Necessita modificar el contingut d'un document PDF rebut per correu electrònic, transformant-lo, a el mateix temps, en un arxiu de Microsoft Word però no sap com fer-ho? No entris en pànic. Crec que tinc algunes solucions útils que són adequades per a vostè. Com es diu Vas tenir algun dubte i per què vas decidir anar al meu blog? Bé, què dir, ho vas fer realment bé! De fet, amb la guia d'avui et mostraré com fer-ho convertir PDF a Word de manera simple, pràctica i ràpida.

En les següents línies aniré a mostrar-a tots aquells que, en la meva humil opinió, representen el millor serveis en línia per poder convertir PDF a Word. Ara a la web hi ha molts serveis gratuïts que li permeten tenir èxit «a l'empresa» d'una manera tan simple que es sorprendrà. Penseu, funcionen sense necessitat de complements addicionals i són perfectament compatibles amb tots els principals programes de navegació. Òbviament es poden usar en qualsevol sistema operatiu i en la majoria dels casos ni tan sols requereixen registre o dades personals. També protegeixen la privacitat dels usuaris a l'eliminar tots els arxius que es carreguen en els seus servidors a les poques hores de la càrrega.

L'única atenció que necessita és no excedir el límit de mida per a la càrrega d'arxius, en cas contrari pot dormir raonablement tranquil (fins i tot si fos vostè, evitaria donar «sobre la taula» a qualsevol servei web en la qual no hi ha control directe de documents que contenen informació particularment sensible). Dit això, si està interessat en descobrir com convertir PDF a Word, li suggereixo que prengui uns minuts de temps lliure i es concentri en llegir les següents línies. A punt? Vostè? Perfecte, llavors no més parlar i fem-ho.

En línia 2PDF

El primer servei en línia gràcies a el qual és possible convertir PDF a Word que suggereixo que provi és En línia 2PDF. Aquest és un servei en línia dedicat a la modificació i conversió de PDF. Podeu utilitzar aquest servei per convertir PDF a Word i també per combinar dues o més documents en un. El servei és totalment gratuït però té algunes restriccions de càrrega (no és possible processar més de 20 documents simultàniament i no pot carregar arxius de més de 50 MB, 100 MB per a càrregues múltiples).

Per convertir PDF a Word amb Online2PDF, el primer que ha de fer és fer clic aquí perquè pugui connectar-se immediatament a la pàgina web principal de l'servei. Després feu clic al botó seleccionar arxius i triï els documents que es processaran des de la seva Pc. Després s'expandeixi el menú desplegable a la part inferior i triï si vol crear un sol document seleccionant l'element Conversió estàndard o si exporta arxius PDF a Word per separat seleccionant l'element Creeu un nou arxiu PDF per a cada pàgina.

També pot realitzar canvis en l'arxiu a convertir utilitzant els botons laterals per rotar les pàgines, seleccionar-les, reordenar-les o dividir. També pot ingressar la contrasenya PDF si és un document protegit.

Després, seleccioneu el format en què voleu convertir el document a PDF utilitzant el menú desplegable al costat de l'element convertir. Triï, segons les seves necessitats i preferències, l'opció Word 2007-2013 (*.docx) o Word 2003 o anterior (*.doc).

Finalment, pressiona el botó. convertir i espereu que els seus documents es converteixin i després es descarreguin al seu PC. Una vegada que es completi el procés, el document es descarregarà automàticament, després de la qual cosa trobarà l'arxiu a la carpeta descarregar del seu Pc (si no ha fet canvis en la configuració per defecte de el navegador web que utilitzeu).

CloudConvert

No va gaudir el servei per convertir PDF a Word que ja li vaig proposar? No? Bé, llavors intenta fer una ullada a CloudConvert. Aquest és un servei completament gratuït, funciona amb tots els navegadors i no requereix registre. A l'usar-lo, pot convertir arxius PDF a documents Word DOC i DOCX, però també RTF simple o altres formats d'arxiu de text amb un límit de càrrega establert en 100 MB per conversió. Vegem immediatament com usar-lo.

Si està interessat en comprendre què fer per convertir PDF a Word, el primer pas que ha de seguir és fer clic aquí perquè pugui connectar-se immediatament a la pàgina web principal de l'servei. Després, col·loqueu la secció 1. seleccionar fitxers, Feu clic al botó seleccionar arxius i seleccioneu directament des de la Pc actualment en ús l'arxiu o els arxius PDF en què desitja actuar. Eventualment, pot seleccionar els arxius sobre els quals actuar fins i tot des d'una URL específica, des de Dropbox, des google Drive, des onedrive o des Box simplement pressionant la icona en forma de fletxa que apunta cap avall a la banda de el botó seleccionar arxius i després triar la solució de referència.

Després indiqui el format en què voleu convertir l'arxiu PDF prèviament seleccionat de la Pc usant el menú desplegable situat sota de la capçalera 2. seleccioneu format de sortida i triant primer document i després metge o docx.

Després feu clic al botó Inicia conversióEspereu a que el procés de conversió s'iniciï primer i després es completi, descarregueu l'arxiu o arxiu final fent clic al botó de descàrrega. També pot descarregar l'arxiu o arxius en un arxiu comprimit fent clic al botó crear arxiu i seleccionant el format desitjat dels disponibles. Fins i tot en aquest cas, si no ha modificat la configuració de el navegador web que utilitzeu, l'arxiu convertit es guardarà automàticament a la carpeta descarregar del seu Pc (a menys que hagi realitzat canvis en la configuració per defecte de el navegador que utilitzeu).

Finalment, abans de fer clic al botó Inicia conversió pots marcar la casella Avísame quan estigui acabat per rebre una notificació quan es completi el procediment per convertir PDF a Word i / o pot marcar la casella Desa el fitxer en el meu i seleccioneu Dropbox, Google Drive, onedrive o caixa per guardar l'arxiu convertit en un dels seus serveis de emmagatzematge en el núvol que siguin compatibles amb l'eina.

A més, a l'crear un compte en el lloc, pot augmentar el límit de càrrega per a cada conversió a 1 GB. Per registrar-se a CloudConvert, feu clic a l'element Registrar situat a la part superior dreta, després feu clic al botó Registreu-vos gratis col·locat al pis lliure i completi el formulari que se li proposa. Alternativament, si prefereix registrar-se a través d'una de les seves comptes socials, pot autenticar fent servir els botons en Google, Facebook y refilo.

Zamzar

Un altre gran servei en línia gràcies a el qual és possible convertir PDF a Word és sens dubte Zamzar. Aquest és un convertidor en línia ben conegut i fiable que li permet actuar sobre diversos tipus d'arxius, inclosos aquells en qüestió amb un pes total màxim de 100 MB per càrrega.

Per convertir PDF a Word amb Zamzar, el primer que ha de fer és fer clic aquí perquè pugui connectar-se immediatament a la pàgina principal de l'servei en línia. Més tard, pressiona el puslante Escollir arxius ... i seleccioneu el document PDF en el seu Pc que voleu convertir. Ara, configura l'opció metge o docx des del menú desplegable situat sota de la capçalera pas 2, Escriviu la vostra adreça de correu electrònic en el camp sota de l'element pas 3 i després feu clic al botó convertir per iniciar el procés de transformació de l'arxiu.

Després, esperi a que comenci el procés de conversió d'arxius i, un cop completada l'operació, rebrà un correu electrònic amb l'enllaç per descarregar el seu arxiu PDF exportat en Word. Després premeu l'enllaç en el missatge de correu electrònic i després feu clic al botó Baixa'l ara col·locat a la banda de el nom de l'arxiu que es descarregarà a la pàgina web que s'obrirà al navegador. Si no ha fet canvis en la configuració per defecte de el navegador web en ús, l'arxiu convertit es descarregarà a la carpeta descarregar de la PC.

Free File Converter

Un altre bon servei en línia per convertir PDF a Word és Free File Converter que li permet convertir documents, arxius multimèdia i arxius en molts formats diferents. Novament, tot es fa en el navegador amb només uns pocs clics. El límit de càrrega dels arxius en aquest servei és de 300 MB.

Per convertir PDF a Word amb Free File Converter, feu clic aquí per connectar-se a la pàgina d'inici de el lloc i després premeu el botó triar arxiu per seleccionar el document font. després seleccioneu metge al menú desplegable situat a la banda de l'element 2) Format de sortida i feu clic al botó convertir per començar la conversió.

Una vegada que es completi el procediment, feu clic a l'enllaç. (Nom d'arxiu convertit) (enllaç complet) per descarregar el document en format Word en el seu PC o en l'enllaç (Nom d'arxiu convertit) (enllaç d'arxiu comprimit) per descarregar l'arxiu inclòs en un arxiu Codi postal, En cas que desitgi guardar uns pocs KB en la descàrrega. Després trobarà l'arxiu descarregat a la carpeta del seu PC on es guarden els arxius guardats de Internet.

Word en línia

també usant Word en línia, És a dir, la versió en línia de l'famós processador de textos disponible per Microsoft amb el paquet d'Office, és possible convertir PDF a Word actuant directament de la finestra de el navegador web.

Per fer això, simplement feu clic aquí perquè pugui connectar-se immediatament a la pàgina principal d'Office Online, feu clic a l'element entrar col·locat en l'altre dret i entreu en el servei amb el seu compte de Microsoft.

Després premeu la icona de onedrive, Arrossegueu el PDF per exportar-lo a Word a la finestra de navegador, esperi que finalitzi la càrrega i després feu clic al botó Obrir en Word en línia situat a la part superior esquerra. Després feu clic al botó Edita en Word present a la part superior dreta, feu clic a convertir i després pressiona el botó vista.

Finalment, feu clic al botó amb els tres punts a la part superior dreta i pressioni l'element descarregar adjunt a el menú que se li mostra. Un cop fet això, trobarà un nou document en format DOCX en la seva Pc, a la carpeta per descarregar arxius. ¿Més simple que això?

Què fer en cas de problemes?

Hi ha algun PDF que no pugui convertir Word? Llavors probablement estigui intentant convertir un document que no conté text en DOC o DOCX. O més aviat, que encara que conté text, es va adquirir amb un escàner com si fos una foto, sense la transformació dels caràcters escrits en textos recognoscibles directament per la Pc.

Per resoldre aquest problema, pot usar un programari o un servei en línia d'aquest tipus OCR (Reconeixement òptic de caràcters). El programari OCR pot detectar els caràcters d'escriptura presents en les imatges, o en els PDF adquirits com a tals, i transformar-los en textos reals que poden ser modificats per qualsevol programa (però perdent el seu format original).

Entre les millors solucions d'aquest tipus, destaco el servei en línia OCR en línia que és completament gratuït (també ho he esmentat en el meu guia sobre com convertir JPG a Word) o programes pagaments ABBYY FineReader per a Windows i Prizme perquè Mac OS X (Trobi més detalls a l'respecte al meu tutorial sobre programes d'escaneig).