iPad 1 - Wi-Fi.   ¡Comencem amb l'element anomenat «Wi-Fi» i connectem el nostre iPad a Internet. Wi-Fi (la «xarxa sense fils») allibera al seu iPad ja vostè de qualsevol cable connectat a Internet.

Sense Wi-Fi, l'iPad perd el seu encant, però roman perfectament utilitzable sempre que pugui sincronitzar amb la seva Pc. Un model anomenat «3G» li permet accedir a Internet a través d'una xarxa de telefonia sense fils.

iPad 1 - Wi-Fi: Connectar-pas a pas

El primer pas és seleccionar l'element «Wi-Fi» a «Configuració> Wi-Fi» o «Configuració> General> Xarxa> Wi-Fi». Després activi l'opció de Wi-Fi col·locant el botó a la «I». Això activa la xarxa sense fils (que pot desactivar en qualsevol moment per estalviar bateria: Aquesta manera de comunicació consumeix molta energia). El sistema comença a buscar una xarxa disponible i proposa el nom de la vostra xarxa (potser altres que ni tan sols sap que van existir, especialment si viu en un edifici).

Consells per connectar l'ipad a la xarxa sense fil.

Amb aquest consell no entraré en detalls sobre la instal·lació d'un encaminador de mòdem Wi-Fi. Només ha de saber que aquest dispositiu, punt d'accés a l'aeroport d'Apple, tercer o «caixa» proveït pel seu operador, serveix com a intermediari entre la xarxa externa d'Internet (WAN) i la seva xarxa d'àrea local (LAN) a la qual ha assignat un nom.

L'encaminador assigna una adreça IP única als perifèrics que desitgen accedir. També gestiona el xifrat de transmissió (WEP o WPA), perquè no puguin espiar el seu tràfic (les ones passen per les parets i sostres sense preocupar).

Es recomana que configuri el seu encaminador per WPA, amb el filtrat d'adreces MAC (Que no té res a veure amb Apple: cada màquina connectable té aquest identificador únic) com seguretat addicional. proporcionar a l'encaminador la llista d'identificadors autoritzats evitarà que un veí «ocupi» la seva línia, amb el i que baixi així el seu rendiment i velocitat.

La adreça MAC de l'iPad es pot trobar a la pestanya «General», menú «Informació», amb el nom «Direcció Wi-Fi». És una cadena de tipus F1: E2: D3: C4: B5: A6. El seu PC o Mac (o més aviat, la seva targeta Wi-Fi) també té un.

Connexions wifi senzilles

Després de triar el nom de la xarxa Wi-Fi, i si va seguir els nostres consells, l'iPad hauria de demanar-li que ingressi la clau secreta (WEP o WPA) per al vostre encaminador per xifrar els intercanvis.

Les xarxes encriptades s'identifiquen amb la petita icona de cadenat a la banda dels seus noms. Resisteixi l'impuls d'explotar les connexions desprotegides dels seus veïns i, si pot, digui'ls que es protegeixin.

Quan la contrasenya s'ingressa correctament (el que no sempre és fàcil, ja que entrellaça lletres i números), contingui la respiració, premeu el botó «Unir-se», miri l'indicador de recerca rotar al seu voltant i, a el principi hauries d'estar connectat!

Configuracions complexes de Wi-Fi

Depenent dels detalls de la configuració del seu mòdem-encaminador, poden ser necessàries algunes manipulacions addicionals. Espereu una nit de lluna plena cavernosa, enmig d'un pentagrama, i a la llum de les espelmes de cera natural, premeu el petit cercle blau, on apareix un «>» a la fi de la línia amb el nom de la seva xarxa (però no abans haver convocat l'esperit d'un administrador de sistema, si està en una empresa, o sacrificat als dimonis del seu operador de línia directa).

A la pàgina que apareix, que descriu al seu iPad que necessita demanar-li a l'encaminador una adreça de xarxa dinàmica, si sap si aquest és el cas (pestanya DHCP, on pot canviar el DNS, el domini de recerca i l'identificador de client), i fins i tot pot sol·licitar un altre (botó «renovar contracte»).

Si, d'altra banda, la seva encaminador està esperant una adreça IP específica per part del seu iPad, ingrésela a la pestanya «Estàtica», sense oblidar la màscara de subxarxa (en general, 255.255.255.0 és molt bona). Afegiu l'adreça IP de l'encaminador, el DNS (servidor de noms de domini) i llest. Atès que la pestanya BootP està reservada per a les empreses, anem a posar-li un vel mullat.

Ara tot el que queda és configurar, per a alguns, un «Servidor intermediari HTTP» (bàsicament, un servidor especialitzat que servirà com a intermediari per a totes les seves transaccions d'Internet).

Configuració d'inici

En general, una configuració d'inici simple hauria de funcionar directament, sense entrar en detalls. El nom de la xarxa, el codi d'encriptació de l'encaminador i probablement l'activació de la manera DHCP haurien de ser suficients.

Si no, i si els paràgrafs anteriors semblen incomprensibles, només hi ha dues solucions. El primer és comprar un llibre sobre el tema. El segon és cridar a una persona qualificada: l'administrador del sistema o la línia directa del seu ISP, segons corresponda.L

us lectors observadors hauran notat que sota el nom de la seva xarxa Wi-Fi, hi ha un menú «Altres», ja que algunes xarxes no difonen el seu nom.

En aquest cas, després de torturar l'administrador de sistema perquè li doni aquest nom, que s'ha d'escriure correctament, premeu el botó «Seguretat» i triï el tipus de protecció utilitzada per la xarxa. Després, continuï amb els passos anteriors, si no es produeix la connexió.

Fins aquí la entra d'avui sobre com connectar- a l'iPad 1 - Wi-Fi.