Com veure qui ha vist un directe en Facebook. Després de comprendre el potencial d'l'ús professional de les xarxes socials, Ha decidit invertir temps i recursos en Facebook, Ja que és la plataforma més popular de el món en aquest moment.

En aquest cas, li agradaria utilitzar les transmissions en viu de manera efectiva i veure qui les veu per comprendre quin públic està més interessat en els problemes que enfronta a la xarxa social fundada per Mark Zuckerberg.

Al moment de escriure, És possible conèixer la identitat dels que veuen les transmissions en viu a Facebook només mentre s'estan transmetent. Un cop conclòs, ja no és possible rastrejar els noms dels que van participar. No obstant això, no et preocupis: et revelaré un parell de trucs que et permetran comprendre al menys qui va poder haver participat en diferit i quantes persones van arribar a l' vídeo.

Com veure qui ha vist un directe a Facebook durant la transmissió

Per veure qui veu un directe a Facebook durant la transmissió, Només has de començar a transmetre i esperar que els participants s'uneixin per conèixer la seva identitat.

Com vaig esmentar en la introducció, mentre la transmissió és en viu és possible saber exactament qui l'està veient.

Iniciar un Facebook en viu és realment simple: tot el que ha de fer és iniciar sessió en el seu compte de Facebook, pressionar el botó en Viu o Vídeo en directe ubicat a Què estàs pensant?, Pressiona el botó Inicia vídeo en viu i espereu que s'agreguin participants.

Quan un nou usuari veu l'inici de Facebook en viu, veurà el seu nom de pila apareixen a la part inferior esquerra (si està operant des de l'aplicació de Facebook per Android e iOS) Oa la part inferior dreta (si està operant des de la PC).

Si va iniciar la transmissió en viu des de l'aplicació de Facebook, fins i tot pot desplaçar-se per la llista de tots els usuaris que participen en la transmissió: només premeu el botó Els teus espectadors (La icona de dos homes a la part inferior dreta) i, al menú que apareixerà en pantalla, hi haurà una llista completa de tots els que estan veient el streaming.

A la PC, però, hauria de veure la llista de participants desplaçada en el quadre de la dreta.

Quan acabi la transmissió (des del mòbil) prement el botó final, També veuràs una pantalla resum que et dirà qui va participar en la transmissió en viu.

Per descomptat, una vegada que tancaments aquesta pantalla, ja no podràs veure la llista d'espectadors (si no segueixes les precaucions que en breu et revelaré): així que et recomano que facis una captura de pantalla si vols consultar més tard.

Com veure qui ha vist un directe a Facebook després de la transmissió

Ha acabat un viure a Facebook i li agradaria saber qui va veure la transmissió ? Com vaig esmentar a l'inici de la publicació, lamentablement no és possible accedir a la llista completa de tots els que han vist la transmissió una vegada que ha acabat.

No obstant això, pots portar un parell de trucs que et permetran conèixer els noms dels que han vist la transmissió retardada i algunes estadístiques sobre les persones aconseguides pel vídeo.

Compartir en directe en Històries

Una forma de veure qui ha vist un vídeo en viu al Facebook fins i tot després que hagi acabat és comparteix la transmissió en les històries : A l'fer això, serà possible saber qui ha vist la Història i, en conseqüència, també els directes compartits en ella.

Per compartir una transmissió en viu en les Històries, tot el que ha de fer és marcar l'opció corresponent a la pantalla de resum que se li mostra quan acaba la transmissió que, però, només es pot veure en l'aplicació de Facebook per Android i iOS.

En lloc de pressionar el botó Eliminar i eliminar permanentment el contingut creat, primer s'ha de col·locar la marca de verificació en l'element Mantingui el seu vídeo en l'historial durant 24 hores i toca el botó blau compartir (Compartint la vida en el seu diari utilitzant l'opció Publica el video a la teva diari, No podràs veure els noms dels que veuran el vídeo).

En qüestió de segons, el contingut es compartirà en les Històries. Per saber qui ha vist la transmissió en viu que ha compartit, tot el que ha de fer és prémer el botó La teva història present a la pantalla principal de Facebook i toc el símbol d'un ull que es troba a la part inferior esquerra: a la pantalla que s'obre, pot veure la llista d'usuaris que han vist la transmissió en viu.

Nota: En el moment d'escriure aquest article, la funció de compartir directament en Històries només està disponible per a perfils de Facebook i no per pàgines.

En viu des de la pàgina de Facebook

Vols saber qui ha vist un Facebook en directe, en el sentit que vols saber a quantes persones ha arribat la retransmissió?

Per accedir a aquest tipus d'informació és necessari començar en viu des de la pàgina de Facebook i, un cop acabat, comparteix-ho en aquest últim.

No tens una pàgina de Facebook per usar amb aquest propòsit? I després corregiu-immediatament creant un; pot ajudar amb els passos que s'esmenten a continuació.

  • Des de telèfon mòbil / tauleta - accedeixi a Facebook des de la seva aplicació per Android / iOS, premeu el botó (≡), Toca l'element pàgines i després en + Crear o Crear una pàgina. Ara només has de pressionar el botó comença, Índica el nom de pila vol donar a la pàgina, feu clic a següent, Selecciona l' categoria i la subcategoria de pertinença dels menús desplegables corresponents, premeu de nou en següent i seguiu les instruccions en pantalla per completar el procediment.

 

  • des PC - entreu a Facebook des de la seva pàgina principal, premeu el botó (▾) a la part superior dreta i seleccioneu Crear una pàgina al menú que s'obre. Després trieu el tipus de pàgina a usar prement el botó Començar  situat sota un dels dos requadres que veus a la pantalla, omple el formulari que se't proposa indicant el Nom de la pàgina, la categoria de pertinença, etc. llavors premeu següent  i segueixi l'assistent per personalitzar la pàgina.

Després de crear la seva pàgina de Facebook (si ha tingut dificultats per fer-ho, consulteu aquesta anàlisi en profunditat), premeu el botó Vídeo en directe ubicat al menú Escriu un post ... / Escriu alguna cosa ... i pressiona el botó Inicia vídeo en viu.

A mesura que més participants s'uneixin a el programa, hauria de poder veure els seus noms (pràcticament passa el que els vaig dir en el capítol anterior).

A la fi de el vídeo en viu, premeu el botó final, Posi la marca de verificació en l'article Publica el video a la teva diari present a la pantalla de resum de el vídeo i després toc compartir.

El contingut no es compartirà a la pàgina en forma de vídeo, pot analitzar les estadístiques pel que fa a aquest últim.

Per fer això, premeu la pestanya Visió i situï la publicació que li interessi (és a dir, la relacionada amb el contingut compartit en viu a la pàgina).

Analitza les estadístiques sobre la cobertura de el vídeo i les interaccions per saber, respectivament, quantes persones van arribar a el contingut publicat i quantes van interactuar amb ell.

Si bé no es poden conèixer els noms dels que van veure la transmissió en viu, a través d'aquestes estadístiques es poden trobar dades valuoses sobre la satisfacció de el públic amb referència a el contingut publicat.

Fins aquí l'entrada sobre com veure qui ha vist un directe a Facebook.