Deathloop Trofeu: Dia de l'judici. Per aconseguir aquest trofeu de bronze has d'eliminar a l'visionari Harriet Morse amb gas verinós, Per aconseguir això has de dirigir-te a Karl s Bay al matí, a més com a recompensa aconseguiràs l'habilitat Nexus Slab. A continuació, detallem tot sobre Deathloop Trofeu: Dia de l'judici.

Si alguna vegada et quedes encallat pots consultar altres tutorials com completar tots els desafiaments de Charlie en Deathloop que t'ajudaran a continuar en aquest joc i superar reptes  Deathloop Trofeu: Veig, veig.

Índex

Deathloop Trofeu: Dia de l'opinió, pas a pas

Deathloop és un joc que presenta mecàniques noves i desafiaments molt singulars. En aquest article et vam mostrar tot el que has de conèixer per obtenir el trofeu de bronze "Dia de l'Judici" el més ràpid possible. També en aquest cas, els passos no seran molts, però necessites ser hàbil.

Per aconseguir aquest bronze a la teva col·lecció, hauràs matar Harriet amb el seu propi gas tòxic. El personatge en qüestió estarà ben protegit i pot fer-te passar una mala estona si t'enfrontes als seus sequaços. Per superar aquest problema, et recomanem que t'apropis a Karl 's Bay, el mapa on s'ubicarà la fàbrica amb Harriet, al matí ja que la presència d'enemics es reduirà dràsticament. Ara que estàs dins de la fàbrica et resultarà més senzill dur a terme la teva missió seguint aquests pas.

Guia de Trofeus Deathloop: Dia de l'judici

Inicialment trobarem a Harriet lluitant amb la tortura d'una víctima pobra. Aquesta estarà lligada a un ham que a poc a poc s'acosta a la seva mort. El que haurem de fer és allunyar-nos d'aquí, i anar ràpid a la sala de comandament de l'Visionari. Esperant-nos hi haurà dos enemics als quals podràs matar amb uns pocs trets i una vegada que s'hagi netejat l'àrea, salta sobre l'objectiu principal. Entre les seves coses es pot trobar la seva arma, el Fourpounder, que té com a característica principal el llançament d'un núvol de gas verinós.

Guia de Trofeus Deathloop: Dia de l'judici

Un cop tinguis l'arma que dispara projectils verinosos, sal immediatament d'aquesta sala per mantenir-la en el següent bucle i així obtenir el trofeu. El que hauràs de fer ara és repetir la mateixa operació només que en lloc d'una arma tradicional hauràs d'acabar amb Harriet amb el seu propi verí. Per augmentar la continuïtat de dany t'aconsellem que dispars a terra diverses ocasions i una vegada que ho hagis matat el «Dia de l'Judici» de bronze estarà a les mans.

Això és tot el que cal saber per Deathloop Trofeu: Dia de l'judici. Si necessites consells pots consultar altres guies Deathloop Trofeu: Solució quàntica.