Com parlar en Fortnite Interruptor de Nintendo. Els teus amics juguen Fortnite en Interruptor de Nintendo i et van convidar a unir-te als seus jocs. Després d'algunes derrotes, et vas adonar que l'experiència de el joc podria millorar significativament si poguessis comunicar-te vocalment amb els teus companys d'equip, per advertir-los sobre la ubicació dels oponents.

Així és exactament com són les coses i, per tant, et preguntes com parlar en Fortnite   Nintendo Switch.  En aquest cas, et alegrarà saber que el popular videojoc de Epic Games té un xat de veu integrat i, per tant, no has de fer servir eines de tercers per tenir èxit. Tot el que ha de fer és seguir el meu tutorial, en què explicaré, pas a pas, com activar el xat de veu de Fortnite a Switch a través del menú de configuració.

Dit això, si ara té curiositat per saber més i no pot esperar per començar, segui còmodament i feu una minuts de temps lliure. Enceneu la seva consola i llegiu amb atenció les instruccions que li vaig a donar per tenir èxit en la intenció que ha proposat. En aquest punt, només he de desitjar-li una bona lectura i, sobretot, divertir-se!

Com parlar en Fortnite Nintendo Switch

Com parlar en Fortnite Nintendo Switch. Consells previs

Abans d'explicar Com parlar en Fortnite per a Nintendo Switch, Necessito informar-li sobre alguna informació preliminar. Primer de tot, has de saber que, per jugar a aquest famós videojoc a la consola de Nintendo, heu de tenir un subscripció a Nintendo Switch en línia : Servei amb preus des € 3.99 per mes, que garanteix la possibilitat de jugar en línia en videojocs compatibles.

A més, per jugar Fortnite has d'haver creat prèviament un compte Jocs èpics i havent connectat aquest últim, durant el registre o, posteriorment, a través del menú d' ajustos el teu compte, a la consola de Nintendo. Per realitzar aquest pas, és clarament necessari haver creat també una compte Nintendo.

A més, la creació d'un compte Nintendo és un requisit previ per a poder accedir a Nintendo eShop : En Nintendo Switch, de fet, el videojoc Epic Games es pot descarregar gratis, Prement el botó Descàrrega gratuïta, A través de la botiga virtual de l'empresa japonesa.

Clarament, per a realitzar aquesta operació, també cal haver connectat la consola a Internet, A través del menú Configuració de sistema> configuració d'Internet.

A més, si té problemes per instal·lar Fortnite en la seva Nintendo, li recomano que comprovi l'espai lliure a la memòria anant a menú Configuració de sistema> Gestió de dades> Programari.

En aquest sentit, donat l'espai d'emmagatzematge limitat de 32 GB, podria considerar comprar-ne un Targeta micro SD, Com els que et vaig recomanar al meu guia de compres dedicada.

Finalment, els faig saber que, per poder parlar sobre Fortnite 1/2 Interruptor de Nintendo, Ha de connectar un auricular amb micròfon a el connector d'àudio a la part superior de la consola, ja que aquest últim no té un micròfon integrat.

En cas de dubtes o problemes pel que fa als requisits preliminars necessaris per poder instal·lar Fortnite en Nintendo Switch, Et suggereixo que consultis el meu tutorial dedicat a aquest tema.

Com parlar en Fortnite Nintendo Switch

Ara que t'he explicat quins són tots els requisits necessaris per poder jugar Fortnite en Interruptor de Nintendo, Ha arribat el moment de passar a la part pràctica d'aquest tutorial. Per començar, enceneu la consola i premeu el mateix botó tres vegades consecutives per accedir al seu menú principal.

Ara si ja has descarregat Fortnite de Nintendo eShop, Seguint les instruccions que us he donat en el capítol anterior, iniciï el videojoc, pressionant la seva icona situat en el menú principal.

Fet això, per a poder parlar Fortnite, Primer ha d'ajustar la configuració de xat de veu per activar-lo. Per fer això, accedeixi a menú Joc, Després premeu el botó (+) a la consola, per obrir el menú. Ara, en el quadre que es mostra, seleccioneu l'element ajustos i confirmi la seva elecció prement el botó A.

En aquest punt, veu a menú àudio ( el símbol de l'parlant ) I assegureu-vos que estigui configurat en la redacció corresponent a l'entrada Xat de veu.

A més, en correspondència amb la redacció Mètode de xat de veu, Trieu si voleu seleccionar l'opció micròfon obert o Prem i parla. En l'últim cas, triant activar Push to Talk, aneu a menú amb controlador ( la icona de el controlador ), Per configurar la clau que s'utilitzarà per a parlar.

Després, en aquesta pantalla, seleccioneu la configuració costum i anar a menú canviar ordres. Després assigni una clau a la comanda nomenat PTT, Que se't mostrarà en el panell accions.

Un cop fet això, només has d'iniciar el joc, a través del menú Joc, Per poder comunicar-te vocalment amb els teus companys d'equip en Fortnite, usant els auriculars amb micròfon prèviament connectats a la consola Nintendo. Còmode, oi? Ja saps com parlar en Fortnite Nintendo Switch.