Com veure els meus comentaris en google. Després de llegir el meu guia sobre com fer una revisió a Google, ha decidit publicar les avaluacions d'alguns llocs que va visitar recentment, per oferir la seva contribució a la comunitat i, en particular, a les persones interessades a visitar els llocs en qüestió. Ara, però, li agradaria veure la llista completa de les seves comentaris a Google, Tant per saber si van ser apreciats per altres usuaris com per fer alguns canvis.

Si aquest és el cas i et preguntes » com veure els meus comentaris a Google «, Permeteu-me explicar-li com tenir èxit en el seu intent. Si em dedica uns minuts del seu temps lliure, a més de les indicacions detallades per veure la llista completa dels seus comentaris a Google Maps.  També li mostraré el procediment per veure les avaluacions que va publicar en Google Joc. A més, si ha creat la seva fitxa d'empresa en Google My Businnes, També li diré com veure les ressenyes publicades pels seus clients.

Com veure els meus comentaris a Google

Veure els meus comentaris a Google Maps

Si vol saber com veure els meus comentaris a Google, Perquè desitja consultar les opinions que ha expressat sobre els llocs que ha visitat (per exemple, un restaurant o un parc públic), tot el que heu de fer és accedir Google Maps amb el compte de Google amb la qual va publicar els seus comentaris.

Des telèfons mòbils i tauletes

Per veure les ressenyes publicades a Google des telèfons mòbils i tauletes, Comenceu l'aplicació Google Maps per a dispositius Android o iOS, Toqueu el botó ☰ situat en la cantonada superior esquerra i triï l'opció contribucions.

Ara, si veus el missatge Tria un compte, Vol dir que encara no heu entrat amb el teu compte de Google. En aquest cas, premeu el botó Tria un compte i, si se sol·licita, introduïu la contrasenya en el camp apropiat.

Després d'això, torna a la secció contribucions Google Maps i selecciona la pestanya Comentaris, Per veure totes les ressenyes que ha publicat. Per llegir una revisió, Feu clic sobre ella.

Pressionant en el seu lloc la icona de tres punts, Pots editar ( Edita ressenya ) O cancel·lar ( eliminar ressenya ) La seva avaluació publicada anteriorment. En aquest sentit, el meu guia sobre com eliminar una opinió a Google podria ser útil.

De la Pc

El procediment per veure els comentaris a Google Maps de la Pc és simple i ràpid. Tot el que heu de fer és connectar-se a el lloc de el famós servei de mapes i accedir a la secció contribucions.

Per continuar, iniciï el navegador que fa servir habitualment per navegar per Internet (P. Ex. crom, Firefox o safari ), Vinculat a la pàgina principal de Google Maps i, si encara no ho ha fet, feu clic al botó entrar per iniciar la sessió al compte de Google.

Després seleccioneu el compte del seu interès en la llista que es mostra a la pantalla Tria un compte (O seleccioni l'opció EUA un altre compte, Per iniciar sessió amb un compte de Google no inclosa en la llista), ingressi la contrasenya en el camp Introduïu la contrasenya i premeu el botó Següent.

Ara, feu clic al botó ☰ situat en la cantonada superior esquerra (és possible que hagi de prémer el botó fletxa apuntant a l'esquerra, Per mostrar la barra lateral) i seleccioneu l'opció contribucions des del menú que apareix. Després tria l'article Comentaris, Per veure la llista de totes les ressenyes que ha publicat.

En aquest punt, pot fer clic a revisió del seu interès, per veure els detalls. En cas contrari, pot pressionar la icona de tres punts i escolliu una de les opcions disponibles ( Edita ressenya, eliminar ressenya y Afegeix una foto ), Si la seva intenció és modificar, eliminar o afegir una foto a la revisió en qüestió.

Si, accedint a les seccions contribucions y Comentaris, Mostra el missatge Encara no has escrit ressenyes, Vol dir que amb el seu compte de Google encara no ha publicat ressenyes. En aquest cas, seleccioneu la pestanya contribuir, Perquè pugui veure els llocs que va visitar recentment i començar a publicar els seus comentaris a Google Maps.

Veure els meus comentaris a Google Play

Per veure els seus comentaris en Google Joc des telèfons mòbils i tauletes, cal accedir a la pàgina descrita de l'aplicació o de l'contingut revisat. Per Pc, d'altra banda, és possible veure les últimes revisions publicades accedint a la secció Activitat en joc.

Des telèfons mòbils i tauletes

T'agradaria veure la llista de totes les ressenyes que vas publicar en Google Joc  des de la seva telèfon mòbil o des del seu tableta? En aquest cas, lamento dir-te que no és possible. L'única solució per veure les seves avaluacions és accedir a la targeta descriptiva de cada aplicació o contingut multimèdia revisat.

Per fer això, iniciï el Play Store, Pressionant la seva icona (el símbol ▶ ︎ de color), després seleccioneu la categoria que li interessa Jocs, Aplicació, cinema y llibres. Escriu el nom de l'aplicació o contingut que va revisar en camp de recerca, A la part superior, i premeu el botó Cercar.

En la nova pantalla que es mostra, toca la aplicació o en contingut del seu interès, accedir a la seva descripció i identificar la secció La seva opinió, On pot veure la seva qualificació i el seu comentari.

Si voleu canviar la revisió, feu clic a l'element Edita la ressenya, Mentre toca la icona tres punts i triant l'opció Eliminar pot eliminar permanentment la revisió en qüestió.

Si tens un iPhone o UNY has descarregat les aplicacions Llibres de Google Play, Google Play Film y Google Play Music, Ha de saber que no és possible realitzar noves revisions o veure les que ja es van publicar amb el seu compte de Google.

L'única solució disponible és utilitzar el navegador en el vostre dispositiu (p. Ex. safari ) I connecteu-vos a la pàgina principal de Google Play.

De la Pc

Per veure les ressenyes publicades a Google Play de la Pc, Connectat a la pàgina principal de la botiga virtual de Google i, si encara no ho ha fet, entreu en el seu compte.

Després feu clic al botó entrar a la cantonada superior dreta, selecciona la Compte de Google, Inseriu la contrasenya en el camp apropiat i premeu el botó Següent, Per iniciar sessió.

Ara, selecciona l'opció Activitat en joc a la barra lateral a l'esquerra, per veure la llista de les últimes revisions publicades, i feu clic a la Sol · licitud o el contingut del seu interès, per veure la revisió publicada.

A la nova pàgina oberta, en la secció El meu ressenya, Feu clic a la icona llapis, Per canviar la revisió, o feu clic a la paperera, per cancel·lar-lo.

Veure els meus comentaris a Google My Business

Si té una activitat i ha creat la targeta en Google My Business, Pot veure i administrar els comentaris escrits pels seus clients accedint a la secció corresponent de el servei, tant des de telèfons mòbils i tauletes com des PC.

Des telèfons mòbils i tauletes

Per veure comentaris a Google My Business des del dispositiu mòbil, iniciï l'aplicació en qüestió per dispositius Android o iOS i, si encara no ho ha fet, entreu amb el compte de Google associada amb la seva activitat.

Ara, desplaceu-vos cap avall de la pantalla, fins que trobi la secció Comentaris, En el qual es recopilen les últimes opinions rebudes.

En el seu lloc, premi l'opció clients visible al menú situat sota i seleccioneu la pestanya Comentaris, Si desitja veure la llista completa de revisions publicades pels clients.

Per inserir una resposta, toc revisió del seu interès, introdueix el teu missatge en el camp apropiat i pressioni la icona de l' avió de paper, Per enviar el missatge.

Alternativament, pot veure les opinions rebudes directament de Google Maps. En aquest cas, tot el que heu de fer és iniciar l'aplicació de el servei de mapes de Google, pressionar el botó ☰ i triar l'opció El seu perfil de negocis.

En la nova pantalla que es mostra, toqueu l'element Comentaris, Per veure la llista de revisions rebudes i, si voleu respondre a una avaluació, feu clic a l'opció respondre relacionat amb la revisió del seu interès.

De la Pc

Per veure ressenyes de l'activitat del seu PC, vinculada a el lloc oficial de Google My Business, feu clic al botó entrar, Seleccioneu la Compte de Google associat amb la seva activitat, ingressi la contrasenya en el camp Introduïu la contrasenya i premeu el botó següent.

A la nova pàgina oberta, pot veure les últimes crítiques rebudes en el quadre darrers comentaris, Mentre que per veure la llista completa d'avaluacions de clients, ha de seleccionar l'opció Comentaris visible a la barra lateral.

Si, d'altra banda, s'ha associat múltiples activitats amb Google My Business, feu clic a l'element administrar ubicacions, Seleccioneu l'activitat del seu interès i pressioni l'opció administrar opinions.

Ha de saber que pot respondre a cada revisió, sempre que ja hagi verificat la seva activitat. En aquest cas, feu clic al botó respondre, Ingressa el missatge en el camp apropiat, premeu l'ítem Publica resposta i llest.

Alternativament, també pot veure les ressenyes rebudes connectant-se a el lloc oficial de Google Maps, escrivint el seu propi nom del seu negoci al camp de recerca situat a la part superior i seleccionant l'opció Veure tots els comentaris, Visible a la barra lateral esquerra.