Com veure totes les aplicacions descarregades. Vol saber quines són totes les aplicacions que ha descarregat i instal·lat en el seu telèfon o tauleta a partir del primer dia d'ús de el dispositiu? No obstant això, si està interessat en ell, ja sigui per simple curiositat o per necessitat real, puc donar-li tota la informació necessària per poder veure la llista completa de les aplicacions que ha descarregat de la botiga de referència en els seus dispositius i, per tant , ha procedit a instal·lar a l'mínim un cop en aquest últim.

Les operacions que vaig a mostrar i que haurà de fer per tenir èxit «a l'empresa» són extremadament simples, no es preocupi. Per tant, no cal ser grans experts en informàtica i noves tecnologies per poder posar-los en la marca, l'hi puc assegurar.

Independentment de l' sistema operatiu que utilitzi en el seu dispositiu, això ho farà avançar immediatament, podrà veure tant les aplicacions que ha descarregat a cost zero com les que hagi comprat.

Com veure totes les aplicacions descarregades en Android

Vol veure totes les aplicacions descarregades i utilitzar un telèfon mòbil o tauleta Android?

Ara t'explicaré com procedir, no et preocupis!

Per començar, prengui el seu dispositiu i accedeixi a la pantalla de la mateixa en la qual s'agrupen les icones de totes les aplicacions, després identifiqui el Play Store (La icona amb el símbol de reproducció multicolor), la botiga d'aplicacions oficial per al sistema operatiu domèstic de google.

Una vegada que hagi vist la pantalla d'inici principal de la botiga de Google, feu clic al botó amb les tres línies horitzontals que està en la part superior esquerra i tria l'element Els meus aplicacions i els meus jocs des del menú que apareix.

A la nova secció de Play Store que se li mostrarà, trobareu totes les aplicacions que va descarregar organitzades en tres pestanyes diferents, les de dalt: col · lecció (A través del qual pot veure totes les aplicacions descarregades) i instal·lar (A través del qual solament pot veure les aplicacions que heu baixat i instal·lat actualment al dispositiu).

Després també hi ha la secció actualitzacions , Però per al propòsit en qüestió no té una utilitat particular ja que només mostra les aplicacions descarregades i instal·lades actualment al dispositiu en ús i per a les quals hi ha una actualització disponible.

Si no pot trobar una aplicació específica a la llista, pot tocar el símbol d'una lupa a la part superior dreta de la pantalla i segueixi una recerca per nom, mentre utilitza el menú que sempre troba a la dreta, pot triar ordenar les aplicacions d'una manera diferent (per nom, per última actualització o per mida).

Les aplicacions que no estan instal·lades actualment al dispositiu es poden descarregar novament sense problemes simplement tocant el botó instal·lar que trobes a la banda de el nom relacionat en la llista i després en Estic d'acord.

Les aplicacions que estan instal·lades actualment al dispositiu es poden obrir directament des de Play Store tocant el botó obrir  que sempre trobes a la banda del seu nom.

Si, en canvi, desitja suprimir una aplicació determinada de la llista de descàrregues, dóna-li a la «x »Que hi ha a la correspondència del seu nom i pressiona sobre acceptar en resposta a la pregunta de confirmació que veus aparèixer a la pantalla.

Si després té dubtes, sempre pot fer que les aplicacions que s'ha ocultat a la llista d'aquelles descarregades novament siguin visibles simplement descarregant novament perquè pugui fer-ho amb qualsevol altra aplicació nova.

Finalment, permetin-me assenyalar que si ho prefereix, pot veure totes les aplicacions descarregades en els seus dispositius Android fins i tot accedint versió en línia de la Play Store.

Visiteu la pàgina de Internet corresponent de la botiga, feu clic a la pestanya Aplicació que està a l'esquerra i en Els meus aplicacions (Que sempre està a l'esquerra) i veurà aparèixer la llista completa de les diverses aplicacions descarregades.

Mitjançant el menú superior també pot triar la categoria d'aplicacions i serveis que es mostraran.

Si ho desitja, també pot «tornar a ordenar» Web reinstal·lant una aplicació que ja havia descarregat en els seus dispositius simplement seleccionant el nom de la llista que es mostra i després fent clic al botó instal·lar, Seleccionant el nom de el dispositiu de referència de menú que veu sota de l'escriptura Tria un dispositiu i fent clic al botó instal·lar.

Veure totes les aplicacions descarregades en iOS

Utilitza un dispositiu iOS, iPhone o iPad, I està interessat en comprendre com veure totes les aplicacions descarregades en aquesta fins ara? Després, per començar, prengui el seu dispositiu i accedeixi a la pantalla d'inici.

Ara, toca la icona de la App Store (El que té el fons blau i la «A» impresa al centre), la botiga oficial d'aplicacions i jocs per a dispositius basats en el sistema operatiu mòbil d'Apple, i espera que la pantalla corresponent sigui visible.

després pressioni la teva foto a dalt a la dreta.

En aquest punt, es trobarà amb la llista completa d'aplicacions que ha descarregat i instal·lat en tots els seus dispositius iOS connectats al mateix compte d'Apple des del primer dia d'ús de la mateixa fins a l'últim.

Les aplicacions es divideixen en dues pestanyes: tots (Que li permet veure totes les aplicacions que s'han descarregat) i No en aquest iPhone / iPad (Que mostra només les aplicacions que ha descarregat però que actualment no estan presents en el dispositiu utilitzat).

Si no pot trobar una aplicació específica, pot completar-escrivint el nom a la barra corresponent a la part superior.

Des de la mateixa pantalla on s'enumeren totes les aplicacions descarregades, també pot descarregar una o més aplicacions novament tocant el símbol d'una núvol que trobi al costat del seu nom o, en el cas dels que estan instal·lats actualment al dispositiu, pot obrir-los «sobre la marxa» prement el botó obrir..

Per a més informació, fins i tot en el cas de iOS, si ja no desitja veure una aplicació determinada en la llista de descarregades, pot ocultar-la en qualsevol moment anant a la secció de la botiga d'aplicacions on s'enumeren totes les aplicacions descarregades.

Ara, identifica l'aplicació de referència, llisca a l'esquerra del seu nom i després pressiona el botó vermell Eliminar  a continuació.

Si ha de reconsiderar, sempre pot tornar a fer visibles les aplicacions ocultes, però en aquest cas hauríem d'intentar iTunes, El reproductor multimèdia d'Apple disponible per Mac (En el qual està preinstal lat) i Windows (que ha de descarregar-se de la pàgina corresponent de la pàgina web de la companyia, com li vaig explicar en el meu article sobre com descarregar iTunes, Exactament) ia través que també és possible administrar completament dispositius iOS.

Per tenir èxit, només necessita iniciar iTunes en el seu PC, feu clic a l'element compte adjunt a la barra de menú, feu clic a l'element Veure el meu compte ..., Escriviu (si es demana) la contrasenya del compte d'Apple en ús, feu clic a l'enllaç gestionar que trobes a la banda de l'article compres ocultes en correspondència amb iTunes en el núvol i seleccioneu l'article Aplicació des de la cantonada superior dreta de la finestra d'iTunes.

Si no pot trobar una aplicació determinada, pot ajudar-se amb el camp de recerca en l'altre costat a l'esquerra o pot triar mostrar només aquelles per a iPhone o iPad fent clic a les pestanyes rellevants en la part superior.

El menú de la dreta li permet decidir si vol ordenar les aplicacions per data de descàrrega (per defecte) o per nom.

Com veure totes les aplicacions descarregades en Windows Mobile

Si té un dispositiu Windows Mobile, Per poder veure totes les aplicacions que ha descarregat en aquest últim deu, prengui el seu telèfon mòbil, aneu a la pantalla principal del mateix i connecti la icona de la Botiga del Windows (El que té la bossa de compres impresa), la botiga d'aplicacions oficial per al sistema operatiu de Redmond.

després pressioni el teu perfil al costat de el quadre de cerca i després feu clic a l'element La meva biblioteca.

Un cop fet això, veurà la llista de totes les aplicacions instal·lades actualment al dispositiu en ús.

Després fent un clic sobre Mostra tot també se li mostraran totes les altres aplicacions que ja ha descarregat però que no estan instal·lades actualment i que estan connectades al compte de referència de Microsoft.

A la part superior, trobareu les aplicacions que són compatibles amb el dispositiu en ús, mentre es desplaça cap avall veurà la llista d'aquelles que no són compatibles però que, en qualsevol cas, estan associades amb el seu compte descarregada en el passat.