Truc per reduir l'espai d'instal·lació de Call of Duty. Els fans de Call of Duty: Modern Warfare ara saben molt bé que l'última entrega de la sèrie de shooter weblog Activision està generant alguns problemes pel seu espai d'instal·lació.

Quin és l'espai d'instal·lació de Call of Duty?

Parlem de fet més de 175GB en consoles, de manera que la comunitat de jugadors s'ha preguntat sovint per què el desenvolupador no ha intentat fer alguna cosa, evitant els arxius d'instal·lació tan voluminosos.

En PC, DualShockers informar recentment que Call of Duty: Modern Warfare ja no es pot allotjar en una unitat SSD externa de 250 GB, ja que supera amb escreix la seva grandària.

Com reduir-lo?

Ara, per fi, va arribar una solució a el problema: el nou pegat de Modern Warfare per a PC afegeix de fet les opcions de desinstal (Battle.net) que permeten reduir (i molt) l'espai ocupat pel joc a la teva disc dur.

Més concretament, s'eliminen la Campanya (34,53GB), el Multijugador (42,12GB) i el Spec Ops (37,83GB), un estalvi gens menyspreable que farà «respirar» d'una vegada per sempre als teus discs durs i SSDs diversos. Lamentablement, sembla que els arxius de Warzone no es poden desinstal·lar de cap manera.

Veurem si també davant l'arribada de ve Call of Duty Operacions secretes Guerra Freda, Activision opta per una partició especial pel que fa als arxius d'instal·lació de la seva FPS (potser fins i tot pels jugadors de consoles de actual generació més dels de PS5 i Xbox Series X).

Si t'interessa aquest joc, no et pots perdre els nostres consells per ser el millor en Black Ops.