Guia de tots els romanços a Assassin's Creed Valhalla. En aquest nou títol podràs triar el gènere del teu líder víking Eivor, encara que sigui home o dona sempre conservarà el mateix nom. A més, porta l'opció d'iniciar relacions amoroses i fins i tot de comprometre's. Per saber més sobre això pots llegir aquesta guia de tots els romanços a Assassin's Creed Valhalla.

Per a més informació sobre el joc, et remetem a altres guies interessants com aconseguir plata a Assassin's Creed Valhalla.

Guia de tots els romanços a Assassin's Creed Valhalla pas a pas 

De la mateixa manera que va passar a l'anterior títol AC Odyssey hi ha diverses opcions romàntiques, tant femenines com masculines.

Si vols saber quins són tots els personatges amb què és possible lligar i el procés a realitzar per aconseguir iniciar una relació sentimental, continua llegint aquesta guia amb tots els romanços a Assassin's Creed Valhalla.

Per entaular una relació amb alguns personatges has de parlar amb ell diverses vegades i estar en moments oportuns, un cop establert un vincle sentimental apareixerà un símbol d'un cor en aquest personatge. En qualsevol moment podreu determinar continuar o trencar amb la relació amorosa.

Llista d'opcions de romanç a AC Valhalla

 • Cotxe

A Rygjafylke trobaràs aquesta dona anomenada Bil et demanarà que trobis la seva pinta que ha perdut en un llac. Si aconsegueixes recuperar-lo i lliurar-lo, a partir d'aquest moment pots tenir-hi una relació.

tots els romanços a Assassin's Creed Valhalla

 • Brodar

A East Anglia coneixeràs a Broder i Brothir dos guerrers danesos que pretenen aconseguir que Oswald sigui elegit rei d'aquesta terra. Durant la missió Banyes de casament, concretament al casament d'Oswald, Broder et proposarà que passis una estona íntima amb ell. En aquell moment, simplement has de respondre afirmativament.

 • Estrid

A Essex pots conèixer Estrid, la dona del governant local. Durant la missió Segrestat pots parlar en privat i passar només una nit amb Estrid. Només serà un coqueteig i la relació no podrà continuar.

Com funcionen els romanços a AC Valhalla

 • Gunlodr

Abans d'iniciar un idil·li amb Gunlodr has de visitar Asgard dues vegades. Durant la història del joc, tindràs la tasca de trobar l'anell de noces de Thor. Si decideixes donar-li-ho a Gunlodr, pots tenir-hi una relació romàntica.

 • Petra

Després de construir la cabanya del caçador, coneixeràs una dona anomenada Petra que et sol·licitarà que ajudis a buscar el seu germà, completa la missió i posteriorment et demanarà una cita amb un desafiament de tir amb arc. Ella et confessarà que li agrades i et demanarà que t'hi comprometis. En cas d'estar compromès amb un altre personatge, no estarà disponible l'opció romàntica amb Petra, si hi estàs interessat, abans has d'estar solter.

 • Randvi

A Ravensthorpe el teu assentament ha d'assolir el nivell 3 per tenir accés a aquest romanç Randvi esposa de Sigurd. Ella et proposarà aneu junts fins a Lunden: accepta i et confessarà els seus sentiments. Si decideixes correspondre, iniciaràs una relació sentimental estable amb ella, però t'advertim que aquesta és una de les 5 relacions decisives que afectaran el possible final del joc.

 • Stowe

Podràs conèixer un carismàtic guerrer anomenat Stowe en arribar a Lunden. Tot i la possible opció de coquetejar amb ell, ressaltada per la icona del cor, realment no podràs tenir una relació amb ell, el seu cor en realitat pertany a Erke.

 • Stigr

A Hemthorpe després de guanyar un concurs de versos coneixeràs Stigr. Quedarà tan impressionat amb la teva habilitat per parlar que voldrà conèixer Eivor una mica més de prop.

 • Tarben

Per parlar amb Tarben, el forner has de construir el forn al teu assentament. Si no es mostra probablement també heu de construir la cabanya del pescador. Tarben et confessarà els seus sentiments, en cas de correspondre-hi tindràs una relació estable amb ell.

llista romanços Assassins Creed Valhalla

 • tewdwr

Pots tenir un simple coqueteig amb Tewdwr durant una festa, abans de proclamar-se ealdorman. Després d'emborratxar-te amb ell, tindràs l'opció d'iniciar-hi una relació esporàdica.

 • Vili

Vili és fill de Jarl Hemmingson i és amic d'Eivor des de la infància. A prop de la foguera Vili et farà unes preguntes en funció de les teves respostes, la relació podrà evolucionar en alguna cosa més. De totes maneres, es traslladarà definitivament a Raventhorpe.

Ara saps com ser un trencaclosques amb aquesta guia de tots els romanços a Assassin's Creed Valhalla. Si necessites ajuda durant les batalles pots llegir com aconseguir l'escut brità d'Assassin Creed Valhalla et permet guanyar part de la teva salut quan aturas un atac amb ell.