Com veure les coordenades en google Mapes Necessita trobar les coordenades GPS d'un lloc a un mapa i, atès que el fa servir amb freqüència Google Maps, Es pregunta si hi ha una manera d'obtenir aquesta informació a través de el servei en qüestió. Les coses són així, ¿estic en el cert? Llavors et alegrarà saber que tinc totes les respostes que estàs buscant.

A la guia d'avui, de fet, et mostraré com veure les coordenades en Google Maps de manera simple i ràpida. Li explicaré, en primer lloc, com dur a terme aquesta operació a través de la versió web de Google Maps, i després passaré a l'explicació de el mateix procediment a través de l'aplicació oficial per Android e iOS. A més, si voleu trobar un lloc des de les coordenades, també li mostraré com fer aquest procés en tots els dispositius que tingui en el seu poder.

Com veure les coordenades al Google Maps pas a pas

Si desitja conèixer les coordenades GPS d'una ubicació o un punt exacte al mapa de Google Maps, El que ha de fer és prestar molta atenció als consells que li donaré en els propers capítols, en els quals parlaré sobre els procediments a seguir en la PC, l' telèfon mòbil i la tauleta.

ordinador

En cas que volguessis veure les coordenades al Google Maps per Pc, primer de tot, has d'anar a l'Lloc web oficial de l'servei.

No cal que entreu amb el seu compte de Google per obtenir la informació que està buscant, però poden ser útils si voleu guardar els llocs que veu com a favorits.

Després de mostrar la pantalla principal de Google Maps, Utilitzeu la barra a la part superior esquerra per a buscar el lloc del seu interès. En aquest punt, feu clic al resultat que correspon a la seva recerca, entre les opcions que se li mostren, i pot veure el lloc del seu interès al mapa.

Després d'això, feu clic dret al marcador vermell que es mostra al mapa o en qualsevol punt al seu voltant. En el quadre que se li mostra, després escolliu l'element que hi ha  aquí  Aquí?, Per activar la visualització d'una petita pantalla a l'àrea inferior: en aquesta pantalla se li mostrarà el nom de el lloc i les coordenades GPS per arribar-hi.

En general, el procediment descrit anteriorment també es pot realitzar sense buscar primer un lloc. De fet, per obtenir les coordenades, simplement feu clic amb el botó dret de l'ratolí en un punt d'interès en el mapa i seleccioneu l'element Que hi ha aquí  des del quadre que apareix.

Smartphones i tauletes

L'aplicació per a telèfons mòbils està disponible en telèfons mòbils i tauletes Google Maps, Pel qual és possible, entre altres coses, veure també les coordenades GPS d'un lloc. Si encara no ha instal·lat l'aplicació en qüestió, pot posar-hi remei fàcilment seguint les instruccions a continuació.

Si tens un telèfon mòbil o una tauleta Android, L'aplicació de Google Maps ja hauria d'estar preinstal·lat. En cas que no ho trobi, pot descarregar d'aquest enllaç prement el botó instal·lar i esperant la descàrrega i instal·lació automàtica de la mateixa.

Si tens un iPhone o un iPad, Ha de descarregar l'aplicació a través d'iOS App Store. Després arriba l'enllaç que et acabo de proporcionar i pressiona el botó obtenir. Sense això, desbloqueja la descàrrega i instal·lació de Google Maps a través d' Identificació facial, Touch ID o contrasenya del compte d'iCloud, esperant que es completi el procediment.

Per conèixer les coordenades d'un lloc a Google Maps, primer iniciï l'aplicació oficial de l'servei, a través de la seva icona que trobarà a la pantalla d'inici. Després, a la pantalla principal de Mapes, desplaci el mapa per buscar el lloc del seu interès o realitzi la mateixa operació usant la geolocalització del dispositiu: en aquest últim cas, si no sap com procedir, li suggereixo llegeix aquesta meva guia dedicada al tema. També podeu utilitzar el quadre de text a la part superior per accelerar la seva cerca.

Ara, premeu la pressió de el dit en el punt de mapa corresponent a el lloc les coordenades GPS desitja conèixer, per posar un marcador vermell en això Si el marcador es va col·locar en un lloc registrat, a continuació es mostrarà un quadre amb el seu nom. En cas contrari, veurà Marcador de posició inserit  en el quadre inferior.

En el cas d'un lloc registrat, si actua com Android, Pot veure les coordenades a la barra superior. en iOS, Ha de tocar la pestanya a la part inferior i desplaçar la pantalla, fins que trobi una paraula que contingui les coordenades GPS de el lloc.

Per llocs no registrats, on es mostra Marcador de posició inserit a continuació, tant en Android com en iOS, pressiona l'últim i desplaça la pantalla per llegir les coordenades a la banda de l' Icona de GPS.

Com ingressar les coordenades a Google Maps

En cas que conegui les coordenades GPS d'un lloc, pot veure-ho a Google Maps d'una manera simple i ràpida, del que parlaré en les següents línies.

Et adverteixo que el procediment que et mostraré és vàlid tant en Versió web de Google Maps que en l'aplicació Maps per Android i iOS.

Primer, però, per explicar com ingressar les coordenades a Google Maps, Em sembla correcte fer-li entendre el format que s'ha d'utilitzar per ingressar les coordenades, de manera que la visualització dels llocs es realitzi sense problemes.

De fet, ha de saber que Google Maps admet diferents formats de coordenades GPS, que enumeraré a continuació.

  • Graus, minuts i segons. ( DMS ): 45 ° 27'50.8 "N 9 ° 11'30.933" E
  • Graus decimals i minuts ( DMM ): 45 27.84666, 9 11.51556
  • graus decimals ( DD ): 45.464111, 9.191926
  • Code Plus : F57R + JQ

Per evitar cometre errors, és utilitzar el punt com a separador decimal. la coma només s'ha d'utilitzar per separar els valors de latitud i longitud.

A més, referent a això, és important expressar sempre el latitud, Com a primer valor, seguit de longitud.

Una altra cosa important a tenir en compte és que els valors numèrics sempre s'han d'incloure en un rang seleccionat: la latitud pot tenir valors entre -90 y 90, Mentre que la longitud entre -180 y 180. codi més, En canvi, és una cadena que permet identificar i compartir fàcilment un lloc a Google Maps i és possible visualitzar-lo en la pestanya dels llocs coneguts.

Ara que coneix el format de coordenades, el que ha de fer és fer servir la barra de cerca a la part superior per veure la ubicació al mapa.

Després escriviu les Coordenades GPS o el codi més i després premeu el botó Retorn en l' teclat de PC o el icona de lupa en el virtual de el telèfon mòbil o tauleta. A el fer-ho, si ha realitzat exactament com s'indica en les línies anteriors, se li mostrarà el lloc al mapa.