Com desinstal lar Fortnite. Tots els teus amics no feien res més que parlar de Fortnite. I impulsat pel desig de jugar amb ells, vas descarregar aquest famós joc multijugador. Desafortunadament, et vas adonar que no és com el vas imaginar. Simplement, no t'agrada. Et treu molt de temps. O els gràfics de l'estil de «dibuixos animats»No reflecteixen els teus gustos. En resum, realment no t'agrada aquest videojoc i és per això que et preguntes com desinstal·lar Fortnite.

Si així són les coses, no tens res de què preocupar-te. Desinstal aquest videojoc és un camí de roses. Molt fàcil. Només un parell de clics (o un toc, ja que Fortnite també està disponible en telèfons mòbils i tauletes), i hi haurà eliminat tots els seus rastres.

Si ja està assegut davant del seu Pc, consola o sosté el dispositiu mòbil, pren-te uns minuts de temps lliure i llegeix amb la major atenció el que estic a punt d'il·lustrar. Podràs desinstal · lar en qüestió de segons, ho prometo!

Com desinstal lar Fortnite a la Pc

Si, després d'haver jugat alguns jocs de Fortnite en el seu PC, has entès que aquest famós videojoc no és per a tu, aquest és el procediment que has de seguir per desinstal·lar.

per a Windows

Mitjançant el Launcher d'Epic Games

Per desinstal·lar Fortnite en Windows, primer pots actuar a través del llançador (launcher) de Epic Games. Després, s'inicia el programa fent doble clic a la icona situat a l'escriptori (es diu Llançador d'Epic Games ). Després, a la pantalla que es mostra, pressiona el botó amb el símbol d'un engranatge que veus al botó iniciar (Al centre).

En aquest punt, al menú desplegable que es mostra, feu clic a l'element desinstal·lació. Confirma l'operació prement el botó següent, desinstal. Alternativament, per desinstal·lar Fortnite, Pressiona la icona amb el símbol d'engranatge que trobes a la pantalla principal de l'llançador. Després fes clic en l'element OPCIONS.

Mitjançant el següent menú, Opcions d'instal·lació de Fortnite, Pot optar per desinstal·lar el client addicional Fortnite salva el món, Llevant la marca de verificació en la seva veu i prement el botó aplicar.

Després d'això, premeu , En l'avís de confirmació De veres voleu eliminar els següents components del seu sistema? Així, si no jugues en mode PVE Salvar el món, Pots desinstal·lar i evitar ocupar massa espai a la memòria del seu Pc.

A través d'Ajustaments de Windows 10

Si no vols actuar a través d' Llançador d'Epic Games, Pot desinstal·lar Fortnite a través del panell ajustos Windows 10. Per fer això, accedeixi a el panell en qüestió buscant-a través de la barra de Cortana, Després desplaci la pestanya que es mostra fins que trobi la llista d'aplicacions instal·lades. En aquest punt, pressiona l'element Llançador d'Epic Games  i feu clic al botó desinstal·lar. Finalment, confirma l'operació pressionant desinstal·lar.

Si utilitzeu una versió anterior de Windows o prefereix l'antic tauler de control de l' sistema operatiu Microsoft, pot desinstal·lar Fortnite també a través de el panell Programes i característiques. Per trobar-lo, escriviu el terme Panell de control a la barra de recerca de el menú Inici i, un cop obert, fent clic en el resultat de cerca corresponent.

A la finestra que s'obre, feu clic a l'element de menú. Desinstal·lar un programa. Per tant, busqui la icona d'Epic Games Launcher, feu clic dret sobre ell. premeu desinstal·lar  al menú desplegable que es mostra i finalment confirmeu prement el botó .

Com desinstal lar Fortnite amb MacOS

El primer procediment que pots fer per desinstal·lar Fortnite en Mac és idèntic a què vaig esmentar en el capítol anterior dedicat a Windows. Una vegada que va començar llançador de Jocs èpics de fet, pot pressionar el símbol de l' engranatge i en la veu desinstal·lar  per cancel·lar el joc

Alternativament, si desitja actuar a través de la carpeta aplicacions de macOS, iniciï el descobridor ( la icona en forma de careta somrient que trobes al bar moll ), Feu clic a la redacció aplicacions que trobi a la barra esquerra, busqui la icona de Jocs èpics i feu clic dret sobre ell. Ara, al menú que es mostra, pressioni sobre el text Mou a la paperera, Per desinstal·lar el joc.

Un cop fet això, per completar l'operació, escriu el contrasenya del seu compte (la que fa servir per iniciar sessió en la Pc), pressiona el botó acceptar. I per buidar les escombraries macOS fent clic dret a la icona i seleccionant l'element apropiat de menú que apareix.

Desinstal·leu Fortnite en telèfons mòbils i tauletes

Has instal·lat Fortnite al teu telèfon mòbil o tauleta i ara t'agradaria entendre com desinstal·lar, ja que aquest joc no és per a tu? No et preocupis, és molt simple. Pren el teu telèfon mòbil Android o iOS i segueix, pas a pas, les instruccions que et vaig a proporcionar.

A Android.

Si tens un telèfon mòbil o tauleta Android, pots desinstal·lar fàcilment Fortnite a través de la pantalla d'inici. Per fer això, s'ubiqui la icona de el joc i també el que es diu instal·lador Fortnite, Feu un toc prolongat en un d'ells, fins que vegi la icona amb el símbol d'un cistella.

Després arrossegament la icona seleccionat a el símbol de cistella i confirmeu l'operació prement el botó acceptar. Repetiu l'operació amb l'altra icona i es completarà el procediment d'eliminació de Fortnite.

Alternativament, pot desinstal·lar les dues aplicacions Fortnite a través del menú ajustos d'Android. Per fer això, premeu la icona amb el símbol d'engranatge ubicat a la pantalla d'inici, aneu a la secció Aplicació i, en la següent pantalla, premeu la icona de Fortnite present a la llista.

En aquest punt, pressiona el botó desinstal i confirma l'elecció tocant acceptar. Repetiu l'operació també per desinstal·lar l'aplicació instal·lador Fortnite.

Desinstal des de iOS

Desinstal·lar una aplicació en iOS és un procediment molt simple de completar perquè, per desinstal·lar Fortnite, ha d'actuar directament a través de la pantalla d'inici del seu iPhone o iPad.

Per fer això, s'ubiqui la icona de Fortnite i mantingues el teu dit sobre ell fins que vegis aparèixer el símbol (X) a la cantonada superior esquerra. Toca-i confirma la desinstal·lació de l'aplicació pressionant l'element Eliminar.

Alternativament, si voleu desinstal·lar una aplicació, pots actuar a través del menú Configuració. Per fer això, premeu la icona amb el símbol d'un engranatge que trobi a la pantalla d'inici. Toca l'element general, pressiona Espai lliure per a iPhone / iPad per veure la llista de totes les aplicacions instal·lades a la pantalla.

Després clica a Fortnite i triï si pressionar el botó Desinstal·la aplicació o en l'anomenat eliminar aplicació. En el primer cas, confirmeu l'operació pressionant Desinstal·la aplicació per alliberar espai d'emmagatzematge però conservar els documents i dades relacionades (perquè pugui recuperar-los en cas d'una reinstal·lació posterior).

No obstant això, si té la intenció d'eliminar permanentment l'aplicació de Fortnite, També eliminant totes les dades de la memòria de l'dispositiu, premeu sobre l'element eliminar aplicació i confirmeu l'operació prement el botó eliminar aplicació que veus al menú que es mostra.

Desinstal·lar Fortnite a la consola

Seguint el consell d'alguns amics, vas començar a jugar Fortnite en consoles, però després d'alguns jocs, ¿et vas adonar que aquest joc no és per a tu? Voleu desinstal·lar per evitar ocupar espai en la memòria de la consola? Cap problema, a continuació pot trobar els procediments que concerneixen PlayStation 4 y Xbox Un.

PlayStation 4

A PlayStation 4, una vegada que s'instal·la un joc, apareix a la pantalla d'inici de la consola. El procediment necessari per desinstal·lar Fortnite per tant, requereix que actuïs a través d'aquesta pantalla.

Una vegada que trobes la icona de el joc, selecciona'l, pressiona el botó OPCIONS al controlador, per mostrar un menú desplegable lateral i desplaçar-se cap avall en aquest menú fins que estigui ubicat a la banda de l'element Eliminar. Ara pressiona el botó ( X ) Al controlador i confirmi la desinstal·lació de el joc seleccionant l'element acceptar i pressionant la tecla ( X ) Al controlador.

Xbox Un

Si va instal·lar Fortnite a Xbox Un, Trobaràs la icona de el joc a la pantalla d'inici de la consola. Per desinstal·lar-, per tant, mou-te amb les fletxes direccionals en la seva icona i mantingui pressionat el botó ( ) al controlador, fins que aparegui un menú desplegable.

Ara a l'entrada Administrar jocs i complements veus, pressiona el botó (A) al controlador per seleccionar-lo, per anar a menú apropiat. Després d'això, en la targeta instal·lat, Situa la icona per Fortnite. Passa a l'element Desinstal tot i seleccioneu-pressionant el botó (A) al controlador

Per confirmar l'operació, premi a l'enllaç (A) en la redacció desinstal tots al menú de diàleg que apareix a la televisió.

Ja has desinstal el Fortnite. Ara, a què jugaràs?