T'agradaria provar un de nou? sistema operatiu en el seu Pc sense eliminar, actualitzar o modificar de cap manera el que fa servir actualment? Què passa si et dic que és possible fer-ho, a més sense la necessitat de dividir el disc dur en múltiples particions? No és màgia, no estic fent broma, es diu virtualització.

Els programes de virtualització li permeten crear PC virtuals a la PC real, d'aquesta manera pot provar sistemes operatius i programes de tot tipus sense afectar el sistema original i sense riscos relacionats amb virus o bloquejos. Interessant, oi? Llavors no et quedis allà empalat i descobreix-ho Com virtualitzar un sistema operatiu Gràcies a la informació que et donaré.

Si vols aprendre Com virtualitzar un sistema operatiu ràpida i fàcilment, et recomano que provis VirtualBox. És un programa gratuït, de codi obert i multiplataforma (està disponible per a Windows, Mac OS X i Linux) que li permet virtualitzar tots els principals sistemes operatius d'una manera molt simple i sense fer que la Pc sigui més pesada. Per descomptat, la velocitat d'execució de les màquines virtuals (com es diuen les màquines virtuals creades pels programes de virtualització) depèn de la potència de la PC en ús i de la quantitat de RAM disponible per al programari, però generalment no hi ha desacceleracions importants.

Si voleu descarregar VirtualBox en el seu Pc, connectat a la pàgina web de el programa i feu clic en l'element relacionat amb la versió del programari que millor s'adapti a el sistema operatiu que utilitza (en el cas de Windows VirtualBox 4.2.6 per a Windows hosts x86 / amd64 ). La descàrrega està completament oberta, fent doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar (p. Ex. VirtualBox-4.2.6-82870-win.exe ) I, a la finestra que s'obre, sempre feu clic a Següent / Continuar per a completar el procés d'instal·lació de el programa.

Un cop completada la instal·lació del programari, pot virtualitzar un sistema operatiu amb VirtualBox seguint uns senzills passos. En primer lloc, cal crear el màquina virtual dins el qual instal·lar el sistema operatiu. Després feu clic al botó nou situat en la cantonada superior esquerra i, a la finestra que s'obre, feu clic a Següent.

En aquest punt, seleccioneu el sistema operatiu que desitja virtualitzar i la seva versió (p. Ex. Microsoft Windows y Windows 8 ) Dels menús desplegables Sistema operatiu y versió. Escrigui el nom que voleu assignar a la màquina virtual que es crearà en el camp de text apropiat i feu clic al botó Següent per continuar creant la màquina virtual.

El següent pas és establir primer la quantitat de RAM per a ser assignat a la Pc virtual i després la mida de la seva disc dur. Li aconsello que deixi els valors per defecte fent clic sempre en Següent i establint un disc VDI ​​assignat dinàmicament. VirtualBox triarà els valors òptims en funció de sistema operatiu seleccionat a del principi. Finalment feu clic a CREAR dues vegades seguides i hauràs completat el procés de creació de la teva màquina virtual.

Un cop hagi obtingut la Pc virtual en la qual desitja executar el sistema operatiu que voleu provar, ha d'anar a el procés d'instal·lació d'aquesta última, que s'ha de fer com si estigués usant una Pc real. Això vol dir que primer ha «alimentar» el seu màquina virtual disc d'instal·lació de sistema, I en aquest cas les opcions disponibles són dos: inseriu físicament disquet a l'ordinador o utilitzeu un Arxiu d'imatge ISO guardat en el disc dur de la Pc.

En el primer cas, ha de seleccionar el nom de la màquina virtual a la finestra principal del VirtualBox i fer clic al botó ajustos. llavors puja el arxivat, Feu clic a la icona de CD (Buit) que està a l'esquerra i feu clic a la icona de CD situat a la dreta i després seleccioneu l'element Lector de host des del menú que apareix. En el segon cas, però, ha de seleccionar l'element Tria un arxiu de disc virtual de CD / DVD (o Tria el disc ) Al menú i seleccioneu la imatge ISO relacionada amb el sistema operatiu que esteu a la Pc virtual.

Després de realitzar aquest pas, feu clic al botó bo perquè guardar la configuració, iniciï la màquina virtual (fent doble clic en el seu nom) i continuï amb la instal·lació de sistema operatiu que es virtualizará com si ho estigués instal·lant en una Pc real. Si voleu instruccions detallades sobre com virtualitzar les versions principals de Windows, llegiu aquestes guies que li vaig proposar en el passat: