Deathloop Trofeu: D'acord final. Aquest joc presenta un total de 55 trofeus, dels quals 42 són de bronze, 11 de plata, un d'or i un altre de platí. A l'superar aquests Colt pot adquirir nous coneixements i habilitats que l'ajudaran a assolir els vuit objectius i finalment trencar el bucle de l'illa Blackreef en què es troba atrapat. En aquesta guia et mostrarem tot sobre Deathloop Trofeu: D'acord final en el qual has de matar Frank usant una habilitat de Slab.

Gairebé tots els trofeus es poden obtenir fàcilment però si necessites ajuda pots consultar Deathloop Trofeu: Fantasma en la festa y Deathloop Trofeu: Delícies violentes.

Índex

Deathloop Trofeu: D'acord final, pas a pas

En Deathloop com ja s'ha comentat pots trobar molts trofeus, majoritàriament de bronze, com el que expliquem a continuació Trofeu: D'acord final realment interessant. Aquests requeriran que facis assassinats de maneres particulars o recollir certs objectes.

Avui parlem de el primer d'aquests casos, ja que per guanyar el trofeu "D'acord final" has de matar un visionari, Frank. Aquest haurà de tornar a arrencar el bucle causa d'una una petició molt estranya que ens semblarà gairebé ridícula. La realitat, però, és força diferent, ja que per entrar al club de Frank haurem de armar-nos amb el ClassPass, Un objecte que s'aconsegueix fora d'aquest lloc que desactiva totes les capacitats. Com fer-ho, llavors continua llegint Deathloop Trofeu: D'acord final.

Guia de Trofeus Deathloop: D'acord final

Primer has d'entrar a Frank 's Club. Ignora a tants enemics com puguis i intenta que no es fixin en tu ja que no tens les teves habilitats «Slab». Ara veu el més ràpid que puguis a l'habitació de Frank, que té un altre dispositiu i, endevina què, una màquina que desactiva el ClassPass. Aquest lloc serà clarament visible i per arribar-hi només has de pujar les escales de l'pati principal, anar a la dreta i seguir recte fins a trobar altres escales.

Guia de Trofeus Deathloop: D'acord final

Ara que s'ha lliurat d'aquesta tediosa limitació i pots lluitar contra Frank amb tots els teus poders desbloquejats, Pot començar a buscar a Frank, que s'amagarà molt sovint a l'habitació sota del seu dormitori, que es pot obrir amb un botó secret darrere de la planta. Utilitza el hackmajic, activa Shift i Nexus que et dóna habilitats de combat, i mata el pobre Frank. Ara aquest trofeu de bronze serà part de la teva col·lecció.

Aquesta guia també acaba aquí Deathloop Trofeu: D'acord final. Et recordem que pots consultar més contingut sobre aquest joc Deathloop: Ubicació de la foto a Fristad Rock.