Deathloop Trofeu: Fantasma en la festa. Tot comença en aquest joc quan Colt és assassinat per Julianna Blake, despertant en una illa Blackreef atrapat en el temps. Colt ha de trencar aquest bucle temporal, per aconseguir-ho ha d'eliminar a vuit visionaris en 24 hores, Escampats pels quatre districtes en què es divideix l'illa. Per obtenir respostes i habilitats ha de superar diferents objectius en aquesta guia et expliquem tot sobre Deathloop Trofeu: Fantasma en la festa.

Abans de continuar amb la guia per Deathloop Trofeu: Fantasma en la festa, et recordem que pots consultar  Deathloop Trofeu: Veig, veig y Deathloop Trofeu: Delícies violentes.

Índex

Deathloop Trofeu: Fantasma en la festa, pas a pas

Amb totes les habilitats i totes les armes a la nostra disposició, és realment difícil en alguns moments complir amb algunes tasques sense deixar-nos portar i passar desapercebuts. No obstant això en Deathloop per aconseguir alguns objectius serà necessari fer-ho, com en el Trofeu de Plata: Fantasma en la festa, de què mostrarem com aconseguir-ho en aquesta guia. Aquest trofeu ens demanarà eliminar a 3 visionaris en el mateix lloc, però sense que ningú se n'adoni. Però com matar Aleksis, Wenjie i Egor sense que t'atrapin continua llegint.

Guia de Trofeus Deathloop: Fantasma en la festa

Guia de Trofeus Deathloop: Fantasma en la festa

  1. Migdia, El complex: Agafa un amplificador de laboratori de Egor i fes-lo servir per col·locar-prop del seu panell d'experiments. Introdueix el codi i després pressiona el botó vermell stop: això sabotejarà seu experiment i farà que Egor es present a la festa a la nit.
  2. Nit, Updaam: Ara Egor i Aleksis seran a la festa, i Wenjie també hi serà. Mata als 3 enemics a el principi usant la rebladora una arma silenciosa per evitar que et persegueixin altres enemic en el teu camí de tornada.
  3. Després recorre el mapa externament per no trobar-te amb enemics. Veu a través de les teulades fins a veure les banderes vermelles sobre una porta (i ignora els enemics i les torretes). Entrant des de dalt, espera entre 3 i 5 minuts al fet que Aleksis pugi a l'escenari, I quan prengui el micròfon, elimina-usant el botó corresponent de la rebladora. Els enemics rebran un avís amb una icona groc, però està bé si no t'han vist i no es posa vermell.
  4. Torna a la balconada per on vas entrar i puja a la teulada on Egor i Wenjie estan parlant. atenció, serà necessari tenir el poder de Nexe (Amb Prolongació) per vincular a tots els eternalista i els dos visionaris, Després mata qualsevol eternalistas amb un tret al cap (silenciat) i tots moriran. Vés amb compte de no alertar els altres i utilitza només un tret.
  5. Finalment, retrocedeix, amb cura de no ser vist per ningú, I sal per la porta de les galeries. Si et detecten, hauràs de començar de nou des del pas 1 en un nou bucle.

A punt ara ja saps com matar Egor, Wenjie i Aleksis en Deathloop Trofeu: Fantasma en la festa, Sense que us detectin. Si necessites més consells Deathloop Trofeu: Solució quàntica sens dubte et resultarà d'ajuda.