locats a la part inferior, dues vegades seguides. Si cal, introduir el PIN prèviament establert per procedir a la desactivació.

Finalment, si estàs intentant entendre com eliminar el temps d'ús de l'iPhone sense saber la contrasenya perquè has oblidat el PIN esmentat, saps que és absolutament factible; però, perquè això tingui èxit, és essencial conèixer el correu electrònic i la contrasenya de l'ID d'Apple associat a el dispositiu (Si no ho recordes, pots restablir-seguint les instruccions que us he donat en aquesta guia).

Està bé? Molt bé, fem-ho. Per restablir el PIN d'ús de temps oblidat, aneu a l' ajustaments; Temps d'ús d'iOS, toqueu a la veu Canviar el codi de «Temps d'ús» dues vegades seguides i, quan arribi a la pantalla de sol·licitud de codi, feu clic al Has oblidat el codi?... col·locat al fons.

Ara, introdueixi el seu ID d'Apple i la relacionada Contrasenya en els camps apropiats, premi el botó OK col·locat a la part superior i, quan cal, especifica el nou PIN per utilitzar, dues vegades seguides. En aquest punt, tot el que ha de fer és procedir a la desactivació completa de Temps d'Ús, seguint els passos que vaig indicar anteriorment.