Com vincular primer Twitch a GTA. Has estat jugant molt a GTA 5, El popular títol de la sèrie Grand Theft Acte de Rockstar Games, i estàs gaudint especialment de l' manera multijugador, anomenat GTA Online.

Ha descobert que és possible obtenir beneficis exclusius connectant seu compte amb serveis externs, en particular el de la plataforma de transmissió de vídeo Twitch (propietat de Amazon), Però no entens molt bé com.

A la tutorial d'avui t'explicaré com connectar Twitch Prime a GTA brindant-li tota la informació sobre els beneficis que es poden obtenir a l'establir la connexió entre el compte de Twitch i el joc i el procediment per canviar els «obsequis» proporcionats per Rockstar Games.

Com vincular Twitch Prime a GTA pas a pas

passos previs

Abans d'entrar en els detalls de com connectar Twitch Prime a GTA, Crec que podria interessar conèixer més sobre aquesta possibilitat.

Els beneficis inclosos en Twitch Prime Dins GTA solen consistir en elements de el joc : De bonificació en termes de Diners (Fins i tot milions de dòlars) fins estructures molt importants amb el propòsit de completar missions en GTA Online.

Per donar-te un exemple concret, que descriuré amb més detall més endavant, en Dicembre de 2019 se li va donar una sala de joc, Que és una estructura de fonamental importància per a completar el Tret al Diamond Casino. En resum, vincular el perfil de Twitch Prime a el de GTA Online pot resultar molt útil.

En poques paraules, els beneficis de Twitch Prime estan inclosos en la subscripció de Amazon Prime, Que és l'empresa propietària de Twitch. La subscripció pot ser mensual (4,99 euros a al mes) o anual (36 euros a l'any). A més, hi ha una Prova gratuïta de 30 dies sense obligació de renovació.

Els estudiants universitaris poden activar un servei especial que costa 18 euros a l'any, Dura un màxim de 4 anys i té un període de prova gratuït de 90 dies.

Com vincular Twitch Prime a GTA 5

Després d'explicar les possibilitats que ofereix Twitch Prime, diria que és hora d'actuar i vincular els comptes involucrades. Aquest procediment es pot seguir utilitzant qualsevol navegador web.

Per continuar, per tant, connecteu-vos a el portal oficial de Rockstar Games i seguiu les adreces que apareixen a la pantalla.

Després premeu el botó groc Iniciar sessió, Escriu la direcció de correu electrònic i la contrasenya associada amb el compte Club Social (El de GTA Online) i feu clic al botó Iniciar sessió.

Si jugues des d'una consola, també podeu entrar directament amb els teus dades de perfil que utilitza en la seva plataforma principal.

Simplement premeu el icona de plataforma a continuació i introdueixi les dades per iniciar sessió en el compte corresponent. Fent clic a la icona de Play Station hauràs d'ingressar les credencials de l'perfil de PSN, mentre pressiones sobre la de Xbox ha d'iniciar sessió en Xbox Live. També pots iniciar sessió amb el perfil Facebook, googleTwitter.

Un cop hagueu connectat, feu clic al botó Connecta't amb Twitch, Escriu el nom d'usuari i la contrasenya associat amb el seu perfil i premeu el botó Iniciar sessió.

En alguns casos, és possible que hagi de introduir un codi de seguretat, Que se li enviarà a través d' correu electrònic o número de telèfon, Depenent de configuracions de seguretat del seu compte.

En aquest punt, triï qui pot veure la informació relacionada amb el compte vinculat seleccionant una de les opcions disponibles i premeu el botó Seguir. Perfecte, els teus comptes de Twitch i Club Social ara estan vinculades.

A continuació, se li demanarà que connecti la compte de plataforma des de la qual sols jugar. No obstant això, si estàs jugant a GTA Online, aquest pas normalment ja hauria d'estar complet.

Si no és així, toqueu un dels botons disponible (per exemple, Connect with PlayStation) i inicia sessió amb aquest perfil.

Com canviar contingut

Ara que ha vinculat correctament els comptes implicades, és hora de canviar les bonificacions que ofereix Twitch Prime.

Desplaceu-vos cap avall a la pàgina des de la que va connectar els perfils i premeu el botó Consulteu les bonificacions de Grand Theft Acte Online.

El portal et advertirà que has d'haver completat el tutorial de el joc per obtenir aquests beneficis i que, per obtenir algunes bonificacions, pot ser necessari 7 a 10 dies, Ja que Rockstar Games ha de gestionar el registre que acaba de realitzar.

La pàgina de Twitch Prime apareixerà a la pantalla, mostrant-te les bonificacions actualment disponibles i quins són els que pots canviar.

Després premeu el botó Iniciar sessió a la part superior dreta i feu clic al botó autoritzar > Botí de Twitch Prime, El servei que «atorga» bonificacions, per iniciar sessió al seu compte de Twitch.

En alguns casos, és possible que hagi de pressionar sobre l'element Vincula la teva conta per canviar el botí i després una altra vegada al botó Consulteu les bonificacions de Grand Theft Acte Online.

Després feu clic al botó canviar ara i hauria de veure aparèixer un missatge a la pantalla que confirma que les recompenses s'han canviat.

Genial, ara només has d'entendre com utilitzar aquest premi.

El Diners generalment es dóna d'una manera Automàtica quant accedeixes a GTA Online, Però hi ha recompenses que han de canviar-se «manualment» dins el joc.

Per exemple, la Sala de jocs Pixel Pete, Regalat per Twitch Prime a partir de desembre de 2019, ha de ser «reclamat» directament a través d'un procediment en el joc. En particular, si encara no ho ha fet, ha d'anar a el personatge Lèster a Mirror Park i parlar amb ell.

Un cop finalitzada la pel·lícula, obriu el telèfon mòbil de el personatge (Pressionant, per exemple, fletxa amunt en PS4 ), Premi la icona Internet, Veu a la targeta FINANCES I SERVEIS i accedir a el portal de Execució hipotecària Maze Bank.

Després d'això, premeu el botó primer ENDAVANT y SALES DE JOCS, De la part superior dreta.

Ara, aneu a la part superior esquerra de mapa i seleccioneu l'estructura Pixel Pete 's en Paleto Bay. Si tot s'ha fet correctament i encara es troba en el període en què aquest «obsequi» és vàlid, ha de mostrar GRATIS a la pantalla.

Ara, pressiona el botó COMPRAR per bescanviar amb èxit el premi.