Deathloop Trofeu: Delícies violentes. En aquest nou títol Colt està atrapat en un bucle de el temps a l'illa de Blackreef. La seva missió és eliminar als visionaris unes figures clau per desfer el bucle, A més d'aconseguir tots els trofeus possibles per completar la història. En aquesta guia sobre Deathloop Trofeu: Delícies violentes has eliminar-se alhora a la parella, Charlie i Fia.

Pots trobar més detalls per aconseguir la llista completa de trofeus de Deathloop, llegint altres guies Deathloop Trofeu: Veig, veig y Deathloop Trofeu: Solució quàntica.

Deathloop Trofeu: Delícies violentes, pas a pas

Colt es desperta en una illa anomenada Blackreef dividida en quatre zones: Updaam, el complex, la badia de Karl i Fristad Rock, I que has de visitar en un horari determinat (matí, migdia, tarda i nit) per entendre l'anomalia en la qual es troba l'illa en un bucle temporal; en el qual qualsevol que mori desperta de nou al dia següent. Per aturar això Colt d'eliminar els 'Visionaris' encarregats de mantenir aquest bucle. Cada vegada que eliminis a un visionari t'atorgarà una habilitat 'slab' especial, que pots utilitzar per complir els objectius i així aconseguir trofeus.

Guia de Trofeus Deathloop

Guia de Trofeus Deathloop: Delícies violentes

Deathloop finalment està disponible per a PlayStation 5 i PC, el treball té una gran quantitat de missions, col·leccionables i trofeus especials, un d'ells és Deathloop Trofeu: Delícies violentes i implica matar dos objectius Charlie i Fia amb una sola bala. Però Com fer això? En aquesta guia t'ho mostrem, abans necessites haver completat la missió de la història principal «Delícia del vespre», això es deu al fet que tindrem accés a un búnquer secret on es trobaran les nostres víctimes.

Comencem per l'equip, més precisament les habilitats 'Shift Slabs' que utilitzarem: Nexus, que ens permetrà lligar dos personatges perquè si un dels dos mor l'altre també patirà la mateixa sort, Aquesta 'slab' ens la deixa a nosaltres Harriet. Per la resta pots fer servir el que vulguis, no hi ha altres objectes especials per portar amb tu. Els teus objectius són Charlie i Fia, selecciona el mapa de Fristad Rock a la tarda.

Una vegada que obris el mapa entra per la porta de la teva dreta, sal per l'altre costat, gira a la dreta i salta sobre la roca darrere de la tanca publicitària, si fas servir el tir també serà més fàcil arribar a llocs llunyans, segueix la paret rocosa fins arribar a un llac congelat, després gira a l'esquerra, segueix la riba fins a arribar a la porta de l'búnquer. Un cop dins trobaràs una consola on hauràs de posar una seqüència de quatre dígits, serà diferent per a tots, la solució és el trencaclosques de 4 pictogrames que vas aconseguir a «Delícia del vespre».

Deathloop

Una vegada que la porta estigui desbloquejada, baixa i allà trobaràs a Charlie i Fia teus objectius, Sense que s'adonin fa servir l'enllaç per connectar-los i finalment dispara un dels dos al cap per eliminar-los a tots dos. Fer-ho desbloquejarà el Delícies violentes.

Això és tot! Ja saps com desbloquejar Deathloop Trofeu: Delícies violentes. També pots consultar les nostres guies sobre Millors armes de Returnal un altre joc exclusiu per PS5.