Com marcar una casella en Word. Ha descarregat un formulari en format Word d' Internet, Ara ha de completar-lo, però després de completar tots els camps de text es ha bloquejat. El motiu? Hi ha algunes caselles de verificació que no funcionen: no pot marcar-les, o al menys no sap fer-ho.

Ets un principiant amb Word i cada obstacle sembla insuperable, és normal. No obstant això, en realitat les coses són d'una manera completament diferent: marcar les caselles de verificació en Word és realment fàcil.

Per dur a terme el tutorial, vaig utilitzar la versió 2016 de Word, que està disponible per a Windows i MacOS, però les indicacions en l'article s'apliquen a totes les versions d'Office iguals o posteriors a 2007 (per tant, per a totes les versions de suite amb interfície de cinta amb pestanyes).

Com marcar una casella en Word: diferents mètodes

Mètode 1: crear una casella de verificació en Word

Si el formulari que necessita completar conté caselles dinàmiques i no sap com marcar una casella en Word, Intenteu fer clic al quadre i hauria d'haver resolt el seu problema. Després de l'clic, un hauria d'aparèixer en el quadre X com un senyal que l'opció associada amb ella ha estat titllada.

Si els quadres no funcionen, proveu eliminar-los (seleccioneu amb el ratolí i premeu el botó Eliminar o Enrere en l' teclat de PC) i reemplácelos amb caselles de verificació «reals» que es poden marcar amb un simple clic dins d'elles.

Per accedir a el panell necessari per inserir les caselles de verificació en el document, ha d'habilitar l'opció de desenvolupament a la barra d'eines de Word. Després feu clic al botó Arxiu / Oficina situat a la part superior esquerra i seleccioneu l'element OPCIONS des de la pantalla que s'obre.

En aquest punt, seleccioneu l'element Personalitzar cinta d'opcions  des del menú situat a l'esquerra, poseu la marca de verificació al costat de l'element desenvolupament (En el quadre situat a la dreta) i feu clic al botó acceptar perquè guardar els canvis.

Ara pot inserir tantes caselles de verificació com pugui en el seu document. Simplement anant a la pestanya desenvolupament de Word (a dalt a la dreta) i fent clic a la icona casella de verificació que es troba al centre inferior de la secció controls. Fàcil, ¿no és així?

Un cop hagueu inserit la casella de verificació en el punt de el document que prefereixi, pot marcar-simplement fent clic dins d'ell. L'estat dels quadres es mantindrà a l'arxiu de sortida, de manera que si comparteix l'arxiu amb altres persones, trobaran els quadres desprotegits i també s'informarà si s'imprimeix el document.

Mètode 2: caselles en Word amb caràcters especials

Una altra possible solució a el problema dels quadres no facturables en Word és la inserció d'un caràcter especial dins el document. Aprofitant una solució d'aquest tipus, que no és molt elegant, s'ha de dir, pot inserir en el document alguns caràcters d'escriptura que simulen caselles marcades (així que amb el símbol «√» endins en lloc de "X" ) I romanen fixos, de manera que no es puguin modificar sense eliminar-los i reemplaçar amb altres caràcters sense una marca de verificació dins.

Per inserir el caràcter que simula la casella marcada en el seu document, poseu el cursor de text en el lloc on voleu inserir la casella, després vagi a Insereix de Word (a dalt a l'esquerra), feu clic al botó símbols col·locat a la dreta i seleccioneu l'element Símbol> Altres símbols des del menú que apareix.

A la finestra que s'obre, configuri la font Wingding 2 al menú desplegable caràcter i feu doble clic a casella marcada per inserir-lo en el seu document en lloc de el quadre eliminat. Per canviar la mida de el quadre inserit en el document, seleccioneu com a text normal i canviï la seva mida utilitzant el menú de mida de text normal.

Si utilitza un Mac, Pot ingressar el caràcter d'escriptura que simula la casella marcada (de fet, marcada) pressionant la combinació de tecles cmd + ctrl + espai en el teclat de la seva Pc, seleccionant la icona per asterisc des del quadre que s'obre (si no veu aquesta icona, feu clic al botó >> situat a la part inferior dreta) i fent doble clic a la casella marcada.

Marqui una casella en Word per a telèfons mòbils i tauletes

Microsoft Word també està disponible com una aplicació per a dispositius portàtils (és compatible amb Android, IOS i Windows Phone), Però malauradament a l'hora de escriure, No admet la inclusió de caselles de verificació.

Llavors, per marcar una paraula en Word en el seu telèfon mòbil o, si tauleta, la forma més fàcil que pot prendre és copiar un caràcter especial i enganxar-lo a l'arxiu. Podeu copiar la font directament des d'aquí ☑︎ o des d'aquest lloc web.

Alternativament, si ho prefereix, pot instal·lar teclats com GO Keyboard per Android o Symbols per iPhone / iPad i usar aquest últim per inserir caràcters especials directament en els seus documents.