descarregar jocs gratis . Com a jugador àvid, sovint compra nous videojocs per a la seva Pc, la seva consola i els seus dispositius mòbils? No tenia dubtes a l'respecte, però ¿i si et digués que hi ha tants títols interessants que pots descarregar, instal·lar i utilitzar sense cost? ¡Aposto a que ja estàs saltant d'alegria!

Probablement no ho sabia, però ha de saber que a les botigues de Windows, macOS, Android, IOS i de les principals consoles de jocs hi ha nombrosos títols que es poden descarregar i jugar sense gastar ni un cèntim. Aquests inclouen jocs independents (és a dir, fets per desenvolupadors independents) i / o distribuïts amb l'fórmula de joc gratuït (és a dir, que són d'ús gratuït però contenen contingut extra pagat). En resum, com pots veure per tu mateix les solucions descarregar jocs gratuïts existeixen.

Descarregar jocs gratuïts per a PC

Estàs interessat en entendre Com descarregar jocs gratuïts ordinador personal?   A continuació trobareu com fer-ho des Windows o des MacOS, Aprofitant les botigues oficials de tots dos sistemes operatius i una de les plataformes per a la distribució de videojocs. Diverteix-te!

microsoft Store

Si utilitzeu un PC amb Windows 10, Pots descarregar molts jocs gratuïts utilitzant microsoft Store, La botiga virtual de Microsoft disponible per a l'últim sistema operatiu de la companyia a través del qual és possible trobar aplicacions i jocs d'una manera simple, ràpida i segura. Alguns continguts són de pagament, cal dir-ho, però molts altres són totalment gratuïts.

Per usar-lo per trobar jocs gratuïts, tot el que ha de fer és iniciar la botiga fent clic al seu icona (El que té la borsa de compres i el logo de Windows ) Que es troba a la part inferior esquerra de la barra de tareas. Alternativament, escriviu Microsoft Store en camp de recerca adjunt a Menú d'inici, A què pot accedir fent clic al botó amb la Bandera de Windows sempre col·locat en barra de tareas i seleccioneu el resultat rellevant.

En aparèixer la finestra de Microsoft Store en el seu escriptori, seleccioneu la pestanya Jocs col·locada a la part superior i desplaça la pantalla que es mostra fins que trobi la categoria Jocs més populars. Després feu clic a Mostra tot per ampliar la vista i consultar la llista completa de jocs gratuïts disponibles per descarregar.

Al catàleg trobaràs jocs que pertanyen pràcticament a tot tipus: cartes, aventures, estratègies, simulació, etc. Si ho desitja, pot filtrar els resultats usant el menú desplegable categories present a la part superior. Hi ha filtres addicionals disponibles fent clic a més filtres. Si ho desitja, també pot buscar per paraula clau fent clic a Cercar a la part superior dreta i escrivint la paraula clau en el camp apropiat que es mostra.

Quan trobi el joc que creu que podria interessar-li, feu clic al títol i després en el botó Obtenir / Instal·lar i espereu que es completi el procediment de baixada i instal·lació. Després feu clic a jugar per començar a jugar o trucar a el joc des Menú d'inici fent clic en el corresponent enllaç.

Tingueu en compte que després de fer clic al botó Obtenir / Instal·lar, Si encara no ha afegit la seva Compte de Microsoft en Microsoft Store se li demanarà que ho faci, per a poder fer servir el joc triat també en els altres dispositius als quals possiblement estigui connectada la mateixa compte. Per iniciar sessió, premeu el botó entrar i introduïu les dades sol·licitades. No obstant això, si no t'importa, fes clic al botó no gràcies.

Mac App Store

Estàs usant MacOS ? Si és així, pot confiar Mac App Store per trobar jocs sense cost: aquesta és la botiga virtual d'Apple a la qual poden accedir els usuaris de Mac, a través de la qual poden descarregar jocs i aplicacions, tant de forma gratuïta com de pagament.

Per usar-lo per trobar jocs de descàrrega gratuïta, primer iniciï Mac App Store fent clic en la seva icona (El que té la «A» i el fons blau ) Que trobes en Barra de moll. Alternativament, truqueu a la botiga a través de la lupa, Siri o de la carpeta aplicacions per macOS.

En aparèixer la finestra de Mac App Store en el seu escriptori, seleccioneu l'element categories que trobi en el menú de l'esquerra, feu clic a la categoria Jocs situat a la dreta, desplaçar-se per la pantalla que es mostra, trobar la redacció Top gratuït i feu clic a l'enllaç corresponent llista completa per veure la classificació completa dels jocs gratuïts disponibles.

Alternativament, si voleu explorar els jocs per tipus, seleccioneu l'element Joc a la part esquerra de la finestra de Mac App Store i consulti les diferents categories disponibles a la dreta. Si, d'altra banda, voleu cercar per paraula clau, escriviu l'última en el camp de dalt i premeu el botó seus en l' teclat. No obstant això, en ambdós casos, tingui en compte que, juntament amb els jocs gratuïts, també se li poden mostrar els pagaments (els reconeix perquè el preu està a la banda de l'títol) i les aplicacions.

Quan trobis un joc que creguis que t'agradi, fes clic al seu botó Obtenir / Instal·lar i autoritzi la descàrrega, si cal, escrivint el contrasenya del seu ID d'Apple o mitjançant Touch ID, Si el seu Mac és compatible amb la tecnologia anterior.

si fas servir macOS 10.15 Catalina o posterior, també pots utilitzar Apple Arcade : Un servei de subscripció d'Apple que, per 4,99 euros / mes després de 30 dies de prova gratuïta, li permet accedir a un catàleg que consta de més de 100 jocs exclusius, sense publicitat i sense compres en l'aplicació de macOS, iOS i tvOS. Es pot usar amb el compte familiar (fins a 6 usuaris). Per accedir-hi, només heu de seleccionar la pestanya corresponent de la botiga d'aplicacions.

Steam

Si està buscant una solució independent de la Botiga Windows de Microsoft i Mac App Store Apple per descarregar jocs gratuïts al teu PC, et suggereixo que considereu Steam. Mai has sentit parlar d'això? Cap problema, solucionémoslo instantàniament: és una plataforma de jocs gratuïta desenvolupada per la coneguda casa de programari Valve, disponible tant per Windows com per macOS, a través de la qual pots descarregar pràcticament tot tipus de jocs tant gratuïts com de pagament.

Per usar-lo, primer instal·leu el client de la plataforma a la seva Pc connectant-se a la pàgina web de Steam fent clic al botó instal·lar Steam situat a la part superior dreta i al botó Instal·la Steam ara.

Posteriorment, si feu servir Windows, Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el arxiu .exe obtingut, feu clic al botó en la finestra que apareix a l'escriptori i en el botó Següent. Després poseu una marca de verificació al costat de l'element relacionat amb l'ús de el seu idioma, premi Següent i acabi la configuració fent clic a instal·lar y finalitzar.

Si, d'altra banda, està utilitzant MacOS obre el paquet.dmg obtingut i feu clic al botó estic d'acord en la finestra que apareix a l'escriptori. Després arrossegueu el icona de programa (El que té el Logotip de Steam ) A la carpeta aplicacions de macOS, feu clic dret sobre ell i seleccioneu l'element obert des del menú contextual.

En aquest punt, sense importar el sistema operatiu, esperi que tots els components necessaris per a executar Steam es descarreguin de Internet i creï el seu compte per utilitzar el servei fent clic al botó Crea un compte nou en la finestra que apareix. Després completi el registre proporcionant les dades que se li demanen.

Un cop hagueu iniciat sessió en Steam, pot començar a buscar jocs gratuïts per a descarregar al seu PC fent clic a la categoria Lliure de jugar ubicat a la barra de menú superior i en l'element jugar gratis. Si ho desitja, també pot filtrar la llista de jocs que se li proposa per categoria, fent clic en els elements en la part dreta de la finestra.

També pot buscar per paraula clau, escrivint la qual li interessi en el camp apropiat en la part superior. En aquest cas, tingui en compte que, juntament amb els jocs gratuïts, també se li mostraran els de pagament (que pot reconèixer fàcilment perquè el preu també es mostra a la banda de l'títol).

Quan trobi un joc que li interessi, faci clic en el seu nom i premeu el botó començar joc. Per instal·lar i jugar amb ell, després fes clic als botons Següent y Estic d'acord i en el qual està escrit començar joc.

Epic Games Store

Com a alternativa a Steam, t'aconsello que consultis Epic Games Store. És una altra plataforma de jocs, disponible tant per Windows com per macOS, a través de la qual pot trobar molts jocs gratuïts, així com pagaments, amb només uns pocs clics. Entre els jocs més famosos de la botiga hi ha el famós Fortnite.

Per usar-lo, en primer lloc, preocupi per descarregar l'iniciador d'Epic Games en la seva Pc connectant-se a la pàgina web oficial de la plataforma i fent clic al botó Aconsegueix Epic Games situat a la part superior dreta.

Quan es completa la descàrrega, si l'està utilitzant Windows obre el arxiu .msi procedeix i fes clic al botó instal·lar en la finestra que apareix a l'escriptori. Després premeu el botó dues vegades seguides i esperi que es completi el procediment d'instal·lació.

Si, d'altra banda, està utilitzant MacOS obre el paquet .dmg obtingut i arrossega el Icona d'iniciador d'Epic Games a la carpeta aplicacions de la Pc. Després feu clic dret sobre ell i seleccioneu l'element obrir des del menú contextual que s'obre, per iniciar l'aplicació, però, eludint les limitacions imposades per Apple als desenvolupadors no certificats (una operació que s'ha de fer només des del primer inici).

Ara que, sense importar el sistema operatiu utilitzat, vegi la finestra de l'iniciador d'Epic Games a la pantalla, registri un compte gratuïta per poder usar el servei seleccionant l'element No tens un compte d'Epic Games? Registrar situat a la part inferior i completant la informació requerida amb el formulari que se li proposa a la finestra de el navegador que s'obrirà.

Després, entreu al seu compte a través de la finestra de l'iniciador completant els camps apropiats visibles a la pantalla i fent clic al botó entrar. Un cop hagueu connectat, feu clic al botó amb línies horitzontals situat a la part superior dreta i selecciona l'element botiga des del menú que apareix a l'esquerra.

També comenci a buscar els jocs gratuïts del seu interès, desplaçant la pantalla que es mostra: pot distingir fàcilment ja que estan marcats amb la redacció gratis (Mentre que per als de pagament es mostra el preu). Si ho desitja, també pot realitzar una recerca directa escrivint la paraula clau de referència en el camp apropiat situat a la part superior i prement el botó enter en el teclat.

Quan trobis un joc que creguis que t'agradi, fes clic al nom i amb gratis, Després premeu en Fes la teva comanda que es troba a la part inferior dreta i en jo consenteixo.

En aquest punt, premeu el botó de nou línies horitzontals a la cantonada superior dreta, selecciona l'element biblioteca des del menú de l'esquerra, feu clic al botó instal·lar que trobes al nom de el joc triat, marca la casella relativa a Acceptació de l'acord de llicència, Premeu el botó acceptar, En els botons instal·lar y i, una vegada que es completi el procediment de configuració, iniciï el joc prement el botó corresponent que va aparèixer a la pantalla.

Llocs per descarregar jocs gratuïts

Com vaig dir a l'inici de l'article, també hi ha diversos a la xarxa Llocs d'internet a través del qual és possible descarregar jocs de Pc gratuïts sense haver de recórrer a les botigues oficials de sistema operatiu o plataformes dedicades. Em preguntes què són aquests portals? Troba els que, al meu humil opinió, són els millors en la categoria a continuació.

Game Jolt

El primer dels llocs d'Internet des d'on pot descarregar jocs gratuïts és Joc Jolt : És un portal dedicat a jocs independents en el qual pots trobar títols de tots els gèneres descarregables, tant gratuïts com de pagament. Per descomptat, no esperis èxits de taquilla de el món dels jocs, però sovint darrere d'un gràfic aspre o una trama que fa girar el nas, hi ha petites joies per descobrir.

Per navegar pel catàleg de jocs disponibles a Game Jolt, entra a la pàgina principal de el lloc i feu clic en un dels icones dedicat als gèneres de videojocs disponibles per descarregar que trobarà sota el títol Cercar per etiqueta. D'aquesta manera, veurà la llista completa de títols que pertanyen a la categoria seleccionada.

Alternativament, pot buscar per paraula clau fent clic al quadre Cercar que es troba a la part superior esquerra i escriu la paraula clau que li interessa.

Per veure només els jocs gratuïts, feu clic al menú preu col·locat a la part superior i seleccioneu l'element Gratis / Nom seu preu des del menú que apareix. Usant els altres menús adjacents, pot filtrar encara més els resultats de cerca a l'restringir-los a certes plataformes i jocs que ja han arribat a la part final del seu desenvolupament.

Quan trobis un joc que creguis que t'agradi, fes clic al títol i després en el botó descarregar que trobes a la pàgina relacionada amb ell. Quan es completi la descàrrega, traieu el joc de l' Arxiu Codi postal que va aconseguir i obri la seva paquet d'instal·lació, Aquests passos varien d'uns videojocs als altres.

IndieDB

Un altre lloc que et permet descarregar jocs gratuïts és IndieDB que, com s'entén fàcilment pel nom, ofereix una àmplia gamma de títols independents que es poden descarregar de forma gratuïta a la Pc.

Per «explorar» els títols disponibles a IndieDB, Vinculats a la pàgina d'inici de el lloc i seleccioneu l'article comunicats de menú arxius situat al centre superior.

A la pàgina que s'obre, configuri l'opció versió completa de menú categoria i feu clic a Cercar, Per limitar els resultats de cerca a jocs complets, ja que també hi ha donem i altre contingut en el lloc.

Si ho desitja, també pot buscar per paraula clau escrivint en el camp Cercar que es troba al centre, però d'aquesta manera tots els altres inclosos al lloc seran visibles i no només els jocs complets sense cap cost.

En aquest punt, per descarregar un videojoc de IndieDB, Primer feu clic al seu títol i després al botó Baixa'l ara present en el full corresponent. Trobi tota la informació relacionada amb les plataformes de destinació de l'títol i la seva data de llançament a la columna dreta (a la secció perfil ).

Un cop descarregats, els jocs s'instal·len a la Pc a l'iniciar el joc instal·lador i seguint els mètodes proporcionats per la configuració.

Arxiu.org

Un altre portal a què, al meu entendre, faries bé en contactar per a jocs gratuïts és Arxiu.org. En aquest lloc, hi ha un vast arxiu, organitzat en categories, de material digital de tot tipus i sense cost, que també inclou videojocs per a PC. No obstant això, li adverteixo que alguns títols són tan antics que pot tenir alguns problemes a l'executar-los en els últims sistemes operatius.

Si li interessa, visiteu la pàgina d'inici de el lloc., Feu clic a la icona disquet col·locat a la part superior i seleccioneu els elements Jocs de MS-DOS o Jocs de PC clàssics al menú que s'obre.

Per tant, en la nova pàgina carregada pot veure tots els jocs gratuïts que pertanyen a la categoria triada. Si ho desitja, pot refinar la visualització dels resultats utilitzant els filtres que trobi a la dreta o, novament, pot buscar per paraula clau escrivint en el camp apropiat que sempre està a la dreta.

Quan trobis un joc que creguis que t'agradi, fes clic al  nom per descarregar-lo i després premeu l'element postal (Si està disponible, no tots els jocs es poden descarregar) en el quadre Opcions de descàrrega present a la dreta. Quan es completi la descàrrega, traieu el arxiu ZIP i començar fitxer d'instal·lació de el joc dins d'ell.

Descarregar jocs gratuïts en telèfons mòbils i tauletes

Tens un telèfon mòbil o tauleta A nDroid o un iPhone i t'agradaria entendre Com descarregar jocs gratuïts en telèfons mòbils i tauletes ? Després segueix endavant i segueix llegint. A continuació, descobrirà com fer-ho connectant-se a les botigues oficials disponibles per a ambdues plataformes. Diverteix-te!

Descarregar jocs gratis per a Android

Estàs utilitzant un telèfon mòbil o tauleta A nDroid T'agradaria entendre com descarregar jocs gratuïts en aquest cas? Tot el que has de fer és confiar en Play Store google, La botiga virtual d'aplicacions i jocs posada a disposició pel gegant de les recerques a la xarxa per a dispositius basats en el seu sistema operatiu. Allà trobarà una quantitat pràcticament infinita de contingut, tant a un cost zero com per una tarifa.

Llavors, per buscar jocs gratuïts en Play Store, Prengui el seu dispositiu, desbloquéelo, accedeixi a l' calaix (La pantalla d'Android en què s'agrupen les icones de totes les aplicacions) i toqueu el icona de Play Store (El que té triangle multicolor ).

En la nova pantalla que li mostrarà en aquest moment, toqueu l'element Jocs col·locat a la part superior, seleccioneu l'element Categories que trobi en el menú a la part superior i seleccioneu la categoria del seu interès entre les disponibles a la llista proposada, per començar a navegar a través dels diversos títols que pertanyen a l'gènere en qüestió.

Alternativament, pot veure la llista de jocs per classificacions tocant l'element Taula de posicions que sempre troba a la part superior de la pantalla de Play Store, seleccionant la secció del seu interès entre les disponibles i desplaçant-se per les llistes ofertes. Si, d'altra banda, desitja realitzar una recerca de paraules clau, escriviu aquesta última a la barra corresponent situada a la part superior de la pantalla.

En tots els casos, malauradament no hi ha un filtre que li permeti veure només els jocs gratuïts, però pot distingir fàcilment dels pagaments, ja que aquests últims estan marcats pel preu a la banda de l'títol.

Quan trobis un joc que creguis que podria interessar-te, premi en el seu nom i després en instal·lar. Si cal, autoritzi la descàrrega amb el seu Compte de Google tocant el botó Estic d'acord. Quan es completi la instal·lació, inicia el joc prement el botó obrir o tocant la seva icona que acaba de agregar-se a calaix.

Descarregar jocs gratuïts per a iPhone i iPad

Si estàs fent servir un iPhone o un iPad, Pots descarregar jocs gratuïts accedint a App Store, La botiga virtual d'aplicacions i jocs que Apple ha posat a disposició per tots els seus dispositius basats en iOS. Pel que fa als jocs, hi ha una gran quantitat de títols de cost zero que pertanyen a pràcticament tots els gèneres possibles. Per descomptat, també hi ha molt contingut pagament, però no estàs interessat en ell en aquest moment.

Per aprofitar la App Store per trobar jocs gratuïts, prengui el seu dispositiu, desbloquéelo, accedeixi a la pantalla inicial i toca el icona de botiga (El que té la «A» i el fons blau ). Una vegada que aparegui la pantalla principal d'App Store, seleccioneu l'element Jocs situat a la part inferior, hi ha la secció Els millors jocs gratuïts desplaçar-se per la pàgina i pressionar l'element Veure tot.

A la pantalla que se li mostrarà, pot veure la llista completa de jocs gratuïts disponibles. Si ho desitja, pot filtrar per categories tocant l'element Tots els jocs situat a la part superior dreta i seleccionant el del seu interès.

No obstant això, si voleu cercar per paraula clau, toqueu l'element Cercar colocdo a la part inferior dreta i escriviu la paraula clau del seu interès en el quadre corresponent a la pantalla. Tingues en compte que fer-ho també et mostrarà jocs de pagament (que pots reconèixer fàcilment ja que hi ha un preu a la banda del seu nom) i aplicacions. Quan trobi un joc que li interessi, toqueu el botó Obtenir / Instal·lar col·locat en la seva correspondència i autoritza la descàrrega a través de ID de cara, Touch ID o contrasenya del ID d'Apple.

si fas servir iOS 13 o posterior, també pots utilitzar Apple Arcade, Un servei de subscripció que per 4,99 euros / mes (per a ús familiar fins a 6 usuaris) permet accedir a un catàleg de més de 100 títols exclusius sense publicitat ni compres en l'aplicació. Ofereix 30 dies de prova gratis. Per aprofitar-ho, seleccioneu la pestanya corresponent a App Store.

Descarregar jocs gratuïts a la consola

Per a més informació, em sembla correcte explicar-te també Com descarregar jocs gratuïts a la consola per exemple en PS4, Xbox Un y Interruptor de Nintendo. Bé, sí, la cosa és factible fins i tot en aquest cas.

No obstant això, abans d'indicar com fer-ho, assegureu-vos que la consola en la seva possessió estava prèviament connectada a internet a través del menú de configuració, Com et vaig explicar, pel que fa a la PS4 i la Xbox, en els meus guies específiques sobre, respectivament, com jugar en línia amb la PS4 i com connectar-se a Xbox Live.

Per exemple, en el cas de la PS4, pot fer-ho anant a Configuració> Xarxa> Configura connexió a Internet i prengui mesures des de la pantalla que es mostra.

Després, veu a la botiga virtual per defecte de la seva consola i localitzi, a través de la mateixa, els jocs gratuïts que està interessat en descarregar, seleccioneu i premeu el botó per continuar amb la descàrrega. Podeu trobar més detalls sobre com descarregar jocs gratuïts en les diferents consoles en els meus guies sobre com descarregar jocs gratuïts en PS4, com descarregar jocs gratuïts en Xbox One.

Per donar un exemple, si vols descarregar jocs gratuïts en PS4, Necessites connectar-te a PlayStation Store, Seleccionant la icona de bossa de compres, I has d'escriure el títol de el joc que vols descarregar al camp Cercar, Al cim. Si, d'altra banda, desitja veure els jocs per categoria, seleccioneu l'element gènere a la barra lateral esquerra i, en la nova pantalla que es mostra, trieu la categoria que prefereixi. Pots distingir fàcilment entre jocs gratuïts i pagaments ja que estan marcats amb la redacció gratis (Mentre que per als pagats es mostra el preu).

També et recordo que per jugar en línia a PS4 i Xbox One, es requereix una subscripció a l'servei respectivament PlayStation Plus y Xbox Live Gold