Com veure si els números estan guardats a la SIM de l' iPhone

El seu estimat i vell telèfon el va abandonar després d'anys de servei honorable i així, malgrat la desconfiança inicial cap a la tecnologia, Va comprar un telèfon mòbil d'última generació, i més precisament un iPhone. No obstant això, després d'encendre i configurar el telèfon mòbil d'Apple, sent que no està completament satisfet amb algunes de les seves funcions: per exemple, no pot trobar alguns números de telèfon mòbil que havia guardat prèviament a la SIM.

Entenc la teva pesar, però no et desesperis. Si les coses són com les vaig descriure i ara et preguntes com veure si els números estan guardats a la SIM de l'iPhone, Sàpiguen que sóc aquí per ajudar-los i aclarir tots els seus dubtes a l'respecte. No obstant això, primer de tot he de informar-te que no és possible implementar, específicament, el que tens en ment: com explicaré amb més detall en aquesta guia, de fet, l'iPhone no administra ni guarda automàticament els contactes de la SIM. i, per tant, no permet veure els números eventualment guardats en ell. No obstant això, això no vol dir que no pugui tenir èxit en la intenció que ha proposat, ja que encara pot importar contactes des de la SIM a la memòria de l'iPhone (o més aviat, a un dels serveis en el núvol associats amb el telèfon mòbil ) i així recuperar la seva valuosa llibreta d'adreces. .

Com es diu? Ara que ha aclarit l'assumpte, està ansiós per començar? En aquest cas, segui còmodament i feu una minuts de temps lliure, per llegir atentament les instruccions que estic a punt de donar-li. Dit això, tot el que he de fer és desitjar-te una bona lectura i molta sort en tot.

  • Importa contactes de SIM a iPhone
  • Altres solucions per transferir contactes
    • Com transferir contactes d'iPhone a iPhone
    • Com transferir contactes d'iPhone a Android
    • Com transferir contactes d'Android a iPhone

Abans d'arribar a el cor d'aquest programa d'aprenentatge sobre com veure si els números estan guardats a la SIM de l'iPhone Vull reiterar que, per defecte, el telèfon mòbil d'Apple no guarda els contactes de l'agenda a la SIM, ni els transfereix automàticament a l'aplicació Contactes.

Números de telèfon agregats a l'agenda de l'iPhone (l'aplicació Contactes de iOS), Es guarden localment o, si connecta un compte d'iCloud a l'iPhone, Es sincronitzen en línia amb el servei de emmagatzematge en el núvol d'Apple (gratuït fins a 5GB d'espai, després de la qual cosa per una tarifa, amb preus a partir de 0, 99 € / mes). Alternativament, també pot configurar un servei en el núvol diferent per a la sincronització de la llibreta d'adreces, com Gmail.

Dit això, ja que tots els contactes de l'aplicació Contactes no estan a la SIM, a través del iPhone no és possible verificar exactament si queden números a la SIM que han d'importar- a el dispositiu o el núvol. En el moment de escriure aquesta guia, l'única solució que pot implementar, per assegurar-se que tots els contactes SIM s'importin a un dels comptes en el núvol associades amb iOS, és implementar el procediment per importar-los. des de la SIM.

Com? Segueix les instruccions que et donaré en detall en el següent capítol de la guia i ho descobriràs: realment és molt senzill.

Importa contactes de SIM a iPhone

Sap que encara té alguns contactes guardats a la SIM i li agradaria saber com transferir-los a l'iPhone? Res no pot ser més senzill: pots fer-ho seguint el procediment que estic a punt de mostrar-te.

Per començar, toqui o en l'aplicació configuracions ubicat a la pantalla d'inici del seu dispositiu ( la icona d'engranatge ). Després toca l'element Contactes, Feu clic a la redacció Importa contactes SIM i, al menú anomenat Importa contactes SIM al compte, Seleccioneu l'article icloud, Per importar els contactes de la SIM al compte d'iCloud connectada a el dispositiu.

Alternativament, si ha connectat un altre servei d'emmagatzematge en el núvol al menú de sincronització de contactes ( Configuració> Contactes> Compte defecte ), Pot importar els contactes tocant en l'element rellevant que es mostra al menú Importa contactes SIM al compte.

A la fi d'aquest procediment, tots els contactes de la SIM seran importats a el servei d'emmagatzematge d'Apple o a què va seleccionar. No vas pensar que seria tan fàcil, oi?

Altres solucions per transferir contactes

Si està buscant altres solucions per transferir contactes, li suggereixo que continuï llegint aquest tutorial, ja que estic a punt de brindar una altra informació útil sobre els procediments més comuns per transferir contactes des iPhone a iPhone, Però també de iPhone a Android i viceversa.

Com transferir contactes d'iPhone a iPhone

Si necessites transferir contactes d'un iPhone a un altre, et alegrarà saber que no hi ha res més senzill ja que és possible utilitzar les funcions incloses "estàndard" en iOS, però també solucions de tercers.

Pots, per exemple, activar la sincronització de contactes en iCloud perquè puguis trobar tots els contactes de la teva antic dispositiu fins i tot en el nou iPhone.

No obstant això, si ha decidit no afegir un compte d'iCloud al dispositiu, no es preocupi: també pot sincronitzar els contactes a través d'altres serveis, com Gmail.

En aquest sentit, per obtenir més informació a l', consulteu el meu tutorial sobre com transferir contactes d'iPhone a iPhone.

Com transferir contactes d'iPhone a Android

Has decidit substituir el teu antic iPhone per un smartphone Android i, per tant, ara et preguntes com transferir contactes d'iPhone a Android ? En aquest cas, per tenir èxit hi ha diverses solucions que pot implementar, com transferir amb icloud o Gmail.

Alternativament, pot utilitzar aplicacions o serveis de tercers, com Còpia de seguretat dels meus contactes, Que s'utilitzen per transferir contactes, exportant-fàcil i ràpidament en TU F o CSV. En aquest sentit, si vols saber més sobre com realitzar els tràmits esmentats, llegeix el meu tutorial sobre el tema.

Com transferir contactes d'Android a iPhone

Si, d'altra banda, ha comprat recentment un nou iPhone, és possible que es pregunti com transferir els contactes dins d'ell, canviant des d'un telèfon mòbil Android.

En aquest cas, li suggereixo que consulti el meu tutorial dedicat a passar dades d'Android a iPhone en què, en primer lloc, vaig proporcionar tota la informació que necessita per utilitzar la funció. Canviar a iOS, Gràcies al qual podràs transferir totes les dades de la teva dispositiu Android a l'iPhone.

Pel que fa a la transferència de contactes únicament, en el tutorial que vaig compartir amb tu s'expliquen els procediments relacionats amb la sincronització dels mateixos amb el compte. google, Que també es pot configurar en l'iPhone.