Voleu descarregar un nou joc en el seu PC amb Windows 10 que requereix l'ús d'una targeta de vídeo específica però no coneix la marca i el model de què està en el vostre PC? La seva targeta gràfica actual ha començat a «fer enrabiades», ¿li agradaria reemplaçar-la per una nova però abans de fer-ho li agradaria saber el nom exacte de la qual està usant en la seva Pc equipada amb el sistema operatiu Redmond més recent? Bé, diria que has vingut a la guia correcta, en el moment correcte. Dóna'm uns minuts del teu preciós temps i et proporcionaré totes les instruccions sobre el que necessites.

En les següents línies, continuaré per il·lustrar, d'una manera simple però a el mateix temps detallada, totes les eines que té de les seves i les diverses operacions que s'han de fer per tenir èxit en veure la targeta de vídeo en Windows 10. Els puc assegurar que, a diferència de les aparences i més enllà del que puguin pensar, és molt simple. Pot fer-ho utilitzant algunes característiques incloses en Windows o utilitzant eines de tercers, l'elecció és seva.

Llavors? Puc saber el que encara estàs fent allà? Col · loqui còmodament davant del seu fiable PC i immediatament comenci a enfocar-se en llegir tota la informació a continuació. A la fin, veurà, es podrà dir satisfet i satisfet amb el que ha après. Bon «treball»!

Funcions «estàndard» per veure la targeta de vídeo en Windows 10

Voleu saber com veure algunes targetes de vídeo «muntar» el seu PC amb Windows 10 sense haver de recórrer a l'ús d'eines de tercers? Com es va anticipar a l'obertura, és factible. A continuació trobarà les eines incloses en el seu sistema operatiu per tenir èxit en l'empresa. Per a més informació, segueix llegint.

Via l'Administrador de dispositius

Per veure la targeta de vídeo en Windows 10, primer pot confiar Gestió de dispositius, La utilitat de Microsoft que permet conèixer i administrar tots els components de maquinari instal·lats o connectats a la Pc.

Per utilitzar-lo per al seu propòsit, primer que res, iniciï la utilitat escrivint gestió de dispositius en el camp de recerca adjunt a la barra de l'aplicació i després seleccionant el resultat rellevant dels disponibles a la llista que apareix.

Alternativament, pot accedir-hi trucant a l' Panell de control de Menú d'inici, Fent clic a Maquinari i so (La visualització ha d'estar habilitada per categoria al menú desplegable a la part superior dreta) i després en Gestió de dispositius.

En aparèixer la finestra de l' Administrador de dispositius a l'escriptori, s'ubiqui l'entrada Targeta de vídeo en la llista que se li mostra i feu clic a dard que trobarà a continuació per expandir el menú relacionat i conèixer el nom exacte de la targeta de vídeo utilitzada. et voila!

Si desitja rebre més detalls a l'respecte, feu clic amb el botó dret al nom de la targeta de vídeo i triï, al menú que s'obre, l'element propietat. A través de la nova finestra que s'obrirà, pot saber, a través de la pestanya general, El nom exacte de la targeta de vídeo i el de productor.

Les altres pestanyes adjuntes a la finestra de propietats de la targeta de vídeo mostrada li permeten obtenir tots els detalls sobre el controlador ( conductor ), Més informació sobre la targeta de vídeo ( DETALLS ), Els esdeveniments que van involucrar la targeta de vídeo des del moment de la instal·lació ( esdeveniments ) I els recursos involucrats ( 1/2 ).

A través d'dxdiag

Una altra eina inclosa en Windows 10 que té al seu Pc per veure la targeta de vídeo utilitzada en la seva Pc és dxdiag o més aviat Eina de diagnòstic DirectX. Li permet conèixer tots els detalls de les biblioteques DirectX (les biblioteques multimèdia de Microsoft que li permeten aprofitar a l'màxim l'acceleració de maquinari de la targeta gràfica) a la PC, la pantalla i la targeta de vídeo en ús.

Per utilitzar-lo per al seu propòsit, primer truqui a la finestra per raça usant la combinació de tecles Win + R. Després escriu la comanda dxdiag en el camp que trobes a la banda de l'article obrir: a la finestra emergent a l'escriptori i premeu el botó bo o aquest seus en l' teclat

Si en aquest moment veu un missatge d'advertència a la pantalla de verificació de signatura de l'controlador, feu clic al botó i esperi uns instants a què es verifiqui la validesa dels controladors de gràfics a través d' Internet.

Una vegada que aparegui la finestra principal de dxdiag a l'escriptori, seleccioneu la pestanya pantalla i en correspondència amb la redacció nom : Trobarà el nom de la targeta de vídeo instal·lada en el seu PC amb Windows 10. Sota el nom de la targeta de vídeo, també trobarà el nom de fabricant, el tipus de xip i la quantitat de memòria total i memòria compartida en la qual GPU .

A través de la informació de sistema

Un sistema addicional que té de el seu per descobrir el nom de la targeta de vídeo en ús en el seu PC amb Windows 10 i altra informació relacionada és explotar Informació de el sistema, Una eina inclosa en Windows que, com es pot deduir de el nom en si, li permet conèixer cada detall sobre el sistema en ús i els perifèrics connectats a la Pc.

Per obtenir la informació que necessita, tot el que heu de fer és escriure en el camp de recerca adjunt a la barra de tasques informació de sistema. Per tant, escollir el resultat rellevant entre els que veu aparèixer a la llista que s'obre i esperi que la finestra relacionada sigui visible a la pantalla.

En aquest punt, s'expandeixi el menú components a l'esquerra fent clic al botó "+" troba'ns a continuació, selecciona l'article pantalla i, a la part dreta de la finestra, trobareu tots els detalls del seu interès: el nom complet de la targeta de vídeo, la descripció, el tipus, els controladors instal·lats, etc.

Si no pot trobar els detalls que necessita a la llista, pot ajudar amb el camp de recerca següent escrivint la paraula clau de referència i després prement el botó. trobar adjacent. Per limitar la cerca només a la categoria seleccionada, recordi abans de marcar la casella al costat de l'element Limiteu la cerca a la categoria seleccionada, Que sempre està a la part inferior.

Eines de tercers per veure la targeta de vídeo en Windows 10

A més de fer servir les eines ja incloses en Windows 10 de les que et vaig parlar anteriorment, pots saber quina targeta de vídeo està en ús en el teu PC mitjançant l'ús de programari de tercers. Què? Bé, els que trobes a continuació, que al meu entendre representen alguns dels millors en la categoria.

CPU-Z

El primer programari que et convido a considerar per veure la targeta de vídeo en Windows 10 és CPU-Z. És un programa famós sense cost que li permet obtenir una visió general completa de tots els components de maquinari dins de PC: processador, placa base, RAM, Etc., incloent-hi la targeta gràfica. És molt fàcil d'usar i ofereix informació precisa.

Em preguntes com usar-lo per a la teva propòsit? T'ho diré immediatament. En primer lloc, connectat a la pàgina web de el programa i prement el botó CONFIGURACIÓ • ANGLÈS després pressiona el botó DESCARREGAR ARA! a la pàgina que apareix, per iniciar la descàrrega de CPU-Z.

Un cop descarregat, obriu el fitxer .exe obtingut, feu clic a raça, Per lo i seleccioneu l'article Estic d'acord amb l'acord després pressiona Següent quatre vegades seguides Premeu cap amunt i després instal·lar i completa la configuració pressionant acabat.

Després, s'iniciï el programa fent doble clic a la icona corresponent que es va agregar a l'escriptori i feu clic a lo. Per saber quina targeta de vídeo està en ús en el seu PC amb Windows 10, seleccioneu la pestanya gràfics i pots obtenir la informació que necessites.

Informació de el sistema

¿El recurs de què et vaig parlar anteriorment no et va convèncer particularment i estàs buscant alguna cosa alternatiu per poder veure la targeta de vídeo en Windows 10? En aquest cas, el suggeriment que puc donar-li és contactar sys Inforamtion. És un programari gratuït gràcies a el qual és possible supervisar els principals paràmetres operatius dels components de maquinari de la Pc, inclosa la targeta gràfica, i mostrar-los en una sola pantalla. Fins i tot en aquest cas, l'eina és molt simple d'utilitzar.

Per usar-lo, primer connecteu-vos a la pàgina de descàrrega de el programa al lloc web de Softpedia i pressiona el botó descarregar que està a la cantonada superior esquerra. A la finestra que apareix, feu clic al botó. Descàrrega segura de Softpedia (EE. UU.) - x86 (Si utilitzeu el Windows 10 de 32 bits) o en això Descàrrega segura de Softpedia (EE. UU.) - x64 (Si utilitzeu el Windows 10 de 64 bits de), Per descarregar el programari en el seu PC.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el fitxer .msi obtingut i feu clic a raça i fins Següent. Després marqui la casella a la banda de l'article Estic d'acord amb els termes d'aquest Acord de llicència a la finestra d'instal·lació de el programa que es va obrir a l'escriptori i feu clic al botó Següent dues vegades Després pressioni instal·lar, Per lo i fins acabat.

Després s'iniciï el programa cridant des Menú d'inici feu clic a lo i esperi uns moments a què Sys Inforamtion recopili tota la informació relacionada amb el sistema en ús. En aparèixer la finestra del programari en pantalla, seleccioneu l'element Targeta gràfica que està a l'esquerra i en correspondència amb la redacció Targeta gràfica que trobarà a la part dreta de la pantalla trobareu tota la informació que necessita: el nom exacte de la targeta de vídeo, el de fabricant, la quantitat de memòria dedicada, etc.

AIDA64

Una altra gran eina que pots utilitzar per veure la targeta de vídeo en Windows 10 és AIDA64. És potser l'aplicació més completa per aprendre sobre les característiques de maquinari i programari de la Pc a la plaça. A diferència de les solucions de les que ja he parlat, aquest és un programa pagament però es pot provar de forma gratuïta durant 30 dies (com vaig fer per escriure aquest pas), després de la qual cosa se sol·licita el registre per continuar fent servir.

Per usar-lo, connecteu-vos a la pàgina de descàrrega de el programa i feu clic a l'enllaç download.aida64.com. Un cop descarregat, traieu el fitxer Codi postal obtingut en qualsevol posició de la seva Pc i iniciï el fitxer .exe que conté.

Després feu clic a lo, Després en bo i expandeix el menú desplegable Targeta de vídeo que està a la part esquerra de la finestra de el programa va aparèixer a l'escriptori fent clic al botó "+". Des del menú que s'obre, seleccioneu l'element Targeta de vídeo PCI / AGP. A la part dreta de la finestra trobarà el nom de la targeta gràfica en el seu PC.

Si desitja rebre detalls sobre la descripció de el dispositiu, el fabricant, els controladors, etc., seleccioneu l'element Vídeo de Windows que hi ha a la part esquerra de la finestra de el programa. A la dreta trobareu la informació que necessita. Això és tot!