Deathloop: Ubicació de la foto a Fristad Rock. Aquest joc gira entorn d'una història principal però té altres trama secundàries igual d'interessants i importants. L'illa Blackreef es divideix en quatre districtes Updaam, el complex, la badia de Karl i Fristad Rock. En aquesta missió Colt ha d'anar a Fristad Rock, prop de la costa per trobar la ubicació on es va fer la foto dels amants Charlie i Fia, En aquesta guia t'ho expliquem tot sobre Deathloop: Ubicació de la foto a Fristad Rock.

Si precises més ajuda et remetem a una altra guia amb més trucs Deathloop Trofeu: Fantasma en la festa.

Deathloop: Ubicació de la foto a Fristad Rock, guia completa

Deathloop és un joc exclusiu per a PlayStation i PC desenvolupat per Arkane. El títol té moltes trames i objectius. Entre aquests es troba la recerca de Fristad Rock, una missió secundària dins de la història de Space Invader.

ubicació foto Charlie i Fia Deathloop

Has de buscar el lloc on es va fer la foto dels dos enamorats Charlie i Fia. No és difícil de trobar, però no tindrem un mapa, l'objectiu és molt desafiant, però a continuació t'ajudarem a aconseguir el teu objectiu.

On trobar la ubicació de la foto en la missió en la missió Space Invader en Deathloop

Primer que res haurem de desbloquejar la missió. Per fer això, has d'haver completat tota la història de Space Invader. Un cop fet això veurem, sota el títol Space Invader, el text «motor the Fristad Shore». Això vol dir que podem accedir a la missió. així que dirigeix-te a Fristad Rock a la tarda. Vés amb compte perquè la missió no continuarà si anem en un altre moment.

missió Space Invader en Deathloop

  1. Va a Fristad Rock a la tarda, Pots avançar l'hora al menú.
  2. Després de carregar el mapa en el moment adequat, puja les escales per la porta de la dreta.
  3. La porta per la qual vas passar condueix a una àrea amb 4 enemics, crúzala eliminant a aquests enemics i veu directament a un camí nevat entre les roques.
  4. Arribaràs a una zona on visualitzaràs un avió estavellat al mar i la costa a la dreta.
  5. Continua el camí deixant enrere l'avió, fins al final per la vora de la mar.
  6. A la fi de el camí trobaràs un búnquer, entra per la porta principal.
  7. Dins el búnquer, llegeix el llibre ubicat al centre davant de el panell de control amb 4 pantalles. També reprodueix l'arxiu d'àudio Watching Paint Dry.
  8. L'objectiu «motor the Fristad Shore» (Buscar a la costa de Fristad) estarà resolt. Posteriorment has de tornar a Fristad Rock en qualsevol moment (matí, tarda o nit) per trobar el codi i resoldre el trencaclosques de l'casset.

Aquests són els passos que has de seguir per trobar la ubicació de l'amagatall de Charlie i Fia en Fristad Rock, Esperem haver estat d'ajuda amb aquesta guia Deathloop: Ubicació de la foto a Fristad Rock una de les trames més complexes de el joc. També pots consultar Deathloop Trofeu: Solució quàntica.