Com veure els grups d'una persona en Facebook. Fa unes setmanes, un col·lega seu li va recomanar que s'inscriguèsse en un grup al Facebook de el qual, però, ja no recordes el nom. Totes les seves recerques a la famosa xarxa social no van donar el resultat desitjat però, abans de molestar novament al seu col·lega i causar una mala impressió per la seva oblit, li agradaria intentar rastrejar el nom de el grup navegant en el seu perfil i en el d'ell.

En els següents paràgrafs, de fet, t'explicaré com veure els grups d'una persona a Facebook, Per rastrejar els grups en què està registrada una persona en particular. Primer, et proporcionaré el procediment detallat per veure la llista de grups de Facebook que administres i / o als quals estàs subscrit (per poder recuperar el nom de el grup que ara has oblidat, si ja et suscribiste). A continuació, trobareu les indicacions per accedir a la secció Grups d'amics, Que li permet saber a quins grups estan subscrits els seus amics a Facebook.

Com veure els grups d'una persona a Facebook pas a pas

Abans d'arribar a el cor d'aquest tutorial i explicar com veure els grups d'una persona a Facebook, Cal fer una premissa necessària. De fet, has de saber que a la famosa xarxa social és possible veure la llista de pàgines seguides per un usuari en particular però ja no està permès veure la llista de grups als quals està subscrit.

Dit això, li complaurà saber que hi ha una solució alternativa que li permet saber en quins grups està inscrita una persona, sempre que la persona estigui entre els seus amics. No obstant això, aquest procediment no és vàlid per a un grup secret de Facebook: només es pot utilitzar per a grups públics i privats.

Com veure els teus grups a Facebook

Si la seva intenció és veure el Grups de Facebook a què estàs subscrit, et alegrarà saber que el procediment a seguir és senzill i ràpid. Tot el que has de fer és accedir a l'apartat de la xarxa social dedicat als grups: des d'aquí pots veure tant els grups dels que ets administrador com els grups als quals t'has subscrit, gestionant ràpidament les notificacions i la configuració. Aquí està tot en detall.

Des telèfons mòbils i tauletes

Per veure els seus grups a Facebook des telèfons mòbils i tauletes, Iniciï l'aplicació de la famosa xarxa social per a dispositius Android o iOS / IPadOS i, si encara no ho ha fet, premeu el botó Iniciar sessió, Per iniciar sessió en el seu compte.

Ara, si té un dispositiu equipat amb Android, Toqueu el botó ☰ i, en la nova pantalla que es mostra, seleccioneu l'element Grups ; després feu clic a l'opció Mostra tot relacionat amb l'article Els teus grups, Per veure la llista completa de grups als quals està subscrit, dividida entre Grups establerts a la part superior, Grups que administresaltres grups.

Si, per contra, té un iPhone / iPad, Toca el homenet ubicat al menú de sota, per accedir a la secció Grups, I feu clic a l'opció Els teus grups.

En la nova pantalla que apareix, pot veure la llista completa de tots els grups als que està subscrit.

Independentment de el dispositiu en ús, a l'pressionar l'element Edita i tocant la icona d'una xinxeta, Pot afegir nous grups per fixar a la part superior o eliminar aquells que ja no desitja que apareguin.

A més, pressionant sobre l'element configuracions (La icona d'una roda d'engranatge, Si utilitza un iPhone / iPad), pot accedir a la secció relacionada amb configuració de grup i seleccioneu una de les opcions disponibles: Notificacions per canviar les preferències de notificació de cada grup, triant si rebre una notificació per a cada nova publicació ( Tots els missatges ), Només per a publicacions publicades per amics i per contingut suggerit ( en evidència ), Exclusivament per a contingut publicat per usuaris presents entre els seus amics ( Publicacions d'amics ) O per a ser notificat sol de qualsevol menció o actualització important de el grup ( Desactivar ); Seguir  per indicar, per a cada grup, quins continguts veure a la secció de Notícies e Membres per sortir ràpidament d'un o més grups.

Des de l'ordinador

Si preferiu veure el llistat de grups de Facebook als quals està subscrit des de l'ordinador, Connectat a la pàgina principal de la famosa xarxa social, ingressi les seves dades d'inici de sessió en els camps E-mail o telèfonContrasenya i feu clic al botó Iniciar sessió, Per iniciar sessió en el seu compte.

Un cop fet això, s'ubiqui la secció explorar a la barra lateral esquerra i toca l'element Grups. Alternativament, feu clic a la fletxa apuntant cap avall i selecciona l'opció gestionar grups al menú que apareix.

A la barra lateral a l'esquerra de la pàgina acabada d'obrir, pot veure els grups als que està subscrit: Grups que administres, Amb els grups que ha creat o dels que ha estat designat administrador o moderador, i  Grups als quals pertanys, En canvi, amb la llista completa dels grups als quals es va unir.

A diferència de l'aplicació de Facebook, que li permet administrar ràpidament la configuració de tots els seus grups, des de la seva Pc necessita accedir a cada grup individual (fent clic al seu nom de pila ) Per canviar la configuració de notificacions o deixar-ho: en aquest sentit, el meu guia sobre com deixar un grup al Facebook pot ser útil.

Com veure grups d'amics a Facebook

Com s'esmenta en les línies inicials d'aquesta guia, no és possible veure tots els grups de Facebook als quals està subscrita una sola persona.

No obstant això, si l'usuari que us interessa es troba entre els teus amics, pots accedir a la secció Grups d'amics i esbrini a quins grups estan subscrits els seus contactes, encara que amb algunes limitacions.

Des telèfons mòbils i tauletes

Per veure grups d'amics a Facebook des telèfons mòbils i tauletes, Iniciï l'aplicació de xarxa social per a dispositius Android o iOS / iPadOS (tocant la «F» blanc sobre fons blau ) I, si encara no ho ha fet, entreu en el seu compte.

Ara, toqueu el botó ☰ ubicat al menú superior (a baix a la dreta si fa servir un iPhone / iPad), seleccioneu l'element Grups i toca el botó Suggeriments.

En la nova pantalla que apareix, s'ubiqui la secció Grups d'amics i feu clic a l'opció Mostra tot, Per veure la llista de grups als quals estan subscrits els seus amics i, per a cada grup, el nombre d'amics que en formen part.

Després premi un Grup de Facebook, Toca la seva nom de pila i, en la nova pantalla que apareix, toca l'opció veure'ls tots relacionat amb l'article Membres.

Ara, localitza la secció Amics, Per veure la llista completa d'amics que estan subscrits a el grup en qüestió.

No obstant això, has de saber que el procediment que acabo d'indicar és vàlid només si el grup és públic. Si, per contra, el grup és privat, per veure la llista de membres registrats (inclosos els teus amics) has de sol·licitar el registre a el grup prement el botó Uneix-te a el grup : En aquest sentit, el meu guia sobre com unir-se a un grup tancat de Facebook pot ser útil.

Des de l'ordinador

El procediment per veure la llista de grups d'amics a Facebook des de l'ordinador  és gairebé idèntica a la informació que els acabo de donar per a telèfons mòbils i tauletes.

Tot el que has de fer és accedir a la secció Grups d'amics i veure la llista de membres inscrits en cada grup.

Per continuar, després connecteu-vos a la pàgina principal de Facebook i premeu l'opció Grups, Visible a la barra lateral de l'esquerra, prop de l'element explorar.

Alternativament, feu clic a la fletxa apuntant cap avall, Ubicat a la part superior dreta, i seleccioneu l'opció gestionar grups al menú que apareix.

A la pàgina acabada d'obrir, busqui la secció Grups d'amics i feu clic a l'entrada Mostra tot, Per veure la llista de grups als quals estan subscrits els seus amics.

En aquest punt, feu clic a la Imatge de portada de cada grup del seu interès, feu clic a l'opció Membres visible a la barra lateral de l'esquerra, busqui l'element Amics i feu clic en l'escriptura Veure a tots els amics, Per veure la llista d'amics inscrits en el grup en qüestió.

Si a l'accedir a un grup veu el quadre Sobre aquest grup i opció privat, Vol dir que el grup està tancat i no és possible veure la llista de membres.

Per tenir èxit, feu clic al botó Uneix-te a el grup, Per sol·licitar accés a el grup i esperar que la seva sol·licitud sigui acceptada.

En aquest punt, torneu a iniciar-vos al grup en qüestió, seleccioneu l'opció Membres visible a la barra lateral de l'esquerra, localitzi la secció Amics i feu clic a l'opció Veure a tots els amics, Per saber quins amics estan registrats.