Deathloop Trofeu: Hamburguesa de alfa. Aleksis és un dels visionaris a eliminar per trencar el bucle temporal. Aleksis celebra cada nit una festa al districte de Updaam, aquest esdeveniment es caracteritza perquè els convidats van disfressats amb màscares de llop i prenen cervesa amb gust de xocolata la beguda preferida d'aquest visionari. En aquesta guia Deathloop Trofeu: Hamburguesa de alfa et mostrarem com identificar i eliminar a Aleksis.

Si vols saber tot sobre on trobar i com matar tots els visionaris en Deathloop et recomanem que llegeixis aquesta guia.

Índex

Deathloop Trofeu: Hamburguesa de alfa, pas a pas

Deathloop és l'últim títol desenvolupat per Arkane Studios. L'estil de joc no s'ha vist mai abans, ja que uneix Roguelike i shooters. A l'igual que altres videojocs has d'aconseguir tots els trofeus per completar el joc. Cadascun requerirà certes habilitats i mètodes. Per aconseguir «Alpha Hamburger» haurem de matar el visionari Aleksis amb la seva pròpia picadora de carn.

Guia de Trofeus Deathloop

Guia de Trofeus Deathloop: Hamburguesa de alfa

  1. Primer haurem d'anar a la casa d'Aleksis i posicionar-nos en un punt elevat sense disparar cap alarma. Per a això, et recomanem que utilitzis Ether, un Slab (habilitat) que et farà invisible durant un breu període de temps, que es pot obtenir matant a l'visionari Egor.
  2. Ara presta atenció a l'escenari, els assistents a la festa pujaran per explicar alguna historieta graciosa, el que ho faci malament, baixarà a una trituradora. La mateixa que has d'utilitzar per eliminar a Aleksis.
  3. Ara puja a unes petites plataformes de fusta que et donaran una gran visió de l'espectacle. Abans que arribi Aleksis hauràs d'aguantar 5 minuts.
  4. Reconeixeràs al teu objectiu per portar dues metralladores daurades. El punt on trobaràs el botó per obrir l'escotilla estarà a la teva esquerra o dreta de Aleksis. A l'pressionar-lo, el visionari morirà en poc temps i el trofeu de bronze Hamburger Alpha serà teu.

Les recompenses per matar Aleksis a Deathloop són: Karnesis Slab et donarà l'habilitat de telequinesis, i els seus dos pistoles daurades LIMP-10.

Un altre mètode per saber qui és Aleksis, és reduir el proveïment d'alcohol que es troba al soterrani. Si entres a la mansió a través del soterrani, la primera porta et portarà on és la cervesa. Abans veuràs a uns eternalistas parlant en una habitació propera, passa a la banda d'ells amb el major sigil, per poder girar la roda i frenar el subministrament d'alcohol de la festa. D'aquesta manera Aleksis s'enfadarà i anirà fins allà per esbrinar que passa. En aquest moment pots identificar-per matar-lo més tard quan pugi a l'escenari.

Fins aquí aquesta guia sobre Deathloop Trofeu: Hamburguesa de alfa, Perquè et resulti més senzill completar aquest joc. Si requereixes d'informació addicional pots llegir Deathloop Trofeu: Solució quàntica y  Deathloop Trofeu: Veig, veig.