Com veure la contrasenya de Wi-Fi de iPhone

T'has connectat a la teva xarxa sense fils domèstica sempre només amb la teva iPhone ; però ara que ha comprat una Pc, li agradaria connectar-se a internet sense fil també a través d'aquesta última, però ha oblidat la contrasenya de la seva xarxa. Com es diu? Les coses són exactament així i ¿li agradaria saber si puc ajudar-lo en què fer? I tant que sí, Déu no ho vulgui!

De fet, si em dediques uns minuts del teu preciós temps, puc explicar-te, d'una manera senzilla però no per aquesta manera tan poc detallada, com veure la contrasenya de Wi-Fi amb iPhone. Junts, per tant, descobrirem com recuperar les credencials per accedir a la seva xarxa a través del «iPhone per» o des de la Mac, Així com les que hi hagi guardat directament al dispositiu. Llavors, per completar la informació, també il·lustraré l'ús d'aplicacions especials gràcies a les quals pot recuperar les credencials d'inici de sessió d'alguns mòdems / encaminadors antics distribuïts per operadors telefònics.

Ara, però, simplement xerri i actuem. Posa't còmode, concentra't en llegir les instruccions que vaig a donar-te i intenta posar-les en pràctica. Dit això, ¡l'únic que em queda és desitjar-los una bona lectura i molta sort en tot!

  • Com veure les contrasenyes de WiFi des d'iPhone
  • Com veure les contrasenyes WiFi guardades en iPhone
  • Aplicació per trobar la contrasenya de WiFi d'iPhone

Com veure les contrasenyes de WiFi des d'iPhone

Si estàs interessat veure la contrasenya de WiFi de l'iPhone, Només pot tenir èxit accedint a l' tauler de control de mòdem / encaminador. Un cop iniciat sessió, pot anar a la secció de la mateixa dedicada a configurar la contrasenya de la xarxa sense fils i recuperar les dades en qüestió des d'allà. Això, per descomptat, suposa que ja està connectat a la xarxa del seu interès. Alternativament, pots utilitzar el teu Mac, però t'ho explicaré en el proper capítol de la guia.

Per tenir èxit en l'empresa, per tant, el primer pas que ha de donar és identificar el adreça IP de l'mòdem / encaminador a què està connectat amb el seu iPhone, que també correspon a la direcció per accedir a el panell d'administració de el dispositiu. Llavors, prengui el seu telèfon, desbloquéelo, accedeixi a la pantalla d'inici i toc la icona de configuracions (El que té la forma de engranatge ).

En la nova pantalla que veu ara, toqueu la paraula wifi i toca «El» que trobes al costat de nom de la xarxa sense fils estàs connectat. A continuació, s'ubiqui l'entrada encaminador present a la secció IPV4, Toqueu i continuï pressionant fins que aparegui el menú Copiar, Després seleccioneu aquest últim per copiar la IP de l'mòdem / encaminador a l' porta-retalls de iOS.

Ara, obre el navegador que sol utilitzar per navegar en línia des de l'iPhone (p. ex. Safari ), Toc a Barra de direcció, Continuï pressionant per uns moments i enganxeu la IP prèviament copiada, tocant al menú Enganxar i navegar veus aparèixer.

Un cop hagueu completat els passos anteriors, hauria d'aparèixer una pantalla demanant-li que escrigui el nom d'usuari i / o el contrasenya per accedir a l'tauler de control de l'mòdem / encaminador. Introduïu les dades sol·licitades i toc botó per iniciar sessió.

Si encara no coneix les credencials d'inici de sessió necessàries, tingui en compte que, per defecte, les dades a utilitzar són gairebé sempre administrador / administrador o clau d'administrador. Si no són correctes, li informo que pot trobar-los indicats a l'etiqueta enganxada sota el mòdem / encaminador o en la documentació relativa. Si escau com acabo d'indicar que té problemes, seguiu les instruccions que li vaig donar al meu tutorial sobre com veure la contrasenya de l'mòdem, per intentar solucionar-ho.

Un cop hagueu accedit a la pàgina principal de el panell d'administració de l'mòdem / encaminador, per trobar la contrasenya de WiFi, aneu a la secció dedicada a gestió de xarxa sense fils, Situa l'article Contrasenya o Contrasenya i prengui nota del que s'informa en la seva correspondència: la contrasenya de la xarxa sense fils és aquesta!

Desafortunadament, no puc ser més detallat sobre les operacions que es realitzaran una vegada que hagi iniciat sessió en el panell de control de l'mòdem / encaminador perquè cada dispositiu, segons la marca i el model, té diferents menús i configuracions. En qualsevol cas, les operacions a realitzar han de ser bones o dolentes les que t'he indicat. I si això pot ajudar d'alguna manera, a continuació trobareu algunes de les meves guies dedicades a certes marques i models de mòdem / encaminador.

  • Com configurar el mòdem D-Link
  • Com configurar el mòdem TP-Link
  • Com configurar el encaminador Netgear
  • Com configurar el mòdem TIM
  • Com configurar el encaminador Fastweb
  • Com configurar el encaminador Infostrada
  • Com entrar a l'estació de Vodafone

Com veure les contrasenyes WiFi guardades en iPhone

T'agradaria recuperar la contrasenya de la xarxa sense fil a la qual et vas connectar amb el teu iPhone, però no tens forma d'accedir a el panell d'administració de l'router? En aquest cas, atès que iOS (el sistema operatiu dels telèfons mòbils d'Apple) no ofereix una funció per recuperar directament les contrasenyes de les xarxes wifi, L'únic que pots intentar fer per obtenir la informació del teu interès és confiar en el Clauer d'iCloud,

Si mai ha sentit parlar d'ell, el clauer d'iCloud és un clauer virtual que, si s'activa en el compte d'iCloud en ús al telèfon, fa que les credencials registrades siguin accessibles des de qualsevol dispositiu connectat a ell. ID d'apple. En aquest cas, de fet, pots visualitzar les contrasenyes de l'WiFi (i no només) que has guardat en l'iPhone actuant des d'un Mac connectat a el mateix ID d'Apple utilitzat en el «iPhone d'».

Dit això, primer assegureu-vos que iCloud Keychain estigui actiu en el seu iPhone. Llavors, pren la dispositiu, desbloquéalo, pressiona la icona configuracions (El que té el roda d'engranatge ), Després en El teu nom i en la redacció icloud.

En aquest punt, toqueu l'element clauer i, si a la següent pantalla l'interruptor Clauer d'iCloud es mou cap amunt EN, La funció està activa. Si, per altra banda, el clauer d'iCloud està deshabilitat, pot habilitar en aquest moment continuant EN l'interruptor apropiat, però clarament a el fer-ho no podrà recuperar les contrasenyes de Wi-Fi prèviament guardades.

Després d'assegurar-se que iCloud Keychain està actiu, pot continuar des de la seva Mac. Llavors, obriu l'aplicació Accés a l'clauer en Mac OS, Seleccionant el relatiu icona (El que té el claus ) Trobat a la carpeta Un altre del Plataforma de llançament.

A la finestra que veu aparèixer en el seu escriptori, feu clic en els elements primer Sistema es Contrasenya que es troba a la barra lateral esquerra. Després, busqui el nom de la xarxa sense fils a què es va connectar des del seu iPhone i feu doble clic. Si a el fer-ho no troba la xarxa sense fils del seu interès, pot localitzar-la realitzant una recerca, escrivint el seu nom a la barra Cercar situat a la part superior dreta.

En la nova pantalla que es mostra, per veure la contrasenya en text sense xifrar, marqui la casella al costat de la redacció Mostra la contrasenya, Escriu el contrasenya del seu compte d'usuari en macOS a la finestra que s'obre i feu clic al botó . En cas necessari, escrigui de nou nom d'usuari es contrasenya del seu compte d'usuari en macOS i premeu el botó permetre, Després de la qual cosa finalment se li mostrà la clau d'accés a la xarxa sense fils al camp Mostra la contrasenya.

Aplicació per trobar la contrasenya de WiFi d'iPhone

Si necessita veure les contrasenyes d'una xarxa sense fils a la que mai ha identificat en el seu iPhone, pot intentar solucionar-recorrent a alguns aplicació que li permeten identificar les credencials d'alguns mòdems / encaminadors antics distribuïts pels proveïdors.

A l'respecte, però, és el meu deure fer un aclariment fonamental: a excepció de les xarxes sense fils personals, les aplicacions en qüestió han d'usar-únicament i exclusivament amb fins de prova, informant el propietari legítim de la xarxa amb anticipació i sol·licitant-li permís per continuar . Això es deu al fet que, com segurament ja saps (i si no, t'ho explico ara), accedir a les xarxes WiFi d'altres persones sense consentiment és una enorme violació a la privacitat. Tenint en compte el que s'acaba de dir, m'agradaria subratllar que no és en absolut la meva intenció fomentar activitats potencialment il·legals, pel que no em faig responsable l'ús que pugui fer de les meves indicacions.

Dit això, entre les aplicacions disponibles al quadrat útils per trobar les contrasenyes de xarxes sense fils des de iOS, m'agradaria assenyalar passada Wifi, Que és gratuït i li permeten seguir claus d'accés predeterminades de mòdems / encaminadors antics Alicia es Fastweb, Basat en una base de dades filtrada a la Xarxa en els últims anys. No obstant això, com es pot entendre, és completament ineficaç en els mòdems / encaminadors més recents i / o amb xarxes en què s'ha canviat la contrasenya per defecte.

Per descarregar-lo en el seu iPhone, visita la secció corresponent de l'App Store, premeu el botó obtenir, Després en això Instal·lar en pc i autoritza la descàrrega usant identificació facial, identifición de toc o Contrasenya d'ID d'Apple. Després, iniciï l'aplicació prement el botó Obre aparegut a la pantalla o tocant el corresponent icona que s'ha afegit a la pantalla d'inici.

Ara que veu la pantalla principal de l'aplicació, seleccioneu la pestanya Alicia o això Fastweb, Depenent de l'mòdem / encaminador en relació amb el que estigui interessat en actuar, escriviu el nom de la xarxa sense fils estàs interessat en trobar la contrasenya i prémer el botó calcula.

Espere, per tant, al fet que s'iniciï i completi el procediment d'anàlisi de la base de dades en què es basa l'aplicació, llavors si la contrasenya de la xarxa sense fils seleccionada està inclosa en aquesta última es mostrarà directament a la pantalla.