Com recuperar el xat de Telegram. Per error (o no), va eliminar XNUMX:XNUMX xat complet i ja no va poder recuperar-lo de cap manera. Aterrit per la idea que et torni a passar, vols anticipar-te i buscar, de forma completament preventiva, informació sobre com recuperar xat de Telegram.

En les següents línies, explicaré en detall com tornar a accedir als xats de Telegram que ja no són visibles, ja que estan arxivats o esborrats per error. Finalment, donaré alguns consells perquè els posi en pràctica per intentar recuperar les fotos i vídeos rebuts a través de l'app i explicaré com administrar els xats secrets que ja no pot veure.

 

Com recuperar el xat de Telegram en Android

Si necessita recuperar els xats de Telegram en Android, Aquesta és la secció de l'tutorial adequada.

Vegem com tornar a veure els xats arxivats, com recuperar els esborrats i com tornar a accedir a les fotos i vídeos de Telegram. Finalment, donaré alguns «consells» útils per rastrejar el contingut dels xats secrets que ja no estan disponibles.

Recuperar xats de Telegram arxivats

Ha arxivat un xat de Telegram i ara no sap com recuperar-lo? Cap problema, és una operació simple.

L'aplicació arxiva les converses arxivades en una secció especial. No obstant això, està una mica ocult per defecte.

Perquè l'àrea dedicada a les converses arxivades sigui visible novament, mou-te a la part superior de la llista de xats actius,  llisca cap avall començant des de la part superior de la pantalla de Telegram i se li revelarà l'àrea dedicada als xats arxivats.

En aquest punt, toqueu per accedir a les converses que conté i toc al xat del seu interès per veure els teus missatges novament.

Si ho desitja, pot extreure el xat (és a dir, fer que estigui disponible de nou entre els xats actius) lliscant cap a l'esquerra en la seva vista prèvia. Per extreure diversos xats a el mateix temps, feu un toc llarg en el primer, seleccioni, amb un toc, els altres i després toqueu el botó extreure (El caixa amb fletxa cap amunt ), Ubicat a la part superior dreta.

Si ho desitja, també pot arreglar l'àrea dedicada als missatges arxivats, per no ocultar més: per a això, faci-ho visible com vaig explicar anteriorment i feu lliscar cap a l'esquerra en la seva vista prèvia. En acabar, hauria de veure aparèixer un missatge de notificació a la part inferior de el panell de xat.

Recuperar xats de Telegram eliminats

D'un temps ençà, Telegram ha afegit una característica important que li permet recuperar xats eliminats per error, en 5 segons de l'eliminació reeixida.

Immediatament després d'eliminar un xat (ja sigui una conversa privada, un grup, un supergrup o xat secret), ha de mostrar un missatge de notificació a la part inferior de la pantalla, que dura exactament 5 segons. Per restaurar el xat eliminat, ha de tocar l'element Cancel·lar ubicat en el missatge esmentat anteriorment.

Afanya't a realitzar aquesta operació, ja que, un cop transcorreguts els 5 segons, el xat es considera definitivament perdut. Quan això succeeix, l'única manera de recuperar les seves converses, llevat que hi hagi decidit eliminar el xat també de el dispositiu del seu interlocutor (pot fer-ho col·locant la marca de verificació al costat de la casella També eliminar per [X] ), És demanar-li a la una altra persona que li torni a enviar un missatge o que prengui una captura de pantalla de la conversa.

Recuperar fotografies i vídeos de Telegram

Si és el teu interès recuperar fotos i videos de Telegram després d'haver-los esborrat dels xats (o després d'haver esborrat per complet de el dispositiu), crec que tinc una excel·lent notícia per a tu.

Per defecte l'aplicació guarda els continguts multimèdia directament en una carpeta específica de la Galeria d'Android.

Primer, comenceu l'aplicació Foto (La icona de molinet de colors ubicat al calaix de el dispositiu) i, després de lliscar el dit des de l'esquerra cap al centre de la pantalla per accedir a menú principal de l'aplicació, seleccioneu l'element Carpetes de dispositius des del panell que s'obre a la pantalla.

La major part està llista! En aquest punt, només has de situar l'àlbum telegram i tocar la seva icona per obrir-lo: les fotos i vídeos descarregats a través de l'aplicació són allà, a punt per ser vistos.

Si aquest procediment no resulta efectiu, perquè, per exemple, havies esborrat manualment les fotos i vídeos de la memòria de l'dispositiu, pots fer un intent de recuperació usant algunes aplicacions i alguns programes específics per a tal fi.

Recuperar xats secrets de Telegram

Els xats secrets de Telegram són lleugerament diferents de les converses «comuns» (missatges privats, grups, supergrups, etc.). Els missatges intercanviats dins d'aquests xats, no passen pels servidors de Telegram i romanen disponible sol i només en els telèfons mòbils o tauletes involucrats, Llevat que s'eliminin manualment.

En altres paraules, fins i tot si ha configurat Telegram en diversos dispositius, XNUMX xat secret precís es guarda només en el dispositiu des del qual el va iniciar i no es mou a un altre lloc: això significa que, per recuperar aquests missatges, ha de necessàriament tenir accés a el dispositiu esmentat anteriorment.

Si no, no hi ha molt que puguis fer. Com a màxim, pots demanar-li al teu interlocutor que obri el xat iniciat amb tu (si encara en té) i enganxeu els missatges que t'interessin, llevat que aquests no s'han enviat amb el temporitzador d'autodestrucció ni s'han eliminat manualment. Si ha eliminat manualment els missatges i el seu interlocutor ja no els té, lamentablement, és impossible recuperar-los. Em sap greu.

Nota : Android no permet realitzar captures de pantalla dins de xats secrets.

Com recuperar el xat de Telegram d'iPhone

Exactament com ja s'ha vist per Android, hi ha tècniques senzilles per recuperar xats de Telegram també en iPhone es iPad : A continuació, li va proporcionar una descripció detallada dels passos a seguir en aquests dispositius.

Recuperar xats de Telegram arxivats

Fins i tot Telegram per a iPhone, a l'igual que l'aplicació per a Android, manté els xats emmagatzemats en una àrea especial de l'aplicació, oculta per defecte. Per fer-la visible, mou-te a la part superior de la llista de xats actius i llisca cap avall.

Quan aparegui l'àrea dedicada als missatges arxivats, toca aquest últim i després la conversa del teu interès per obrir-la. Si és la seva intenció extreure (és a dir, tornar-lo a la llista de xats actius), feu lliscar cap a l'esquerra en la seva vista prèvia i toqueu el botó extreure que apareix a la pantalla.

De la mateixa manera, pot arreglar l'àrea dedicada als xats arxivats i fer-la visible: faci una lliscar cap a l'esquerra en aquest últim i toqueu el botó fix es mostra immediatament després.

Recuperar xats de Telegram eliminats

L'aplicació Telegram per iOS et permet recuperar un xat eliminat per error, als 5 segons d'eliminar-lo: el funcionament d'aquest sistema és idèntic a el ja vist per Android, de manera que et remeto a la secció dedicada d'aquesta guia per a més informació a l'respecte.

Recuperar fotografies i vídeos de Telegram

Heu eliminat l'aplicació Telegram i li agradaria recuperar les fotos i vídeos rebuts a través d'ella?

Amb una mica de sort podries fer-ho sense recórrer a aplicacions o programes de tercers: si prèviament haguessis habilitat el guardat automàtic dels arxius rebuts (des del Configuració> Dades i emmagatzematge> Desar fotos rebudes ), O guardar manualment les imatges / vídeos que són importants per a vostè, llavors simplement necessita situar l'àlbum de Telegram al Camera Roll d'iOS.

Per fer això, comenceu l'aplicació Foto (La icona de flor de colors ubicat a la pantalla d'inici de iOS), toqueu la pestanya àlbum, A continuació, després en l'element Veure tot. En aquest punt, tot el que has de fer és obrir l'àlbum telegram per recuperar tot el material que necessita.

Recuperar xats secrets de Telegram

El discurs dels xats secrets en Telegram per a iPhone és idèntic a el ja vist per Android: les converses d'aquest tipus es guarden només en els dispositius a través dels quals s'inicien.

Alternativament, pots demanar-li al teu interlocutor que t'enviï una còpia dels missatges secrets de xat, si encara en té. Si també té un iPhone, té la possibilitat de prendre una captura de pantalla de la conversa.

Si el seu interlocutor ha eliminat els missatges, o si es van enviar utilitzant el temporitzador d'autodestrucció i, per tant, ja s'han destruït, la recuperació es considera impossible, ho sento.