Exporta converses de Què tal en un dispositiu Android. la funció Exportar conversa WhatsApp li permet exportar missatges en una conversa privada o grupal, i fins i tot pot adjuntar arxius multimèdia.

Exporta converses de WhatsApp en un dispositiu Android: privada o grupal

obrir el WhatsApp en el seu telèfon mòbil Android i seleccioneu la conversa o grup a què voleu exportar contingut. Després feu clic a Menú (tres punts a la part superior dreta de la pantalla) i després seleccioneu l'opció Més.

En la nova finestra, seleccioneu Exportar conversa.

Apareixerà una petita finestra al centre de la pantalla. WhatsApp us demanarà si voleu exportar només el text intercanviat en aquesta conversa o si també voleu afegir les imatges i vídeos carregats.

Així que tria entre les opcions sense mitjans y Incloure arxius multimèdia. Recordeu que inserir fotos i vídeos augmentarà la mida de l'arxiu i el temps que li prendrà al seu telèfon exportar la conversa.

Espereu que es completi el procés d'exportació. Un cop hagueu acabat, WhatsApp oferirà diverses opcions per compartir arxius. Pot, per exemple, enviar dades a una altra persona en WhatsApp, passar-los a la seva correu electrònic o altres, i guardar-los en serveis en el núvol com google Drive i onedrive.

L'arxiu que conté només els missatges de text de la conversa es crea en un format TXT. Es pot obrir en Paraula, Bloc de notes o un altre programari de lectura de text. Els arxius multimèdia estaran en els formats tradicionals d'imatges i vídeos carregats per WhatsApp.