Trobar-se amb una llista de tots els millors jocs de play store de vegades no sembla tan fàcil com googlearlo i llest. La veritat és que hi ha moltíssims jocs increïbles i cada un d'ells pertanyents a gèneres diferents.

Però el dia d'avui ens volem enfocar en aquells jocs de la play store que tenen major popularitat i que tenen bones referències en els comentaris d'aquesta botiga de aplicacions. Així que, sense més preàmbuls, anem al que ens interessa.

Els millors jocs de la play store de moment

1. Leage of Legends: Wild Rift

Així com estàs llegint al títol d'aquest primer joc. Es tracta de clàssic joc que ha generat milers i milers de dòlars a jugadors de tot el món mitjançant partides en la Pc. Només que, en aquest cas, ha fet un pas més enllà i s'ha aventurat en el món dels mòbils de gamma mitjana en endavant.

La jugabilitat, l'ambient, les estratègies i els altres factors són molt similars a la seva versió de Escriptori. Només que en aquest cas s'ha convertit en part dels millors jocs de la play Store.

2. Call of Duty Mobile

Passem a un altre dels jocs que ha tingut gran popularitat en àmbit dels ordinadors. I així com a través dels anys ha aconseguit mantenir la seva popularitat com a joc d'estil shooter, Ara està assolint nous horitzons amb la seva versió per a mòbils.

És bàsicament el mateix que et trobaràs en un ordinador, només que en aquest cas no requereixen una gran ordinador amb requisits alts. Simplement necessites un telèfon mòbil de gamma mitjana en endavant per poder córrer el joc.

3. The Frostrune

Es tracta d'un dels pocs jocs de la playstore que ha molt ben desenvolupada pel que fa a reflectir la cultura nòrdica. Pensaràs que es tracta d'un joc avorrit pel nom o la temàtica.

Però la realitat és que és bastant divertit i està ple d'aventures. La idea central d'el joc és explorar una illa abandonada al que sembla haver massa misteris. És senzill però efectiu a l'hora de captivar als jugadors nous.

4. The Elder Scrolls: Blades

¿Vas arribar a jugar la famosa franquícia de Skyrim? Segurament aquest lliurament t'encantarà per muhco. No hi ha molt a parlar o destacar d'aquest grandiós joc de la PlayStore. Senzillament has de saber que l'exploració de masmorres, així com les batalles en tercera persona són possibles amb aquest joc.

5. Vainglory

Per finalitzar, et fem una recomanació que tenim per segur no et penediràs de prendre en compte. En aquest cas, t'oferim un els millors jocs de la Play Store que es troba de manera gratuïta i que és un joc de tipus MOBA multiplataforma.

Per poder jugar-ho, hauràs de posseir bona habilitat per a les lluites, tenir facilitat per fer bones estratègies i entendre la mecànica de el joc. De la resta és un joc que et captivarà i et donaran ganes de jugar-ho en qualsevol moment.