Com enllaçar comptes d'EA a Twitch

Ets un entusiasta dels videojocs i sovint jugues des Arts electròniques, Casa de programari famosa per sèries històriques com FIFA es Camp de batalla, I s'ha donat compte de la possibilitat d'obtenir contingut addicional vinculant la seva compte EA a diversos serveis, en particular XNUMX:XNUMX contracció nerviosa. Llavors, li agradaria investigar la pregunta i descobrir com explotar aquesta possibilitat, oi? Llavors sàpiga que està en el lloc correcte.

De fet, en el tutorial d'avui t'ho explicaré en detall com vincular el compte EA a Twitch, Per obtenir els seus recompenses. Per si t'ho estaves preguntant, analitzaré quines són les possibilitats que ofereix Electronic Arts a l'respecte i et guiaré pas a pas en la vinculació del teu perfil amb Twitch per canviar les recompenses disponibles.

Llavors, Què esperes? Tot el que ha de fer és agafar-se uns minuts de temps lliure i seguir les instruccions ràpides a continuació. Dit això, no em queda res per fer, excepte desitjar-te una bona lectura i que et diverteixis.

  • Com enllaçar comptes EA a primer Twitch
  • Com canviar les recompenses de Twitch Prime

Abans d'entrar en els detalls de l'procediment en com vincular el compte EA a Twitch, Crec que podria estar interessat en conèixer més sobre aquesta possibilitat.

Primer de tot, si hi va haver una necessitat, et dic que contracció nerviosa és una plataforma de transmissió de vídeo propietat de Amazon. El seu enfocament principal és en relació directa amb videojocs, Però en realitat hi ha de tot ara. Per exemple, hi ha trucades en viu simplement xerrant o IRL, On simplement xerrades o fas alguna cosa al món real.

Twitch està guanyant terreny ràpidament també a Itàlia i cada vegada més VIP decideixen apropar-se a aquesta plataforma. Atès que aquest és un servei d'Amazon, hi ha bonificacions garantides per a aquells que tenen una subscripció activa a Amazon Prime (El conegut servei que permet als usuaris de comerç electrònic més famosos de l'món obtenir diversos beneficis, com enviament gratuït en un dia el molts productes).

Entre les diverses possibilitats que ofereix la subscripció, també s'inclou el servei Twitch Prime. Aquest últim li permet principalment subscriu-te a un canal gratis (Obtenint els beneficis esperats pel creador i l'absència de publicitat en els continguts d'aquest perfil) i obtenir contingut lliure relacionat amb el món de videojocs. Per exemple, sovint hi ha títols complets per descarregar o elements de el joc, Com aquells pels que probablement hagis arribat fins aquí.

Si és el cas, per obtenir el contingut relacionat amb els jocs d'EA, heu d'enllaçar el compte de la casa de programari a la de Twitch, en la qual ha d'estar activa una subscripció Prime. La subscripció a Amazon Prime, En cas que t'ho preguntis, costa 36 euros a l'any o 4,99 euros al mes. també existeix primer estudiant, La subscripció que es pot activar mitjançant estudiants universitaris (costa 16 euros a l'any ).

Quant a la proves gratis, Amazon Prime estàndard preveu un període de 30 dies, Mentre primer estudiant garanteix un període gratuït de 3 mesos. Per a més informació, el convido a fer una ullada a la guia sobre com registrar-se a Amazon Prime.

Com enllaçar comptes EA a Twitch Prime

Després d'explicar què és el compte EA per vincular-se a Twitch Prime, diria que és hora d'actuar.

Primer, assumiré que ja té un compte EA i un Compte de Twitch amb Subscripció Prime actiu. Si no és així, et recomano que consultis les meves tutorials sobre com crear un compte EA, com registrar-se a Twitch i com vincular Amazon Prime a Twitch.

Per continuar, connecteu-vos a la pàgina web oficial per vincular comptes d'EA i realitzi el iniciar sessió amb el teu perfil, ingressant a l' nom d'usuari i el contrasenya i prement el botó Iniciar sessió. En cas que hi hagi agregat alguna revisions de seguretat, És possible que hagueu d'introduir el codi que serà enviat a el teu casella de correu electrònic o al número de telèfon.

En aquest punt, el portal li demanarà que entreu amb el seu. compte EA, Inserint el adreça de correu electrònic i el contrasenya. En alguns casos, el sistema pot requerir que introduïu un codi de seguretat, Que s'enviarà a la teva casella de correu electrònic o al número de telèfon.

Després de fer el iniciar sessió, Simplement feu clic al botó Si, inicia sessió I això és. El portal t'avisarà que tot s'ha realitzat correctament mitjançant un missatge (En anglès).

Per verificar que la connexió realment s'hagi realitzat, li suggereixo que es connecti a el portal oficial de Twitch, premi a icona de compte present a la part superior dreta i feu clic a l'opció configuracions. Després d'això, aneu a la pestanya connexions, Desplaceu-vos cap avall a la pàgina i, si tot s'ha fet correctament, sota la capçalera altres enllaços hauries de veure l'escriptura Arts electròniques.

Perfecte, ara ha vinculat correctament els seus comptes. Per a més informació, li recomano que consulti les pautes oficials d'EA.

Com canviar les recompenses de Twitch Prime

Una vegada que els comptes d'EA i Twitch Prime estan vinculades, les diverses recompenses han de canviar-se automàticament. No obstant això, de vegades això no passa i pot ser necessari fer-ho a mà. Per tant, si ha tingut èxit en vincular comptes d'EA a Twitch per FIFA 20 o qualsevol altre títol i no t'hagis guanyat les teves recompenses, no tinguis por.

Per solucionar-ho, connecteu-vos a el lloc oficial de Twitch Prime i feu clic al botó Iniciar sessió que es troba a la part superior dreta. Després premeu el botó Seguir y executar el iniciar sessió al seu perfil, ingressant el adreça de correu electrònic i el contrasenya del teu compte d'Amazon i prement el botó Iniciar sessió.

En aquest punt, es trobarà enfront de la pàgina principal de primer Twitch, On tot el articles gratis que pots canviar gràcies a la teva subscripció. Només has de desplaçar-te cap avall a la pàgina, trobar el contingut del seu interès (per exemple, el paquet FIFA) i premeu el botó Canviar / Més informació.

Després d'això, és possible que hagi de fer clic al botó canviar ara, Premeu el botó de nou Iniciar sessió i feu clic al botó autoritzar. Finalment, en alguns casos és possible que hagi de realitzar la iniciar sessió en el compte EA.

Genial, ara les recompenses han estat agregat al seu compte i el trobarà tot la propera vegada que entreu Joc involucrat. Diverteix!