Fortnite Salvar El Món a la Battle Royale és un videojoc on es presenten diverses formes de joc, molt entretingut i amb molts usuaris a nivell mundial. Coneix aquí com és aquest interessant entreteniment tecnològic.

fornite-salvar-el-món-en-la-battle-royale-2

Fornite Salvar el món en la Battle Royale

Fortnite Salvar el món en la Battle Royale

Creat l'any 2011 quan va ser anunciat el seu desenvolupament per l'empresa Epic Games, Va ser estrenat a l'mercat en el 2017. Ofert per als sistemes de Windows, macOS, PlayStation 4 i Xbox Un, Mentre que Battle Royale ha estat publicat també per Interruptor de Nintendo, Així com en dispositius Android e iOS.

Fortnite Salvar El Món Battle Royale és tan ampli que fins i tot poden arribar a participar fins a 100 jugadors de forma simultània, en una illa on es troben atrapats per una tempesta, la qual a poc a poc va reduint l'espai, aconseguint el triomf qui pugui mantenir-se en peu fins al final.

La finalitat i objectiu principal d'el joc és salvar el món utilitzant la cooperació d'altres jugadors que es poden connectar de manera online, sense importar el lloc on es trobi. No obstant això, a l'agost de l'any 2020 va ser retirat de les plataformes App Store i Play Store, Ja que es incomplien certes normes de funcionament.

Descripció i jugabilitat 

Des de l'any 2011, aquest joc venia esmentant després que l'empresa Epic games llançarà el joc Gears of War 3 al voltant de l'any 2011, el joc es va fusionar amb influències de jocs com Minecraft y Terraria per emergir, el que avui coneixem com Fortnite.

Consisteix en una participació de jugadors on han de saber les tres maneres de joc «Save el món«,« Battle Royale »i« Creative », cadascun amb característiques especials que defineixen realment la qualitat d'aquest fascinant joc; però vegem les especificacions de cada mode de joc.

Salvar el món 

Aquesta manera es porta a terme en la modalitat on un jugador ha de interrelacionar-se amb l'entorn real de el joc; ha de cooperar amb 4 liats més, els quals han de buscar l'assoliment d'un objectiu comú: el succés ocorre després que una tempesta de tipus èpica i apocalíptica es presenta al planeta.

Els éssers humans que aconsegueixen sobreviure a ella d'enfrontar a diverses criatures semblants a Zombies, reunir materials, entrades i aliments per poder sobreviure, defensar el seu territori i tractar en última instància de salvar el planeta, i per descomptat, Guanyar el joc.

Battle Royale 

En aquesta manera s'aconsegueixen enfrontaments de fins a 100 jugadors de forma solitària i individual; cada un ha d'anar ubicant armes i subministraments que els permeti sobreviure. Cada jugador pot mantenir-se en moviment per evitar ser assolit per la tempesta, també tractar que altres jugadors no ho atrapin; en aquesta manera guanya qui pugui mantenir-se en peu.

Creatiu 

Cada jugador té l'oportunitat de realitzar el seu propi mapa, amb tots els elements que consideri necessari, incloent estructures diverses, urbanisme, casernes i tot el que consideri necessari. La idea és convidar a altres jugadors a participar en aquest lloc i tenir les seves pròpies partides i crear diverses modalitats de joc en companyia dels teus amics o coneguts.

Aquesta manera és força enginyós i molts gamers han creat ambients on molts altres jugadors ingressen i porten a terme partides diverses, en combinació amb accions i successos tan diversos com divertits.

Sobre pot jugar-ho? 

Fortnite Salvar El Món Battle Royale és una gran experiència de tipus social, es poden armar equips integrats per 4 persones on s'arriben a aconseguir la participació de fins a 100 persones.

D'aquesta manera cada jugador pot anar agregant amics si ho desitja per participar amb ells. Llavors sempre és bo notificar als joves menors de 13 anys que només convidin persones conegudes.

Tot i que no és un risc, sempre és bo prevenir accions amb persones que no es coneixen. De manera que aquest joc està dirigit a joves majors de 13 anys, encara que no ofereix imatges que vulnerin la sensibilitat emocional dels nois, és important que pugui ser jugat per joves amb cert criteri i anàlisi.

els xats 

El joc conté xats de veu i de text; en aquest sentit es genera la participació en diverses formes de relació, com per exemple, a través de missatges. Això és important perquè cada jugador té la capacitat de seleccionar els que són els que van a participar en la seva xat, El que brinda certa seguretat.

També té l'opció de triar jugar amb els seus amics al mateix equip, de manera que si el teu fill juga únicament amb els seus coneguts, només durant el joc estableix contacte exclusivament amb ells i més ningú; no obstant això, sempre és bo revisar els missatges per estar atent.

El xat es pot desactivar si algun jugador sent que han vulnerat el seu espai o ha passat alguna cosa que no està d'acord amb les normes de joc.

Només ha d'anar a menú que es troba en les tres ratlletes ubicades a la cantonada superior dreta, prémer la femella i en la pestanya àudio s'ajusten les opcions, com ara silenciar un jugador específic, silenciar totes les notificacions o només escoltar les converses sense participar.

Temps de joc 

Fortnite Salvar El Món Battle Royale  té una durada que varia segons les capacitats de jugador. Per exemple, un jugador novell i sense experiència en qüestió de minuts estarà eliminat a mesura que es va obtenint experiència.

El temps de joc dura una mica més i fins i tot després d'un temps s'aconsegueix arribar a la fi de la mateixa, és clar després d'adquirir certes habilitats i conèixer alguns trucs.

Perills i seguretat 

Alguns es pregunten si el joc és perillós, però podem dir que el greu problema de Fortnite és que qualsevol usuari pot caure en el parany de jugar partides de manera excessiva.

A l'ésser eliminat queda la incògnita de tornar a ingressar i intentar arribar l'arribada a la fi de el joc, més encara quan cada jugador només compta amb una vida, de manera que el perill de tancar-se l'addicció està a la volta de la cantonada.

Si t'ha agradat aquest article, pots ingressar a un altre similar amb tan sol fer clic al següent enllaç: Armes de Fornite.