Com xiuxiuejar a Twitch. Des de la plataforma de vídeos en directe més usada de moment, tens la possibilitat de tenir una conversa secundària enmig de xat amb una sola persona sense necessitat que les altres sàpiguen que esteu parlant.

En articles anteriors hem parlat sobre com saber si hi ha problemes en Twitch o com fer Streaming dins de la plataforma. No obstant això, en aquesta ocasió ens centrarem en explicar-vos com xiuxiuejar en Twitch.

Índex

Xiuxiuejar a Twitch: per a què serveix

xiuxiuejar en Twitch

Una cosa que resulta bastant desagradable dins de la plataforma és quan dues persones decideixen ignorar la transmissió i entaular una conversa privada, interrompent a la resta. Per acabar amb aquest tipus de conductes irrespectuoses, Twitch va anunciar la funció dedicada als que vulguin mantenir converses privades en un xat.

La funció anomenada «Murmuri», et permet enviar missatges privats a una persona específica sense molestar a qui estigui veient la transmisión. El millor de tot és que no cal obrir una nova finestra o anar a una altra pantalla per continuar la conversa. Tot es fa en la mateixa àrea on interactuen altres persones, amb la diferència que només tu i el teu amic podran llegir el contingut enviat.

Com xiuxiuejar a Twitch pas a pas

Xiuxiuejar en Twitch és extremadament senzill. No obstant això us ho explicarem el més detallat possible perquè no quedin dubtes:

  1. Dirigeix-te a xat de la plataforma quan et trobis en Directe.
  2. Ingressa la comanda / Wi + el nom de l'usuari a què vulguis que li arribi el missatge.

Aquesta és una excel·lent manera de conservar la privacitat d'un assumpte concret. Ja sigui enviant el teu telèfon a algú, la teva adreça de correu o simplement una dada curiosa que no vols compartir amb la resta dels espectadors.

Això ha estat tot !. Esperem que aquest article t'hagi resultat útil. Si ara vols aprendre a guanyar diners en Twitch, Continua navegant per Parada Creativa.