Com veure la contrasenya de Netflix

Sovint mires el contingut de l' Netflix des de la seva telèfon mòbil i, després de reemplaçar-lo per un de nou, ¿ja no pot accedir a l'servei? No podeu entrar a Netflix des del seu navegador perquè no recorda la contrasenya? Que no s'estengui el pànic! Abans de pensar en el pitjor, intenti recuperar la contrasenya en qüestió dels seus dispositius i / o caixes fortes en línia que utilitza per guardar les seves credencials d'inici de sessió. A què em refereixo? Segueix llegint i ho descobriràs.

De fet, a la guia d'avui et il·lustraré en detall com veure la contrasenya de Netflix en cas que ho hagi guardat al navegador web del seu PC. A més, també et explicaré com realitzar la mateixa operació en el teu smartphone o tauleta, utilitzant els serveis d'emmagatzematge de contrasenyes també disponibles en l'entorn mòbil.

Com es diu? Et vaig animar una mica i ara vols intentar recuperar immediatament la contrasenya de Netflix? Així que no perdem més temps preciós i posem-nos mans a l'obra immediatament. Tot el que ha de fer és seure còmodament i practicar els procediments que trobaràs en els capítols. Només he de desitjar-te una bona lectura i, sobretot, molta sort!

  • Com veure la contrasenya de Netflix a la PC
  • Com veure la contrasenya de Netflix en telèfons mòbils i tauletes
  • Com restablir la contrasenya de Netflix

Com veure la contrasenya de Netflix a la PC

Si tu vols saber com veure la contrasenya de Netflix a la PC, Sàpiga que pot fer-ho actuant directament des del panell de contrasenyes emmagatzemat al navegador que sol utilitzar per accedir a el famós servei de streaming. De fet, tots els programes de navegació web més populars tenen una funció específica que garanteix l'emmagatzematge segur de les credencials ingressades en llocs, serveis en línia i xarxes socials (En cas que hi hagi consentit en el seu emmagatzematge quan se sol·liciti).

Evidentment, el requisit imprescindible és que hagis donat el consentiment per a l'emmagatzematge de credencials d'accés en el quadre que es mostra en el navegador, a la part superior, a l'accedir a l'servei web. En cas que hagis negat aquest guardat després d'iniciar sessió en Netflix, no podràs veure les credencials d'inici de sessió de Netflix i, per tant, necessàriament haurà de procedir amb la restabliment de contrasenya, De què els parlaré en un capítol posterior.

Dit això, vegem ara com procedir per mostrar la contrasenya de Netflix en els navegadors web d'escriptori més populars.

  • google Chrome : En primer lloc, premi la icona de sull'icona situat a la part superior dreta i, al menú que veu, feu clic a l'element configuracions. Ara, aneu a la pestanya Tu i Google, Tria l'article Contrasenya i, a la barra de cerca situada a la part superior, escriviu el terme Netflix. Ara, per veure la contrasenya del compte de Netflix, en el resultat corresponent trobat, feu clic al icona de ull i escriviu el agulla De PC.
  • microsoft Edge : A la pantalla d'inici de Edge, feu clic a la icona ... situat a la part superior dreta i pressioni l'element configuracions, Al menú que se li mostra. Ara, feu clic a la pestanya Perfils, Tria l'article Contrasenya i escriu el terme Netflix a la barra de cerca. En el resultat corresponent, per esbrinar la contrasenya, feu clic al icona de ull i escriviu el agulla de el PC.
  • Mozilla Firefox : Feu clic a la icona situat ☰ a la part superior dreta i, en el quadre corresponent, feu clic a l'element Credencials i contrasenyes. Ara, a la barra de cerca a la part superior, escriviu el terme Netflix. Qualsevol resultat coincident se us mostrarà a la barra lateral. Premeu, per tant, en icona de ull per veure la contrasenya de Netflix.
  • explorador de Internet : En Panell de control Windows manté totes les contrasenyes guardades en Internet Explorer. Havent dit això, comenci aquest últim usant l'element apropiat al menú començament (Cal buscar-després de pressionar bandera i seleccioneu el resultat de cerca rellevant) i triï els elements Comptes d'usuari> Gestió de credencials> Credencials web a la finestra oberta. Després s'ubiqui l'entrada per Netflix, Feu clic a la redacció Exposició i entrar en el agulla Inici de sessió de Windows, per llegir la contrasenya emmagatzemada.
  • Safari : Després d'iniciar el navegador, feu clic a la redacció de el mateix nom a la barra de menú situada a la part superior esquerra i, en el quadre que veu, triï l'element preferències. Al panell de configuració de Safari, toqueu la pestanya Contrasenya i entrar en el contrasenya d'administració Mac. Ara, usant la barra de cerca, escriviu el terme Netflix i feu clic en el resultat corresponent per accedir a les dades d'inici de sessió guardats.

En cas que vulguis aprofundir en aquest tema, en el meu article sobre com veure les contrasenyes guardades t'he explicat en detall com accedir a el panell d'emmagatzematge de contrasenyes dels navegadors web més famosos.

Com veure la contrasenya de Netflix en telèfons mòbils i tauletes

Uses Netflix en telèfon intel·ligent mi tauleta a través del seu lloc web o l'aplicació dedicada? En aquest cas, si vols veure la contrasenya de Netflix has de posar en pràctica els consells que trobes a continuació.

Android

Si veu Netflix en el seu telèfon mòbil o tauleta Android, Les credencials d'inici de sessió dels llocs web i les aplicacions en les que ha iniciat sessió es poden trobar en el panell d'administració de contrasenyes del compte de Google associada amb el seu dispositiu.

Per tant, per accedir a aquest panell, iniciï l'aplicació configuracions i seleccioneu l'article google. Un cop fet això, premeu el botó Administra el teu compte de Google i seleccioneu la pestanya la seguretat. Ara, entre els diferents elements que se li mostren, toc Administrador de contrasenyes.

En aquest punt, només ha de fer servir la barra de cerca per escriure el terme Netflix. D'aquesta manera, es filtraran els resultats, mostrant-te el relacionat amb Netflix (si n'hi hagués). Així que toca-ho, escriu el agulla desbloquejar el dispositiu i pressionar icona de ull, Per veure la contrasenya emmagatzemada.

Si voleu saber més sobre com identificar les contrasenyes emmagatzemades al seu telèfon mòbil o tauleta Android, li suggereixo que obtingui més informació llegint aquesta guia.

iOS / iPadOS

Tens algun iPhone o un iPad ? En aquest cas, veure les contrasenyes guardades en aquests dispositius és senzill. Has de saber, de fet, que poder llegir la contrasenya de Netflix requereix que segueixis una operació similar a la que hem vist al capítol anterior sobre Android.

Primer, sàpiga que les contrasenyes s'emmagatzemen dins d'un panell dins de la configuració d'iOS / iPadOS. Per tant, comenceu l'aplicació configuracions a través de la seva icona a la pantalla d'inici i seleccioneu l'element Contrasenya.

Un cop fet això, se li demanarà que desbloquegi la sessió mitjançant Identificació facial, Touch ID o la contrasenya d'Apple ID. Ara, feu servir la barra de cerca a la part superior per buscar les credencials guardades per Netflix. Per tant, escriviu el terme Netflix i pressiona sobre el resultat de cerca apropiat.

En aquest punt, tot el que ha de fer és llegir la informació emmagatzemada, inclosa la contrasenya del compte de Netflix. En cas que vulguis saber més sobre les contrasenyes emmagatzemades en l'iPhone, pots consultar el meu guia dedicada a el tema.

Com restablir la contrasenya de Netflix

En cas que no pugui trobar la contrasenya del compte de Netflix emmagatzemada al seu navegador web o al tauler de l' sistema operatiu de la seva dispositiu mòbil, l'alternativa és realitzar la reiniciar. Aquesta operació és simple i requereix que actuïs a través de la pàgina web oficial de Netflix.

El que ha de fer és seleccionar la forma en què voleu reiniciar la vostra contrasenya, triant entre Correu electrònic O Missatge de text (SMS). Segons quin dels dos mitjans ha triat, escriviu el adreça de correu electrònic o el número de telèfon configurat en el seu compte.

A continuació, rebrà instruccions per restablir la contrasenya utilitzant la manera que ha seleccionat. En aquest punt, tot el que ha de fer és seguir les instruccions en qüestió per canviar la contrasenya del seu compte de Netflix i recuperar-la. Totes les seves preferències, progrés de visualització, etc. Et esperaran com els vas deixar!

Si té problemes per accedir o restablir la contrasenya d'aquest famós servei de transmissió, li recomano llegir aquesta guia meva o consultar la guia sobre com canviar la contrasenya en Netflix, en cas que simplement vulgui reemplaçar-la.