Deathloop Trofeu: Veig, veig. el protagonista Colt desperta en Blackreef una illa misteriosa on tots els seus habitants estan atrapats en un bucle temporal. Colt no recorda res del que ha succeït pel que ha de recopilar pistes que l'ajudin a comprendre el que passa. Aquestes pistes es poden conservar després de morir. Per entendre la història has d'anar completant missions i així obtenir trofeus. En aquesta guia t'expliquem alguns consells sobre Deathloop Trofeu: Veig, veig.

Hi ha 55 trofeus en Deathloop, si necessites ajuda pots llegir altres articles relacionats Deathloop Trofeu: Solució quàntica.

Deathloop Trofeu: Veig, veig, pas a pas

Deathloop, és el nou títol llançat en exclusiva per PlayStation 5 i PC, desenvolupat per Arkane Studios. En el qual els jugadors han d'enfrontar-se a diferents missions i trofeus per obtenir tots els objectius, en aquest article Deathloop Trofeu: Veig, veig, que consisteix a eliminar a Egor, mentre es troba sota la influència d'un anul·lador. Això no resulta massa complicat si tens l'equip adequat i coneixes la seva ubicació.

Deathloop aconseguir Trofeu Veig veig

Guia de Trofeus a Deathloop: Solució quàntica

No tenim cap premissa de fer, però l'únic que has d'estar equipar amb una arma de foc, això serà fonamental per superar els sistemes de seguretat làser que d'una altra manera serien difícils de superar. Haurem d'anar a el mapa de l'Complex a la tarda, Una vegada que arribem, avança cap a l'esquerra per sortir de l'búnquer, segueix recte i després a la dreta fins a un camí molt llarg. Si fas servir l'esprint per creuar-lo, a més de ser més ràpid, reduirà en gran mesura les possibilitats de ser capturat per les càmeres i fer que l'objectiu Egor s'escapi precipitadament.

Fes servir l'habilitat esprint de nou per aconseguir anar més enllà d'un làser vermell que en cas contrari es dispararà la alarma, baixa i evita altres obstacles que estan a prop, segueix endavant, però vés amb compte, hi ha un maletí just abans del teu objectiu, a més de Egor. Aquest conté el anul·lador. Acosta't sigilosament amb la maleta a la mà i posa-costat de Egor usant el quadrat si fas servir de PlayStation o X si estàs fent servir un controlador Xbox des de PC, un cop activat serà bloquejat per un llamp, ara mata-ho com millor et sembli. Però no siguis imprudent, això atraurà a tots els guàrdies propers, assegura't de tenir un pla d'escapament abans de dur a terme aquesta eliminació.

Les recompenses d'aquest trofeu són Aether Slab una habilitat per tornar-se invisible, una de les més útils de el joc, i aconseguir un rifle amb efecte zoom.

Amb aquests passos pots aconseguir Deathloop Trofeu: Veig, veig. Però continua llegint per descobrir més consells i trucs sobre altres jocs Kena Bridge of Spirits: Col·leccionables al magatzem.