Jocs mòbils online gratuïts. Ara hi ha molts jocs per Android y iPhone, Molts dels quals també es poden jugar en línia. Però, què passa si tens un telèfon mòbil amb un sistema operatiu diferent a Android o iOS (El sistema operatiu de l'iPhone i iPad)? No hi ha problema.

Si bé no són molt populars, hi ha molts jocs mòbils Online gratuïts que es poden usar en qualsevol telèfon mòbil amb connexió a Internet (Inclosos iPhone i Android, és clar) ja que estan fets en HTML5, no fan servir Flash (que sovint no és compatible amb telèfons mòbils) i estan optimitzats per ser controlats a través d'tousch-screen.

Índex

Guia de jocs mòbils Online gratuïts

Si estàs buscant nous jocs mòbils Online gratuïts, Prengui immediatament el seu telèfon mòbil, habiliti la connexió a Internet i connecteu-vos a el lloc m.gamesgames.com.

Aquí trobaràs una selecció de jocs de tota mena, des de jocs de trencaclosques fins a títols d'aventures, a punt per jugar.

A la secció Top trobaràs els títols més jugats.

En Novetats els jocs agregats recentment, mentre a totes>  tots els jocs en el lloc.

Per jugar un dels jocs, seleccioni el seu títol i, a la pàgina que s'obre, toqueu el botó verd Jugar! per empezar.

Tots els jocs, com es va esmentar, estan optimitzats per a ser guiats fàcilment a través de les pantalles tàctils, per la qual cosa no hauria de tenir problemes per descobrir les ordres de cada títol.

Altres jocs gratuïts

Després de gaudir d'GamesGames, fes un cop d'ull a aquests jocs mòbils Online gratuïts. Són més divertits que els altres i definitivament val la pena que els vegis:

  • Màfia Wars Mobile : El mític Màfia Wars de Facebook també es pot jugar des del navegador mòbil sense instal·lar cap aplicació. Per jugar, t'has de connectar a el joc amb el teu compte de Facebook fent clic al botó Connecta't amb Facebook.

 

  • Galactians Arcade Mobile : Si ets fanàtic dels llegendaris Space Invaders, ¡aquest clon en línia per a telèfons mòbils no et pots perdre!

 

  • Castle Solitaire: un solitari de cartes.

 

  • Loulodia : Un joc senzill però tremendament addictiu en el qual has de moure un mosquit per la pantalla i evitar que impacti amb altres insectes.

 

  • Nano Tanks: Un joc de guerra estratègica amb gràfics molt ben fets en què hauràs de conduir tancs i enfrontar-te a una guerra entre dues faccions enemigues.