Com veure les contrasenyes guardades en Chrome

Per no haver de recordar de memòria les contrasenyes que utilitza per accedir als seus serveis web favorits, ha optat per guardar-les totes en google Chrome, el navegador que sol utilitzar per navegar en línia. És una pena que cada vegada que hagi de utilitzar Facebook, Twitter, etc. des d'un dispositiu que no és el teu i / o des d'un navegador diferent sempre és la mateixa tragèdia: mai penses en les diferents contrasenyes triades perquè, de fet, pràcticament mai les escrius.

Llavors? Com resoldre? Bé, simple: veu directament a veure contrasenyes guardades en Chrome i memorízalos bé. Com es diu? Ja ho has pensat però no tens ni idea de com fer-ho? N'hi havia prou dir-ho primer. Si em concedeix uns minuts del seu valuós temps i de la seva atenció, puc oferir-li totes les explicacions que necessiti. Així que col·loqui molt còmode davant del seu fiable Pc i immediatament comenci a concentrar-se en llegir aquest tutorial meu tot enfocat en el tema. A la fin, estic segur, tindrà les idees perfectament clares sobre què fer.

Ah, gairebé ho oblido: perquè la informació sigui completa i perquè estigui en condicions de resoldre qualsevol problema o dubte, a la fi de l'article també vaig agregar un paràgraf dedicat a com posar-se en contacte amb Google. Però ara només xerrada i actuem. Bona feina »!

  • Veure les contrasenyes guardades a Chrome des de la Pc
  • Veure les contrasenyes guardades a Chrome des telèfons mòbils i tauletes
  • Veure contrasenyes sincronitzades
  • Solucions de tercers
  • En cas de més problemes o dubtes

Veure les contrasenyes guardades a Chrome des de la Pc

Utilitza el navegador d'inici de Google des de la seva Pc i, per tant, estaria interessat en comprendre com veure les contrasenyes guardades en Chrome des finestres o Mac ? Cap problema, t'ho diré de seguida.

Independentment de l' sistema operatiu en ús, el primer pas que ha de fer per tenir èxit en el seu intent és iniciar el famós navegador cridant des del Menú d'inici o des de l'enllaç corresponent a l'escriptori (a Windows) o des del Plataforma de llançament, mitjançant Destacar, per Siri o de la carpeta aplicacions (En Mac).

Una vegada que es mostri la finestra de Chrome a la pantalla, feu clic al botó [...] col·locat a la part superior dreta de la mateixa i triï el article configuracions al menú que apareix.

Després, desplaceu-vos cap avall a la pàgina mostrada i feu clic a la redacció Avançat de tal manera que es mostri la configuració avançada de Chrome. Per tant, identifiqui la secció anomenada Contrasenyes i formularis i feu clic a l'element administrar contrasenyes per veure la llista de totes les contrasenyes emmagatzemades al navegador.

En aquest punt, per tant, pot veure totes les claus d'accés guardades en el navegador i administrar-les segons sigui necessari. Per ser precisos, totes les dades d'inici de sessió s'indicaran en correspondència amb la secció contrasenyes guardades. Trobareu el lloc web de referència a la columna lloc web, El nom d'usuari sota d'aquest Nom d'usuari i contrasenyes sota d'això Contrasenya.

No obstant això, tingui en compte que les diferents contrasenyes estan cobertes pels «punts», per poder visualitzar-les en text clar ha de pressionar el botó amb la ull qui sap al costat de cada un d'ells, a la dreta. Després se li demanarà que indiqui el nom del seu compte d'usuari a la Pc i la contrasenya associada a ella. Si no proporciona aquestes dades, no podrà veure la informació en qüestió.

Fent clic al botó en el seu lloc [...] que troba a la banda de cada contrasenya, pot accedir a un menú pressionant a Detalls se li mostren més detalls sobre la contrasenya guardada quan feu un clic Eliminar de fet, pot eliminar la contrasenya de la llista.

I si ha guardat moltes contrasenyes i no pot trobar les que li interessen immediatament, pot ajudar usant el camp de cerca a la part superior dreta, escrivint el nom de el lloc de Internet en el qual està interessat en veure les dades d'accés.

A peu de la pàgina, en correspondència amb la secció mai llevat, Trobarà indicats els llocs d'Internet per als quals ha sol·licitat que les dades d'accés no s'emmagatzemin. En cas de dubtes, simplement pressioni "X" col·locat al costat de el nom de cada lloc.

També va assenyalar que, novament des de la mateixa pàgina de configuració de Chrome, pot decidir si permetre que el navegador li demani que guardi les contrasenyes i si habilitar o no l'accés automàtic, simplement deixant activat EN o criant APAGAT els interruptors a la part superior.

Veure les contrasenyes guardades a Chrome des telèfons mòbils i tauletes

Si, per contra, està interessat en veure les contrasenyes guardades en Chrome des de la seva telèfon mòbil o tauleta, Android o iOS és a dir, el primer moviment que has de fer és agafar el dispositiu, desbloquejar-lo, accedir a la pantalla on estan agrupats les icones de totes les aplicacions i pressionar sobre el qual té el logo de navegador.

Una vegada que es mostri la pantalla de Chrome, premeu el botó [...] situat a la part superior dreta i seleccioneu l'element configuracions al menú que apareix. Ara, aturi en el tema Desar contrasenya (En Android) o en això Contrasenya (En iOS) que troba en correspondència amb la secció opcions bàsiques.

A la pantalla que ja veuràs aparèixer trobaràs el llistat complet de totes les dades d'accés que tens guardats en el navegador web, En correspondència amb l'apartat Contrasenya (En Android) i contrasenyes guardades (En iOS).

A l'pressionar sobre el nom de el servei que li interessa, s'obrirà una nova pantalla que indica la URL completa de el portal de referència, el nom d'usuari i la contrasenya coberts pels punts. Per veure-ho en text pla, feu clic a Exposició i escriviu el codi de desbloqueig de la seva dispositiu (en el cas de dispositius que ho admetin, també pot utilitzar una empremta digital o reconeixement facial).

Si, a més de veure la contrasenya, desitja copiar a l'portapapers de el dispositiu, premeu l'element Copiar i aquesta fet. Per eliminar-lo, trieu Eliminar que està a la part inferior i confirmi l'elecció realitzada. Per tancar la pantalla correctament, simplement pressioni final.

Recordeu també que des de la pantalla principal per administrar contrasenyes a Chrome també pot decidir si vol habilitar el guardat de contrasenya i / o l'accés automàtic (només en Android) a l'obrir EN o dalt APAGAT els interruptors rellevants. Des d'allà, també pot exportar totes les contrasenyes guardades tocant l'element corresponent (només en iOS) a la part inferior.

Veure contrasenyes sincronitzades

Com et vaig explicar en el meu manual sobre com emmagatzemar contrasenyes en Google Chrome, Associant Chrome (així com Android) a una en particular compte Google, Pot emmagatzemar contrasenyes en línia al servei nomenat google Smart Lock per a contrasenyes. Les contrasenyes, d'aquesta manera, es sincronitzen en tots els dispositius en els quals està registrada el mateix compte de Google, tot d'una manera increïblement senzilla i ràpida.

Per veure (i administrar) les contrasenyes emmagatzemades en línia a través de Google Smart Lock, connectat a aquesta pàgina web, entreu en el seu compte de Google completant els camps corresponents a la pantalla i feu clic al ull col·locat al costat de la direcció de el lloc de referència (o aplicació) i el nom d'usuari per veure la contrasenya associada a text sense xifrar.

Si voleu eliminar una determinada contrasenya de la llista de les guardades, premeu el botó amb el escombraries que està a la dreta, corresponent a cada element de la llista.

Si no està interessat en la funció, també pot decidir desactivar l'ús de un servei d'exclusió de Google Smart Lock per a la seva compte. Per fer això, continua APAGAT l'interruptor que troba en correspondència amb la redacció Smart Lock per a contrasenyes a la pàgina de Google dedicada a la gestió de contrasenyes sincronitzades (la que els vaig informar fa un moment). Si no desitja desactivar el servei però prefereix desactivar l'accés automàtic, obriu APAGAT l'interruptor apropiat que es troba al costat de l'element Inici de sessió automàtic, A la secció preferències.

Solucions de tercers

El que t'he indicat en les línies anteriors són les operacions que proporciona Google que s'han de realitzar per poder veure les contrasenyes guardades en Chrome. No obstant això, si per alguna raó això no fos possible, encara pot satisfer les seves necessitats recorrent a l'ús d'eines específiques de tercers, com en el cas de ChromePass, per sistemes operatius Finestres.

De fet, és un programa de naturalesa portàtil que, com el seu nom indica, et permet veure les contrasenyes i els comptes d'usuari relacionades emmagatzemades a Google Chrome d'una manera molt fàcil i ràpida.

Per usar-lo, primer connecteu-vos a la pàgina de descàrrega de el programa, desplaceu-vos cap avall i feu clic a l'enllaç de descàrrega sota de la secció realimentació. Descarregueu també la traducció a l'italià fent clic a l'enllaç Italià en la següent taula. Quan es completi la descàrrega, extraieu tots dos arxius comprimits obtinguts en qualsevol ubicació de Windows i iniciï el fitxer .exe que estava present en el primer d'ells.

A la finestra que després veurà aparèixer a l'escriptori, podrà veure la llista completa de dades d'inici de sessió per a cada lloc guardat a Chrome, corresponent, respectivament, a les columnes Nom d'usuari, Contrasenya es URL d'origen.

Si ho desitja, també pot guardar les dades obtingudes fent clic al botó amb el disc flexible a la barra d'eines. Si, per contra, desitja intervenir individualment en un element determinat, feu clic dret sobre ell i esculli l'opció desitjada en el menú de context que s'obre.

En cas de més problemes o dubtes

Encara que he seguit estrictament les meves instruccions sobre com veure les contrasenyes guardades en Chrome, ¿hi ha alguna cosa que encara no li quedi molt clar? ¿Ha sorgit algun problema durant la construcció que no pugui solucionar? M'agrada molt! No obstant això, pot veure-ho visitant la secció en línia dedicada a assistència oficial per a Google Chrome que la "gran G" ha instal·lat al seu lloc web, hi trobaràs nombrosos articles amb informació útil i detallada sobre el funcionament de l'famós navegador.

Per utilitzar-lo, seleccioneu la categoria de referència de la part central de la pàgina i després el tema del seu interès i consulteu la pàgina web addicional que s'obre amb tota la informació rellevant. També pot trobar el que necessita usant la barra de cerca a la part superior, escrivint la paraula clau de referència i seleccionant el suggeriment rellevant de les que apareixen automàticament.

També pot fer una ullada a Fòrum de productes de Google, A través del qual és possible rebre suport i ajuda de Google i altres usuaris que, com vostè, utilitzen els serveis de l'empresa. Per a buscar discussions que et puguin interessar fa servir la barra de la part superior i després fes clic al títol de la qual vols llegir de la llista que apareix (també pots participar si cal).

Per concloure, en el desafortunat cas que ni la pàgina d'assistència configurada per Google ni el fòrum siguin útils, li suggereixo que es posi en contacte directe amb Big G a través d'un dels canals de suport disponibles: a través de Telèfon (Cridant a el nombre 02 36618300 ) O per Twitter (Dirigint un missatge al compte @Google Itàlia). Per obtenir més informació sobre això i per conèixer altres sistemes de contacte, llegiu el meu article sobre com posar-se en contacte amb Google.