Edita documents de Word és molt simple: només obre'ls fent doble clic i llest. D'altra banda, estem parlant d'arxius PDF, Que poden ser retocats però d'una manera decididament més limitada i només a través d'un programari que gairebé sempre es paga. És per això que avui vull parlar-los sobre alguns serveis en línia que li permeten convertir PDF a Obtenir gratis : Llavors, si cal, pot editar qualsevol document PDF sense haver de descarregar o fins i tot comprar nous programes.

Pel que fa a la qualitat dels arxius de sortida, no hi ha problemes: els documents de Word obtinguts amb aquests serveis mantenen el format dels PDF originals pràcticament intactes. Com es diu No em creus? Bé, llavors no et queda res més que fer que provar-los tu mateix. Veuràs, a la fi estaràs més que satisfet.

Dit això, si, per tant, té la intenció de descobrir el que cal fer per convertir arxius PDF a Word de forma gratuïta, no puc fer res més que convidar-lo a prendre uns minuts de temps lliure, seure còmodament davant del seu Pc i concentrar a l'llegir les següents línies. Aquestes llest Vostè? Genial! Així que estem prohibint la xerrada i immediatament vam començar a estar ocupats.

DoscPal

El primer servei que suggereixo que intenti convertir arxius PDF a Word és gratis DocsPal i li permet intervenir no només en els formats en qüestió sinó també en tots els altres formats principals de documents digitals. No requereix registres i li permet carregar fins a 5 arxius simultàniament per a un pes total de 50 MB.

Per convertir arxius PDF a Word de forma gratuïta, el primer pas que ha de prendre és connectar-se a la pàgina principal de el servei a través de l'enllaç que li acabo de mostrar. Després feu clic al botó Navega present a la secció pas 1 després seleccioneu el document PDF que voleu convertir i després premeu el botó triar.

Si el seu arxiu està en línia (per exemple, en Dropbox o en un altre servei de emmagatzematge en el núvol), Pot indicar directament la URL en el camp sota de l'element Introduïu l'URL de l'arxiu evitant haver de carregar des de la seva Pc.

En aquest punt, moveu el cursor de l'ratolí sobre la secció pas 2 i des del menú visible sota de la capçalera convertir seleccionar DOC - Document de Microsoft Word o DOCX - Document de Microsoft Word 2007.

A la secció pas 3, Marqui la casella a la banda de l'article Enviar un enllaç de descàrrega a la meva adreça de correu electrònic (opcional) si desitja rebre un enllaç al seu arxiu convertit també directament en la seva casella de correu electrònic i després pressiona el botó convertir per començar el procediment de conversió.

Espereu uns moments perquè DocsPal converteixi el seu PDF a Word i després feu clic a l'enllaç amb el nom de el document sota de la capçalera Arxius convertits:. Immediatament després de l'clic, el arxiu PDF convertit en Word es descarregarà directament al seu PC. Si no ha canviat la configuració per defecte del seu navegador, ha de trobar el document convertit a la carpeta descarregar de PC.

Si el fitxer de Word no es descarrega però s'obre en una nova pestanya de el navegador, feu clic a la icona per descarregar-lo. disquet o seleccioneu l'article Desar com a des del menú que apareix fent clic dret en qualsevol part de el document.

Converteix arxius

Una altra gran solució que li suggereixo que tingui en compte si està buscant un servei que li permeti convertir arxius PDF a Word de forma gratuïta és Convert.Files. No només admet documents de text, sinó també fotos, música i vídeos. En resum, és un convertidor universal capaç de transformar molts tipus diferents d'arxius entre ells. Té un límit de càrrega de 250 MB i gairebé sempre manté les característiques de format i disseny dels documents processats.

Com utilitzar-lo? Res podria ser més fàcil, creu-me. Tot el que heu de fer és connectar-se a la seva pàgina d'inici a través del enllaç que li vaig proporcionar anteriorment, feu clic al botó Navega ... i seleccioneu el fitxer PDF per traduir a Word en el seu PC. Quan es completi l'operació, assegureu-vos que al menú desplegable que trobi en correspondència amb l'element Format de sortida: la veu està posada MS Word 97/2000 / XP i feu clic al botó convertir.

Si ho desitja, també pot seleccionar l'arxiu PDF per convertir-lo a Word directament des Internet. Per fer això, poseu una marca de verificació al costat de la redacció o descarregueu de:, Escriviu l'enllaç per al document en el camp de text situat a un costat i procedeixi com he indicat anteriorment.

La durada de la conversió varia segons la mida de el PDF a transformar i la velocitat de la connexió a Internet. Quan arribi a la seva fi, feu clic a l'enllaç que apareix al centre de la pàgina i l'arxiu de sortida es descarregarà immediatament al seu Pc. Si no ha realitzat cap canvi en la configuració per defecte de l' navegador web que utilitzeu, l'arxiu convertit es guardarà a la carpeta descarregar del teu Pc.

Finalment, també pot rebre l'arxiu convertit directament per correu electrònic. Com ho fas Simple: abans de començar el procés de conversió, marqui la casella al costat de escrit Enviar un enllaç de descàrrega a la vostra adreça (opcional) i després introduïu la vostra adreça de correu electrònic en el camp al costat de l'entrada correu electrònic:.

Docs.Zone

Podeu obtenir excel·lents resultats fins i tot amb Docs.Zone, Un altre convertidor en línia que li permet transformar arxius PDF en Word mantenint, dins dels límits del que és possible, el format original dels documents. Carregueu arxius amb un pes màxim de 12 MB.

El seu funcionament és extremadament intuïtiu. Després de connectar-se a la seva pàgina d'inici a través del enllaç que vaig proporcionar-, feu clic al botó Seleccionar arxius ... i triï el PDF per convertir des del seu Pc. Després feu clic al botó començament i espereu que es completi el procés de transformació.

Si cal, també pot convertir diversos arxius PDF a el mateix temps. Per fer això, feu clic al botó + Afegeix fitxers que se li mostra després de carregar el primer document i després seleccionar els arxius en el seu PC sobre els quals va a actuar. Després continuï com acabo d'indicar.

Finalment, feu clic al botó. descarregar que apareix a la part inferior de la pàgina i després feu clic a Descarregar totes maneres i l'arxiu en format .docx es descarregarà immediatament a la carpeta descarregar del seu Pc (si no ha fet canvis en la configuració per defecte de el navegador web que utilitzeu).

Easy PDF Cloud

El lloc és tan intuïtiu Easy PDF Cloud que funciona mitjançant un simple arrossegar i deixar anar, que arrossega els documents per convertir-los en la seva pàgina d'inici. En la versió bàsica, gratuïta, admet la càrrega d'arxius com a màxim de 2 MB, però a l'registrar de forma gratuïta en el servei és possible augmentar aquest límit a 5 MB. Els plans pagaments també estan disponibles, a partir de $ 4.99 / mes i li permeten carregar documents de fins a 25 MB.

Per poder convertir arxius PDF a Word de forma gratuïta amb Easy PDF Cloud, tot el que ha de fer és connectar-se a la pàgina web de l'servei a través de l'enllaç que li acabo de proporcionar, arrossegament el document per transformar-lo en el quadre situat sota dels icones de l'arxiu PDF i arxiu de Word i feu clic al botó Converteix PDF a Word.

A la fi de la conversió, feu clic a la icona de el document en format .doc i aquest últim es descarregarà immediatament al seu Pc, a la carpeta descarregar (Si no ha fet canvis en la configuració per defecte de el navegador web que utilitzeu).

A més de descarregar l'arxiu convertit a la seva Pc, també pot guardar en Dropbox (per descomptat, si fa servir el servei i té un compte). Per fer això, feu clic a la pestanya Dropbox que es mostra quan es completa el procés de conversió, entreu en el seu compte fent clic primer Registrar i després ingressant les seves dades i indicant la carpeta on voleu emmagatzemar el document convertit. ¿Més simple que això?

PDFToWord

Pot «alimentar» els seus arxius PDF que voleu convertir en un arxiu de Word també un PDFToWord que no requereix registre i gairebé sempre proporciona resultats òptims des del punt de vista de la formatació.

Per saber com funciona, feu clic al botó vinculat a la seva pàgina d'inici a través del enllaç que li acabo de mostrar triar arxiu (o Navega ) Que es troba a l'esquerra i selecciona l'arxiu a convertir.

Després feu clic al botó 3. convertir i el document primer es transformarà i després es descarregarà al seu Pc, a la carpeta descarregar (Sempre si no ha fet canvis en la configuració per defecte de el programa que utilitzeu per navegar per la xarxa).