La gran majoria dels jugadors i gamers de tot el món sabem per endavant que els jocs de Xbox one són un dels que millor desenvolupats estan. És clar que hi ha lliuraments que són molt bones, com altres que són molt dolentes.

Però en el nostre cas, només ens centrarem en els millors jocs de la Xbox One. De manera que puguis trobar en el nostre curt article, algun joc que encara no hagis provat per algun o altre motiu.

Els millors jocs de la Xbox One

1. The Witcher 3: Wild Hunt

Si per casualitat vas arribar a veure la sèrie basada en aquesta franquícia i per diversos motius no et va semblar la gran cosa (com a molts), has de saber que el videojoc que està fet per a la Xbox One és de llarg molt millor.

Tant és així, que en plataformes com as.com trobaràs una valoració gairebé perfecta i aquest joc. El millor és que, si no tens una Xbox One, però tens una Pc potent, pots descarregar-te el joc i començar a jugar-ho sense cap problema.

De fet, si no ho has jugat, et recomanem de manera urgent que vagis i ho provis més aviat possible. No hi ha res millor com jugar amb el famós Geralt de Rivia i trobar moltes de les profecies de el joc.

2. Sekiro: Shadows Die Twice

Aquest és un joc per a Xbox Obne que va ser desenvolupat per l'equip de From Software i que ha estat millorat i editat per la coneguda Activisión. Actualment es troba disponible per a altres plataformes com ho és: PC, PS4 i Stadia.

Sekiro és un joc d'estil RPG ple d'acció pur. Pel que és possible que et trobis amb similituds a Ànimes fosques y transmès per la sang. En aquest joc estaràs en un món ambientat en l'any 1500, específicament al Japó.

3. NBA 2K19

Aquest joc no necessita presentació. és el típic joc esportiu el qual és l'opció perfecta per als Lovers dels esports i de les trobades competitius entre amics. Senzillament pots jugar-ho tant a la Xbox One, com en Pc, PS3 i altres consoles.

4. Resident Evil 2

últimament els juegos de Resident Evil s'estan recuperant de l'fiasco que va ser fa uns anys. El millor és que sempre podem comptar amb un lliurament igual de bona com ho va ser en el seu moment el Resident Evil 4 per PS2.

A l'hora de començar el teu travessia amb un els millors jocs per a Xbox One en l'àmbit de la terror, notaràs que tens la possibilitat de jugar amb Leon S. Kennedy Claire Redfield. ¿Què més se li pot demanar a aquest joc? Tot en això és perfecte.

5. Xarxa Dead Redemption 2

Acabem les nostres recomanacions sobre els millors jocs per a la Xbox One amb una seqüela d'un dels millors jocs que ha sortit per aquesta consola. Perquè et facis una idea de la seva popularitat, en gairebé totes les plataformes destinades a donar valoracions de jocs, aquesta es troba per sobre dels 9.8 / 10.