Acabes de comprar la teva primera Protectors i, donada la considerable suma que ha hagut de gastar per portar-lo a casa, li agradaria fer tot el possible per mantenir-lo intacte i evitar que es arruïni. El vaig endevinar? Bé, llavors tot el que necessites és una bona coberta.

de fundes iPad N'hi ha per tots els gustos i totes les butxaques: des dels més simples, que protegeixen només la part frontal de l'dispositiu, fins als més complets, que en el seu lloc protegeixen tant la pantalla com la part posterior de la tauleta. Avui vull parlar amb vostè sobre tots els que trobo més interessants i / o més convenients en termes de relació qualitat-preu.

Veureu: a més d'evitar la pols, els rascades i les bonys, aquestes cobertes li permetran encendre i apagar l'iPad amb un simple gest (cobrir o revelar la pantalla), col·locar còmodament la tauleta en superfícies planes i, en alguns casos, tenir un teclat físic per escriure i interactuar amb les aplicacions instal·lades en iOS. Que dius llavors Estàs a punt per arribar a el cor d'aquesta guia de compra i descobrir què estoigs per iPad són els millors per a tu? Si la seva resposta és sí, prengui cinc minuts de temps lliure i llegiu detingudament el que li vaig a proposar.

Índex

Com triar una funda per iPad

de fundes iPad Hi ha tants, de tots els tipus i per a totes les necessitats. Per trobar el que millor s'adapti a vostè, necessita saber com avaluar les seves característiques principals i el seu grau de compatibilitat amb el model de tauleta que té. Per a més informació, segueix llegint.

Format

Com acabo d'esmentar, els estoigs per iPad poden tenir diferents formats i característiques. Els formats més comuns són els següents.

 • coberta intel·ligent - Aquestes són cobertes que només protegeixen la pantalla l'iPad. Es connecten a la tauleta magnèticament i es poden plegar sobre si mateixos per convertir-se en suports que mantenen el dispositiu de peu.
 • cas intel·ligent - són carcasses que protegeixen tot l'iPad: la pantalla, les parts laterals i la part posterior. A la part frontal tenen una coberta intel·ligent real que es plega sobre si mateixa, el que li permet col·locar la tauleta sobre els seus peus.
 • Fundes amb teclat - aquests són gabinets que protegeixen la part frontal i / o posterior de l'iPad i inclouen un teclat dins d'ells. El teclat pot funcionar a través d' Bluetooth o, en els models iPad Pro, es pot connectar directament a l'Smart Connector de la tauleta. La connexió a través de Smart Connector és preferible a Bluetooth, ja que permet que el teclat s'alimenti directament i evita els problemes de comunicació que poden ocórrer a l'usar sistemes de connexió sense fils com Bluetooth. Els teclats inclosos en les cobertes d'aquest tipus poden ser de diversos materials, poden tenir un traç més o menys curt, poden tenir retroiluminació o no i poden tenir dissenys de diversos tipus (així que, abans de comprar un, vigili el seu disseny, que pot no ser l'estàndard QWERTY italià).
 • màniga - aquests són estoigs en forma de butxaques grans que, depenent de com els hagi dissenyat Apple, li permeten portar l'iPad Pro i el seu llapis (Llapis d'Apple) Gràcies a una butxaca superior especial.
 • cascs - són petxines similars a les dels controls remots. Protegeixen les vores exteriors i la part posterior de l'aparell. Poden estar fets de diversos materials.

Dimensions i compatibilitat

A l'escollir la funda per a la seva iPad, no et deixis enganyar per la grandària de la tauleta. Fins i tot si tenen una pantalla amb la mateixa diagonal, de fet, dues variants d'iPad poden diferir en gruix, alçada, amplada i / o disseny de les tecles. Això vol dir que una carcassa dissenyada per a un model no és bona per a l'altre, fins i tot si la pantalla és de la mateixa mida (per exemple, 9.7 «).

Per comprendre millor a què em refereixo, permeteu-me donar-li instruccions pràctiques sobre com triar casos per a diversos models d'iPad i evitar errors en aquest sentit.

 • iPad 2, 3 i 4 - en general, els estoigs per iPad 2, iPad 3 i iPad 4 són intercanviables. L'única diferència a la qual s'ha de prestar atenció és l'espai per al port de càrrega, que en l'iPad 4 és de el tipus Lightning (pel que és més compacte), mentre que en els models d'iPad anteriors és de el tipus Dock ( per tant, més ample).
 • iPad Aire 2 - Les fundes iPad Air 1 no són compatibles amb iPad Air 2. iPad Air 2 té, de fet, un gruix més baix que el model de tauleta que el va precedir. El mateix passa amb les cobertes i estoigs dissenyats per iPad 4.
 • iPad (2017 i 2018) - Les fundes iPad Air 2 i iPad Pro de 9.7 «no són compatibles amb iPad (2017) ja que aquesta última és lleugerament més gruixuda que els altres dos models. Els estoigs per iPad Air gener podrien ser compatibles amb l'últim iPad (les dimensions de les dues rajoles són idèntiques), però hi ha diferències en la posició dels botons laterals que els fan igualment inutilitzables. Per contra, els mateixos casos que pot usar amb iPad (1) també es poden usar amb la variant més recent de 2017.
 • iPad Pro 9.7 « - L'iPad Pro de 9.7 «és de la mateixa mida que l'iPad Air 2. No obstant això, utilitzar carcasses iPad Air 2 al iPad Pro de 9.7» és una mala idea. El motiu? Aviat es diu. Una coberta de l'iPad Air 2 cobriria dos dels quatre altaveus d'àudio de l'iPad Pro, faria que el True Tone Flaix de la càmera no es pugui usar i evitaria l'ús de l'Smart Connector (tres elements que no estaven presents en els models de tauletes Apple més antigues). Les cobertes dels altres models d'iPad són incompatibles a causa de problemes de mida.
 • iPad Pro 10.5 « - Aquest model d'iPad, tot i tenir dimensions no gaire diferents de l'iPad d'9.7 «, representa un unicum en l'alineació de la tauleta Apple, per tant, cap coberta realitzada per altres models d'iPad resulta compatible amb ell.
 • iPad Pro 12.9 « - Les cobertes d'iPad Pro 12.9 "de primera generació són compatibles amb iPad Pro 12.9" de segona generació.
 • iPad Pro 11 "(2018) - El nou iPad Pro de 11 "amb marcs reduïts té noves dimensions i factors de forma en la família de tauletes Apple, per tant, requereix casos específics.
 • iPad Pro 12.9 «(2018) - pot fer el mateix amb el model de 12.9 «: tenint en compte el nou disseny i les dimensions úniques, aquesta versió també requereix estoigs especialment dissenyats.
 • iPad Air 3 (2019) - L'iPad Air de tercera generació incorpora les formes de l'vell iPad Pro de 10.5 «, però, les carcasses no són idèntiques ja que l'Air 3 té dos altaveus i no quatre com el vell Pro. No obstant això, això no hauria de ser un problema fins i tot si tens dues «forats» antiestètics inútils en els casos.
 • Mini iPad 4 - les cobertes per a iPad Mini 3 i versions anteriors no són compatibles amb iPad Mini 4 a causa de problemes de mida (iPad Mini 4 és una mica més gran, però especialment més prim).
 • iPad Mini 5 - Fins i tot l'iPad Mini 5 requereix noves cobertes especialment dissenyades. Tot i que les dimensions són idèntiques a les de l'predecessor, el nou model té tecles de volum més grans i un disseny diferent per als micròfons. Si no desitja comprometre algunes característiques de el nou model, li suggereixo que també canviï el cas.

Les que acabo de donar-te són indicacions genèriques. Són vàlids en la majoria dels casos, però també hi ha casos especials que, a causa de la seva forma, poden adaptar-se a més models d'iPad.

Una discussió separades, llavors, ho mereix coberta intel·ligent que protegeixen només la part frontal de l'iPad, són més flexibles: funcionen bé independentment de el gruix i la posició dels botons laterals de la tauleta, l'important és que l'ample i l'altura de el dispositiu són sempre els mateixos.

Funció de son / vigília

Abans de comprar una coberta o estoig per a la seva iPad, comproveu que sigui compatible amb el seu iPad Funció de son / vigília. Si mai has sentit parlar d'ell, la funció Sleep / Wake és la que et permet encendre o apagar la pantalla de l'iPad aixecant o tornant a col·locar la coberta en aquest últim.

Pot semblar una característica menor, però en realitat és un d'aquells detalls que marquen la diferència en l'ús diari de la tauleta. Afortunadament, hi ha moltes portades i estoigs que admeten Sleep / Wake: tant oficials, produïts per Apple, com no oficials, produïts per companyies de tercers (p. Ex. Logitech, Que és un dels socis més importants d'Apple en la producció d'accessoris per iPad).

Qualitat de construcció

Sé que pot semblar trivial com consell, però abans de comprar una funda per iPad, informa't qualitat dels seus materials de construcció : Comprar un estoig econòmic i després haver de canviar-després d'algunes setmanes perquè s'ha desgastat, perforat o trencat, no és una bona elecció.

Per obtenir informació sobre els materials de construcció dels casos en el mercat, consulteu els comentaris que trobi en botigues en línia com Amazon.

Què funda iPad comprar

En aquest punt, diria que ha de tenir tota la informació que necessita per triar un. funda per iPad. Diria, per tant, deixar de banda la petita xerrada i descobrir, junts, algunes de les millors cobertes per a la protecció de les tauletes Apple. Aposto a que no et costarà trobar un que s'adapti a tu o, millor, el teu iPad. Gaudeix de la teva lectura i diverteix-te!

La millor funda per iPad d'Apple

comencem des Fundes per iPad produïdes directament per Apple, Que són molt cars però no tenen sorpreses desagradables: estan fets de materials de bona qualitat, són duradors i s'adapten perfectament als models d'iPad per als quals estan destinats. Amb això no estic dient que les portades produïdes per tercers siguin inferiors, per contra, en molts casos garanteixen una millor relació qualitat-preu que les cobertes d'Apple, però si vols anar sense falles i no tens límits pressupostaris particulars, les solucions oficials proposat per l'empresa Cupertino segueix sent el millor.

Apple Smart Cover

Aquesta és la portada més barata produïda per Apple. Com ja es va esmentar anteriorment, només cobreix la pantalla i es connecta a la tauleta a través d'una barra magnètica en el seu costat esquerre. Està fet de poliuretà i es pot plegar sobre si mateix per fer-lo servir com a suport. Està disponible per a tots els models d'iPad, iPad Air, iPad Pro i iPad Mini en diversos colors. Òbviament, és compatible amb la funció Sleep / Wake per accedir i apagar la pantalla de la tauleta automàticament.

 

Apple Smart Cover (per iPad) - Antracita

Veure oferta en Amazon

 

Apple Smart Cover (iPad mini) - Antracita

Veure oferta en Amazon

 

Apple Smart Cover (per iPad Air 10.5 «) - Antracita

Veure oferta en Amazon

 

Apple Smart Case

Si està buscant una funda per iPad bella, funcional i sense luxes Smart Case d'Apple és l'indicat per a tu És una carcassa feta de poliuretà que cobreix la pantalla de la tauleta (amb una coberta intel·ligent real), els seus costats i la seva part posterior. Admet la funció de repòs / activació, pot plegar-se sobre si mateix per usar-se com a suport i està disponible, en diversos colors, per a tots els models d'iPad fins a 4, iPad Air i iPad Mini, no per iPad Pro o iPad 'iPad 2017.

Teclat intel·ligent d'Apple

la teclat intel·ligent és una coberta dissenyada exclusivament per als models iPad Pro, d'aquí l'iPad Pro 12.9 ", 11", 9.7 "i 10.5", que inclou un teclat físic. Quan està en ús, proporciona un suport per sostenir la tauleta en posició vertical i un teclat QWERTY complet. Quan està tancat, en canvi, es converteix en una mena de Smart Cover per protegir la pantalla de la tauleta. Funciona a través de Smart Connector, el que significa que funciona directament amb l'iPad i no requereix recàrregues. Tampoc està subjecte als problemes típics dels teclats Bluetooth: retard, pèrdua de connexió, etc. Està fet de poliuretà, microfibra i niló, no és «sòlid» com el teclat de les Pcs portàtils, però és bastant fiable i còmode d'utilitzar. Està disponible en diversos colors i en diversos dissenys, per tant, abans de comprar-lo, verifiqui que tingui el disseny QWERTY italià. Lamentablement, les tecles no estan retroil·luminades.

 

Apple Smart Keyboard (per iPad 10.2 «, iPad Air 10.5» i iPad Pro 10.5 «...

Veure oferta en Amazon

 

Manga de poma

la Manga de poma és un estoig dissenyat específicament per als propietaris d'iPad Pro que van comprar un Apple Pencil, el llapis per dibuixar i escriure a la pantalla de la tauleta. De fet, és una butxaca gran de cuir i microfibra que li permet emmagatzemar l'iPad i l'Apple Pencil a través d'una ranura especial. Està disponible en diversos colors, però només per als models d'iPad Pro de 10.5 "i 12.9", no per al de 9.7 ".

 

Apple Funda de cuir (per iPad Pro 10.5 «) - Negre

Veure oferta en Amazon

 

Apple Funda de cuir (per iPad Pro 12.9 «) - Negre

Veure oferta en Amazon

 

La millor funda per iPad de tercers

Ara passem a Fundes per iPad de tercers fabricants que, com es va esmentar anteriorment, sovint ofereixen una millor relació qualitat-preu que els estoigs originals d'Apple.

Smart Cover Moko (tots els models)

Si les Smart Covers d'Apple semblen massa cares i està disposat a renunciar a una mica de qualitat de construcció per obtenir un preu molt més avantatjós, li suggereixo que consideri Smart Cover Moko que estan disponibles per a tots els models d'iPad i ofereixen una àmplia gamma de colors i patrons. També són compatibles amb la funció Sleep / Wake.

 

Moko - Estoig ultra prim i lleuger amb retro rígid semitransparent ...

Veure oferta en Amazon

 

Moko Smart Cover per iPad 9.7 «6 Generation 2018/2017, Ultra Thin ...

Veure oferta en Amazon

 

Moko Smart Cover per al nou iPad Air (3a generació) 10.5 «2019 / iPad P ...

Veure oferta en Amazon

 

Moko Casi per a Apple iPad PRO 9.7 - Estoig ultra prim i lleuger amb ...

Veure oferta en Amazon

 

Moko Smart Cover per al nou iPad PRO 12.9 2017 - Ultra Thin Lightweight Cu ...

Veure oferta en Amazon

 

Moko Casi per Apple iPad Mini 4 - Estoig ultra prim i lleuger (Fun ...

Veure oferta en Amazon

 

Moko Nou iPad Mini 5a Generació 7.9 «2019 / iPad Mini abril 4 Guardians ...

Veure oferta en Amazon

 

Moko Smart Cover per al nou iPad Air (3a generació) 10.5 «2019 / iPad P ...

Veure oferta en Amazon

 

Moko Smart Cover per al nou iPad Air (3a generació) 10.5 «2019 / iPad P ...

Veure oferta en Amazon

 

JETech Smart Casi (tots els models)

JETech és una empresa coneguda en la producció d'accessoris per iPad, Apple Seguir i altres dispositius fabricats a Cupertino. Les seves carcasses per iPad estan fetes de materials de bona qualitat i poden garantir una bona protecció de la tauleta sense sacrificar el plaer estètic i les funcions útils com Sleep / Wake. En particular, recomano la seva Smart Casi, que està disponible per a tots els models d'iPad més o menys recents: a continuació es mostra la llista completa.

 

Funda per iPad 2 3 4 JETech, coberta amb funció de suport, Acte Svegl ...

Veure oferta en Amazon

 

Funda JETech per iPad Air 1st edició (no per iPad Air 2), coberta c ...

Veure oferta en Amazon

 

Funda JETech per iPad Air 2, amb funció de suport, alarma automàtica ...

Veure oferta en Amazon

 

Funda per iPad JETech (9.7 polzades, model 2018/2017, generació 6/5) ...

Veure oferta en Amazon

 

Funda compatible amb JETech per iPad Air 10.5 (3ra generació 2019) i iPad ...

Veure oferta en Amazon

 

JETech 3370 - Estoig amb funció de suport, Auto Wake Up / Sleep ...

Veure oferta en Amazon

 

JETech 3150, Estoig amb funció de suport, Auto Wake Up / Sleep per ...

Veure oferta en Amazon

 

JETech 3280 - Estoig per iPad mini 4, coberta amb funció de suport ...

Veure oferta en Amazon

 

Funda JETech per iPad PRO de 11 polzades (versió 2018 de vora a vora ...

Veure oferta en Amazon

 

JETech 3280 - Estoig per iPad mini 4, coberta amb funció de suport ...

Veure oferta en Amazon

 

Slim Smart Casi ESR (tots els models)

Un Smart Casi econòmic però alhora robust per a tots els principals models d'iPad. Està fet de microfibra i té una coberta posterior de plàstic de bona qualitat que protegeix la tauleta de cops. Està disponible en diversos colors i admet la funció Sleep / Wake.

 

Estoig ESR per iPad 2/3/4 Estoig tríptic intel·ligent en cuir sintètic i ...

Veure oferta en Amazon

 

Coberta ESR Nou iPad 2018/2017 9.7 polzades, estoig ultra prim il ...

Veure oferta en Amazon

 

Coberta intel·ligent plegable ESR Yippee Sèries per iPad PRO 10.5, estoig ...

Veure oferta en Amazon

 

Coberta ESR iPad PRO 9.7 Color pur, funció d'alarma Yippee Acte Sèries ...

Veure oferta en Amazon

 

Coberta ESR per iPad Mini / Mini 2 / Mini 3, Estoig prim i intel·ligent amb funció ...

Veure oferta en Amazon

 

Smart Casi inShang (per a diferents models)

Si està buscant un Smart Casi lleugerament diferent de l'produït per Apple i companyies com JETech, podria considerar aquest estoig inShang que està fet de cuir rígid i li permet col·locar la tauleta en 3 angles diferents. També té una obertura molt escènica a la part posterior que permet que el logotip d'Apple «surti». Està disponible en diversos colors per a tots els models d'iPad, iPad Air i iPad Pro, no per iPad Mini.

 

Inshang Funda compatible amb iPad 2018 2017 Air Air 2 Funda ...

Veure oferta en Amazon

 

Funda AmazonBasics per iPad de fins a 10.5 «

Si necessita una funda tipus mànega per transportar fàcilment la seva iPad, mireu aquesta solució de marca Amazon, Que li permet protegir i transportar fàcilment tots els models d'iPad de fins a 10.5 «(és massa gran per a iPad Mini i massa petit per iPad Pro 12.9»). És molt simple, ja que no té butxaques addicionals, però també és molt efectiu i convenient d'utilitzar.

 

AmazonBasics - Funda per tauleta iPad Air de 10 «

Veure oferta en Amazon

 

Funda Foli Moleskine (iPad Air 2, iPad Pro, iPad Mini 4)

Potser no tots ho sàpiguen, però Moleskine també produeix fantàstics estoigs per iPad. Em refereixo a la Moleskine Foli Casi que està fet de poliuretà i microfibra i té l'inconfusible elàstic Moleskine per tancament a la part davantera. També es pot fer servir com un suport per sostenir la tauleta en posició vertical i, en la variant iPad Pro, també inclou una carcassa convenient per a l'Apple Pencil. Està disponible per iPad Air 2, iPad Pro 9.7 «, iPad Pro 12.9» i iPad Mini 4.

 

Funda Moleskine per iPad Air 2 Classic Foli Style beix de Moleskine

Veure oferta en Amazon

 

OtterBox Defensar (tots els models)

Si teniu pensat usar el seu iPad en situacions potencialment perilloses a causa de la destinació de la tauleta, consideri comprar una funda reforçada com la OtterBox Defender, Que té una construcció molt sòlida en goma i plàstic rígid i portes estanques per evitar el contacte amb l'aigua i la pols. També és notable la presència d'una pel·lícula protectora de pantalla i, en els models destinats a iPad Pro, d'una carcassa convenient per a Apple Pencil. Està disponible per a tots els models d'iPad, inclosos Air, Pro i Mini.

 

OtterBox 77-53675 funda de la sèrie Defensar funda de la carcassa ...

Veure oferta en Amazon

 

OtterBox 77-55780 Casi Cover Sèries Defensar Casi Cover ...

Veure oferta en Amazon

 

OtterBox 77-55782 Casi Cover Sèries Defensar Casi Cover ...

Veure oferta en Amazon

 

OtterBox 77-52771 Funda per iPad Mini 4

Veure oferta en Amazon

 

Logitech Create (iPad Pro)

la Logitech Create és un dels millors estoigs per iPad Pro. Fet per Logitech en col·laboració amb Apple, inclou un teclat QWERTY complet amb llum de fons ajustable i, quan no està en ús, protegeix tant la pantalla com la part posterior de la tauleta. Funciona a través de Smart Connector, per la qual cosa no ha de recarregar i no pateix els problemes típics dels teclats Bluetooth. Actualment està disponible només per als models iPad Pro de 9.7 «i 12.9», no per als models de 10.5 «.

 

Logitech Create 9.7 «iPad Pro Funda amb teclat sense fil Retroi ...

Veure oferta en Amazon

 

Logitech Create iPad Pro 12.9 «Funda amb teclat sense fil retro ...

Veure oferta en Amazon

 

Logitech Slim Combo (iPad Pro)

Encara més complet que Logitech Create és el Logitech Slim Combo : Una funda iPad Pro amb teclat i carcassa per Apple Pencil. Funciona a través de Smart Connector, té llum de fons ajustable i li permet usar la tauleta en quatre maneres diferents: mecanografia, visualització, FaceTime i lectura. També s'ha d'emfatitzar la presència d'un suport d'inclinació del darrere ajustable amb un radi de 50 °. Només està disponible per als models iPad Pro de 10.5 "i 12.9", no per al model 9.7 ".

 

Logitech Slim Combo per iPad Pro de 12.9 «(primera i segona generació ...

Veure oferta en Amazon

 

Estoig Logitech Slim Combo amb teclat retroil·luminat per iPad Pro ...

Veure oferta en Amazon

 

Logitech Type + (iPad Air / Air 2)

la Logitech Type + és una funda amb teclat inclòs per iPad Air i iPad Air 2. Funciona a través de Bluetooth i protegeix tant la pantalla com la part posterior de la tauleta. No té llum de fons. La seva autonomia és d'aproximadament 3 mesos per càrrega.

Logitech Focus (iPad Mini 4)

la Logitech Focus és un estoig amb un teclat molt similar a l'Slim Folio, excepte que està dissenyat per iPad Mini 4 i no per iPad 2017. Funciona a través de Bluetooth, té una durada de bateria d'aproximadament 6 mesos i, desafortunadament, no té llum de fons.

 

Logi Focus Keyboard Casi per iPad Mini 4, QWERTY, Layout Itàlia ...

Veure oferta en Amazon

 

ProCase Cover (per a diferents models d'iPad)

la coberta ProCase són estoigs econòmics i robustos, disponibles per a diferents versions de la tauleta Apple mossegada. De fet, tenim un model específic per al nou iPad Air de 10.5 "(2019), i models específics per a iPad Mini 5, iPad Mini 4, iPad Mini 1, 2 i 3, iPad Air 2 i iPad Air 1. Com a forma, pren la forma d'l'Original Apple Smart Cover, però la part posterior també està protegida amb una carcassa translúcida. No hi ha escassetat de variants per als models iPad Pro, de 2016-2018.

 

ProCase iPad Air (3rd Gen) 10.5 «2019 / iPad Pro 10.5» 2017 Carcassa - ...

Veure oferta en Amazon

 

ProCase iPad Mini 5 7.9 «2019 Estoig, ultra prim i lleuger ...

Veure oferta en Amazon

 

ProCase Funda per iPad Mini 4 - Smart Cover Stand Ultral Lightweight Sli ...

Veure oferta en Amazon

 

Smart Cover per iPad Mini 1 2 3, ProCase Ultra Thin Casi Lleuger ...

Veure oferta en Amazon

 

Estoig ProCase per iPad Air 2, estoig ultra prim i lleuger ...

Veure oferta en Amazon

 

Estoig ProCase per iPad Air, suport de estoig ultra prim i lleuger ...

Veure oferta en Amazon

 

Funda ProCase per iPad Pro de 9.7 polzades, coberta intel·ligent ultraprima i ...

Veure oferta en Amazon

 

ProCase Casi per iPad 9.7 2018 6ta generació / 2017 iPad 5ta generació ...

Veure oferta en Amazon

 

Funda ProCase per iPad Pro 11 2018 (Suport de càrrega d'Apple Pencil) ...

Veure oferta en Amazon

 

Funda ProCase per iPad Pro 12.9 3rd 2018, coberta protectora prima per ...

Veure oferta en Amazon

 

Coberta de el teclat ProCase (per iPad Pro 11 ")

la ProCase Keyboard Cover utilitza una tecnologia sense fils per a la connexió (i, per tant, no l'Smart Connector integrat) i està dissenyat per a l'última tauleta Apple «Pro» en la versió 11.9 «. Funciona com un estoig per a protecció durant el transport i també des d'un teclat, i està fet d'ABS. La qualitat no és la millor, però compleix amb el seu deure i costa molt poc (una fracció en comparació amb el model original d'Apple).

 

ProCase Keyboard Casi per iPad Pro 11 «(QWERTY) (Suport per Apple ...

Veure oferta en Amazon

 

Coberta de el teclat Bluetooth Feelkaeu (per iPad Pro 11 "(2018) i iPad Pro 12.9" (2018)

la Coberta de el teclat Bluetooth Feelkau destaca en dues versions diferents, una per iPad Pro 11 "(2018), l'altra per a iPad Pro 12.9« (2018). El teclat es pot col·locar en la carcassa i es pot treure, mentre que la part de la coberta es pot configurar en diferents posicions per utilitzar la tauleta en diferents angles.

 

Teclat Bluetooth extraïble Feelkaeu amb estoig per iPad PRO 11 «20 ...

Veure oferta en Amazon

 

Teclat Bluetooth extraïble feelkaeu amb estoig per iPad PRO 12.9 '...

Veure oferta en Amazon

 

Coberta Dingrich amb teclat d'alumini (per a diferents models d'iPad)

Un model d'habitatge molt interessant, disponible en diferents versions i per a diferents models, és el de Dingrich. Està present per iPad Air gener, iPad Mini 1, tots els iPads de 4 «(també els de 9.7 i 2017 en una versió separada), iPad Pro 2018 i iPad Pro 10.5. Lamentablement no està disponible per a iPads de 11». Inclou un teclat rígid d'alumini i presenta una llum de fons de el teclat en set colors diferents.

 

Teclat Dingrich iPad Air, estoig Clamshell Slim Bluetooth per teclat en ...

Veure oferta en Amazon

 

IPad Mini 4-Casi amb teclat

Veure oferta en Amazon

 

iPad 9.7 2018 (6a generació) iPad 9.7 2017 (5a generació) / Air 2 / Air 1 / Pro 9.7 T ...

Veure oferta en Amazon

 

Funda per teclat iPad 9.7 2017/2018, carcassa d'alumini Dingrich ...

Veure oferta en Amazon

 

Funda per iPad Pro 10.5 Teclat iPad Air març 3, D DINGRICH Alumi ...

Veure oferta en Amazon

 

Funda per teclat iPad Pro 11 2018, carcassa Dingrich Aluminium Blueto ...

Veure oferta en Amazon

 

Altres estoigs per iPad

Si no ha trobat un dels casos d'iPad que he informat fins ara, aneu a la pàgina web d'Apple i explori la llista completa de cobertes i accessoris disponibles en aquest últim. Podeu filtrar la llista de gabinets que es mostraran utilitzant el menú situat a l'esquerra ( Estoigs i fundes, Fundes amb teclat, cascs o màniga ) O el menú desplegable Ordenar per situat a la part superior dreta (per sol·licitar cobertes segons el preu, la rellevància o la data de comercialització). Per conèixer les característiques d'una portada, feu clic al seu nom.

El lloc d'Apple ofereix només casos oficials (produïts per la mateixa companyia de Cupertino) i casos fets per socis certificats. Per comprar fundes i estoigs produïts per companyies de tercers, i comprar estoigs oficials a preus més barats que els de la «llista», poseu-vos en contacte amb botigues en línia com Amazon.