Després de llegir la guia dedicada als millors programes per a Windows, ha decidit instal·lar alguns en el seu PC, que està equipat amb Windows 10. Abans, però, de fer-ho, vol verificar quines són les característiques de la Pc, per assegurar-se que compleixi amb els requisits mínim requerit pel programari que li interessa provar. Sense estar molt familiaritzat amb el món de la informàtica, però, no tens ni idea Com veure les característiques de la PC amb Windows 10. Déjame dir-te: has vingut a el lloc correcte, en el moment correcte!

En el tutorial que està llegint, de fet, m'encarregaré de donar-li tota la informació que necessita per poder veure el full de dades tècniques del seu PC. Avançament que hi ha diverses maneres de fer això: pot veure algunes característiques bàsiques directament des de la configuració de Windows 10, a través del símbol de sistema o utilitzant altres solucions integrades com estàndard en el sistema operatiu o produïdes per tercers.

Llavors, pots saber el que encara estàs fent allà? Coratge: posa't còmode immediatament, pren-te tot el temps que necessitis per concentrar-te en llegir els següents paràgrafs i, el que és més important, implementa els «consells» que et donaré. Veuràs, si segueixes escrupolosament els meus suggeriments, no tindràs cap mena de problema de saber quines són les característiques del teu Pc (sense haver de mirar la casella, és clar!). No em queda més que fer que desitjar-los una bona lectura i, sobretot, divertir-se!

Vegi les característiques de PC amb Windows 10 des de la configuració

Una de les formes més fàcils i immediates de veure les característiques de la PC amb Windows 10 és anar a l' ajustos sistema, per accedir a la finestra que conté la informació en el seu PC. Li aconsello que opti per aquesta solució, especialment si necessita conèixer algunes especificacions bàsiques, com les de l'processador o RAM o la edició de Windows 10 que ha instal·lat.

Per començar, obre el menú. començament (La icona de banderí Windows situat en la cantonada inferior esquerra de la pantalla), pressiona el botó que representa el roda que es col·loca a la barra lateral a l'esquerra i, a la finestra que s'obre, feu clic a l'element sistema. En aquest punt, desplaceu-vos per les opcions a la barra lateral esquerra i pressioni l'element informació sobre (Marcat amb el símbol de la ).

Com podeu veure, a la finestra oberta, hi ha algunes de les característiques principals del seu PC. En aquest cas, a la secció Especificacions de el dispositiu, S'enumeren algunes característiques de maquinari de la màquina que posseeix, com el tipus de processador i memòria RAM, el tipus d'arquitectura de sistema, etc. en la secció Especificacions de Windows en canvi, s'enumeren les diverses característiques relacionades amb l'edició de Windows instal·lada en el seu PC.

Vegi les característiques de PC amb Windows 10 des del símbol de sistema

Una altra forma de veure les especificacions tècniques de PC en Windows 10 és utilitzar el Símbol de sistema. Si mai abans ha fet servir aquesta famosa utilitat de Windows, sàpiga que usar-la és realment simple: simplement escriviu la comanda correcte (segons el tipus d'operació que vol fer), premi seus en l' teclat i llest.

Per invocar el símbol de sistema, escriviu el terme » símbol de sistema "O" cmd «Al Barra de cerca de Cortana que es troba a la cantonada inferior esquerra de la pantalla, feu clic dret en el primer resultat de cerca que es troba, seleccioneu l'element executar com a administrador des del menú que s'obre i després confirma l'operació prement el botó .

Una vegada que estigui davant de la finestra principal de l'símbol de sistema, escriviu la comanda systeminfo i donar seus . Com podeu veure, després d'executar la comanda, s'enumera una gran quantitat d'informació sobre les característiques del seu PC: des de les principals especificacions de maquinari de la màquina fins als detalls sobre la versió del programari instal·lat, passant per la informació sobre l'arquitectura i molt més.

Si voleu conèixer els detalls de la placa base de la seva Pc, escriviu la comanda llista / format de la placa base wmic: llista i després anem seus en el teclat Les característiques de la placa base es col·locaran en una fila: la identificació de la targeta ( Producte ), El seu nom ( nom ), El número de sèrie de la placa base ( Número de sèrie ) I el nom de fabricant ( fabricant ).

Vegi les característiques de PC amb Windows 10 des de l'Administrador de dispositius

Necessita veure la llista completa de tots els components de maquinari al vostre PC i es pregunta si hi ha una manera de fer-ho? Per descomptat que si! En aquest cas, de fet, només veu a la finestra Gestió de dispositius Windows i identifiqui el component que desitja tenir en compte. Dit així, potser sembli una operació una mica complexa per fer, però et garanteixo que no ho és en absolut.

Per començar, feu clic dret al botó començament Windows i, al menú contextual que s'obre, seleccioneu l'element Gestió de dispositius, Per recordar la finestra de el mateix nom. Ara a la finestra Gestió de dispositius, Se li mostrarà la llista completa de dispositius de maquinari al vostre PC. Per conèixer les característiques d'un d'ells, tot el que ha de fer és expandir la categoria de maquinari relacionada a la qual pertany fent doble clic nom o prement el botó (>) col·locat en el mateix lloc.

Si, per exemple, desitja conèixer les característiques de la targeta de xarxa del seu PC, feu doble clic en l'element Targetes de xarxa o pressiona el botó (>) que es troba a la mateixa àrea a l'esquerra. Fer doble clic al nom de l'component si es té en compte, podrà veure les seves propietats i tenir informació addicional, com el seu estat operatiu.

A l'examinar les propietats dels diversos dispositius, vagi amb compte de no desactivar o desinstal·lar a algú (a menys que sàpiga on posar les mans): en cas contrari, corre el risc de comprometre seriosament el correcte funcionament de la màquina. Llavors no em diguis que no t'ho vaig advertir!

Vegi les característiques de PC amb Windows 10 amb informació de sistema

Una altra forma de veure les característiques de PC amb Windows 10 és utilitzar el panell raça per invocar la utilitat Informació de el sistema. Per continuar, obre la finestra raça pressionant el mateix temps Win + R en el teclat, dóna la comanda msinfo32 i després pressiona el botó bo. La finestra ara s'hauria d'obrir Informació de el sistema, Des del qual pot obtenir una descripció general de tots els components de maquinari del seu PC.

Com podeu veure, a la dreta s'enumera tota la informació de sistema: el nom de sistema operatiu, el tipus de sistema, el processador, les característiques de l' BIOS, El nom i el model de la targeta base, etc. Si ho desitja, pot buscar un component mitjançant la funció de cerca especial: escriviu el dispositiu de maquinari que desitja trobar en el camp de recerca ubicat a la part inferior i després premeu el botó trobar.

Alternativament, pot veure les característiques del seu PC usant un altre ordre. Obre la finestra de nou raça pressionant les tecles simultàniament Win + R, Donar l'ordre dxdiag i després pressiona el botó bo. A la finestra que s'obre, pot veure algunes funcions de la seva Pc obrint les pestanyes sistema, pantalla, àudio y Entrada.

Altres solucions útils per veure les característiques de la PC amb Windows 10

hi ha molts Altres solucions útils per veure les característiques de PC això mereix ser pres en consideració, especialment si els proposats en els paràgrafs anteriors (inclosos «estàndard» a Windows 10) no ho satisfan completament. Un d'aquests és Speccy, Un programari semi-lliure que és molt útil per veure les especificacions tècniques del seu PC de manera ràpida i fàcil: hi ha una versió gratuïta i una versió Pro que rep constantment actualitzacions i noves característiques llançades pel fabricant, el Costa al voltant de $ 14.95 .

Per instal·lar Speccy en el seu Pc, connectat a aquesta pàgina, pressiona el botó verd descarregar ubicat a la caixa Speccy - Portàtil i, una vegada que es completi la descàrrega, traieu el contingut contingut al arxiu zip que us heu baixat, fes doble clic a l'aplicació Speccy i pressiona .

Després de començar Speccy, Pot veure totes les especificacions tècniques del seu PC equipada amb Windows 10 simplement seleccionant-les a la barra lateral de l'esquerra. A l'fer clic a l'element resum, Per exemple, pot veure les característiques principals del seu automòbil, mentre pressiona CPU, RAM o gràfics Podrà veure, respectivament, les característiques de l'processador, la memòria RAM i la targeta gràfica del seu PC.

Si voleu aprofundir el seu coneixement de Speccy i altre programari similar, li suggereixo que mireu les guies on li mostro com veure la targeta de vídeo i com veure la RAM: segurament aquestes lectures també seran molt útils.