Com vincular el compte de Twitch a PS4. Has començat a apreciar la coneguda plataforma de vídeos de Amazon, Fins al punt que ara segueixes diverses vides cada dia i, de fet, estàs buscant la forma de gaudir-les a l'màxim veient en la televisió de casa teva.

Segur que ja saps que Twitch està disponible com una aplicació per Playstation 4 - el que resoldria tots els seus problemes - però no sap com descarregar aquest últim o com iniciar la sessió al compte a la consola.

Com vincular el compte de Twitch a PS4 pas a pas

operacions prèvies

Abans d'entrar en el tutorial i explicar-te com vincular el compte de Twitch a PS4, Vull recordar-te un parell de passos previs necessaris per a continuar.

Em refereixo a l' connectar la PlayStation 4 a Internet i associar el seu perfil d'usuari a la consola amb una compte de PlayStation Network (Gratuït). És gairebé segur que ja ha fet dues coses. En cas contrari, seguiu les instruccions a continuació.

Per connectar la consola a Internet, si és possible, utilitzeu un Cable d'ethernet, El que et permetrà tenir accés a la Xarxa sense interferències i sense configurar.

Alternativament, si prefereixes utilitzar la connexió wifi, Veu a menú configuracions a la PS4 (la icona de l'maletí a la part superior de la pantalla de la consola principal), aneu a Xarxa> Configura la connexió a Internet> Utilitza Wi-Fi> Típica,

Selecciona la vermell Wi Fi que vols fer servir i ingressa la contrasenya. Per la resta, deixi totes les opcions predeterminades actives.

Per accedir a PlayStation Network (Que és gratis, només s'usa per accedir als serveis en línia de PlayStation i no s'ha de confondre amb el servei de PlayStation Plus, Que en canvi es paga i s'usa per jugar en línia), aneu a menú Configuració> Administració de comptes PS4, seleccioneu l'element Inicieu sessió en PlayStation Network i introduïu els detalls del seu compte de PSN.

Si encara no té un compte de PlayStation Network, premi els botons ¿Nou a PlayStation Network? Crea un compteSubscrigui ara.

I completi el formulari amb el país, idioma,   data de naixement, ciutat, Província de l'estat,   codi postal ...

Com vincular el compte de Twitch a PS4 per veure contingut

Si la teva intenció és connectar el compte de Twitch a la PS4 per veure contingut oferta per la famosa plataforma propietat d'Amazon, tot el que has de fer és descarregar l'aplicació corresponent a la consola i iniciar sessió amb un codi de confirmació, que hauràs d'ingressar al lloc de Twitch actuant des d'una PC o un altre dispositiu.

Per descarregar l'aplicació Twitch en PS4, seleccioneu la casella de verificació TV i Vídeo des del menú principal de la consola, per accedir a la botiga amb aplicacions dedicades a l'entreteniment.

després selecciona Totes les aplicacions situat a la part superior, desplaceu-vos per la llista d'aplicacions disponibles, trieu Tic  i procedeixi a instal·lar l'aplicació prement el botó descarregar.

Si apareix un missatge que no tens prou espai a la PS4 per completar la instal·lació, augmenta la memòria de la consola seguint els suggeriments que trobes en el meu tutorial dedicat a el tema.

No obstant això, en cas d'altres errors, busqui actualitzacions per PS4: si no instal l'última versió de l'firmware de la consola no se li permetrà instal·lar noves aplicacions.

Una vegada que es completa la instal·lació, tot el que ha de fer és iniciar l'aplicació contracció nerviosa de menú TV i Video o des de la pantalla principal de PS4 i connecta el teu compte per accedir a l'servei. Per fer això, pressiona el botó Iniciar sessió situat a la part superior esquerra.

UNA codi a la televisió. En aquest punt, visiteu el lloc twitch.tv/activate des d'un dispositiu en el qual hagi iniciat sessió en el lloc de Twitch i ingressi, al camp situat al centre de la pàgina, el codi que veus a la televisió. Després premeu el botó Habilitar.

En uns segons, l'aplicació Twitch en PS4 reconeixerà automàticament el seu compte i li permetrà accedir al seu contingut favorit des de la pantalla de la televisió.

Després, podrà veure les transmissions en viu dels canals que segueix, continuar veient el contingut sota demanda que havia detingut, trobar contingut potencialment interessant basat en les seves vistes anteriors, etc.

No hi ha molt a dir sobre el funcionament de l'aplicació, ja que reflecteix gairebé per complet el funcionament de el lloc de Twitch: li asseguro que no trobarà cap dificultat per usar-la.

Nota: si ets un usuari primer Twitch i et preguntes com connectar Twitch Prime a PS4, No tinguis por. L'aplicació Twitch per a la consola Sony reconeix automàticament els beneficis associats amb el compte en ús i, per tant, no cal fer cap pas addicional per utilitzar-los.

Com vincular el compte de Twitch a PS4 per transmetre contingut

Si la seva intenció és vincular el seu compte de Twitch al seu PS4 per transmetre les seves sessions de joc, pot aprofitar la funció de transmissió inclosa «com a estàndard» en el sistema operatiu de la consola.

No obstant això, abans de continuar, feu una prova de velocitat i vos de tenir una connexió amb al menys Càrrega de 2 Mbps : Per sota d'aquest llindar, tindrà dificultats per a la qualitat de la transmissió.

Dit això, per vincular el seu compte de Twitch al seu PS4 per transmetre, aneu a menú configuracions de la consola, veu a Compartir i transmetreConnectar-se a altres serveis i seleccioneu contracció nerviosa de la llista que se li proposa.

Ara, si ja esteu connectat a l'aplicació Twitch per veure el contingut de PS4, el sistema hauria de reconèixer automàticament: en aquest cas, tot el que ha de fer és confirmar prement el botó D'acord.

No obstant això, si encara no ha instal·lat l'aplicació Twitch en la seva PS4 o no ha iniciat sessió, visiteu el lloc twitch.tv/activate des d'un dispositiu en el qual hagi iniciat sessió en el lloc de Twitch i introduïu el codi que veus en el teu televisor (com es va explicar anteriorment per a l'aplicació Twitch). Alternativament, també pot escanejar el codi QR que veu a la televisió i seguir les instruccions de la pantalla.

¡Missió complerta! Ara ha connectat el seu compte de Twitch a la PlayStation 4 i pot usar-la per transmetre els seus jocs en línia.

Per fer això, iniciï el joc que vol transmetre, premeu la tecla compartir de el controlador, dóna-li a Transmetre> Twitch  com a plataforma per a transmetre, confirma que estàs fent servir el teu compte i toc Comença la transmissió.

Si prefereix una configuració més professional, també pot pensar en connectar una Targeta de captura a PS4, disbarat amb una càmera web mentre jugues i gestiones tot des de la PC, amb programes com OBS.

Com desvincular el compte de Twitch de PS4

En cas de dubtes, li assenyalo que pot tancar sessió al compte de Twitch des PS4 d'una manera molt senzilla.

En el cas de l'aplicació de servei, simplement iníciela, aneu a l' icona de l'homenet situat a la part superior dreta i seleccioneu l'element Sortir al menú que s'obre.

En el cas de la transmissió de contingut, però, ha d'anar a menú Configuració> Compartir i transmetre> Vincular a altres serveis> Twitch de la PS4, premeu el botó Sortir i confirma.