L'iPad és un dispositiu excel·lent, té un potencial immens, però per tenir un sentit real de la seva compra, necessita aprendre a usar-lo bé. Amb això vull dir que no hauríem de limitar-nos a instal·lar a Facebook o fer-lo servir per explorar les fotos a iCloud, ¡perquè amb la tauleta d'Apple pots fer molt més!

Precisament per aquesta raó, avui vull oferir-li una guia per descobrir quines són millors aplicacions per iPad gràcies a les quals treballar, divertir-se i comunicar-se. Molts són gratuïts (en alguns casos amb compres a l'aplicació), mentre que altres són de pagament. ¡Descarregueu ara per aprofitar a l'màxim les capacitats del seu dispositiu i veurà que no es penedirà!

Llavors? Puc saber el que encara estàs fent allà? Col · loqui còmodament, prengui la seva tauleta de marca Apple i immediatament comenci a enfocar-se en llegir tot el següent, per descobrir els recursos que creu que s'adaptaran millor a vostè. Estic segur que, a la fi, podrà dir-li content i satisfet i que també estarà a punt per aconsellar als seus amics sobre el mateix tema. Què dius, aposti?

informació preliminar

Abans d'arribar a el moll de el tema, vaig a indicar el que crec que és millors aplicacions per iPad, Em sembla correcte explicar-li com dur a terme la descàrrega i, finalment, també la compra.

Per fer això, tot el que heu de fer és pressionar, directament des del seu iPad, al nom de l'aplicació voleu descarregar el que troba en les llistes a continuació, esperi l'obertura de App Store (La botiga oficial d'aplicacions de iOS) i toca el botó Obtenir / Instal·lar o en el qual té preu (En el cas de sol·licituds pagues).

Posteriorment, autoritzi la descàrrega per ID de cara, Touch ID o contrasenya i espereu que es completi el procediment de descàrrega. Una vegada que es completi el procés, pot accedir a l'aplicació tocant el botó obert va aparèixer a la pantalla de l'App Store o pressionant la seva icona aparició en pantalla inicial.

A més de la forma en què t'ho vaig dir anteriorment, pots trobar les aplicacions que t'interessen obrint la botiga d'aplicacions «manualment» en el teu tauleta, tocant el corresponent icona (El que té el fons blau i la «A» ) Que trobi a la pantalla d'inici, tocant l'element Cercar baix a la dreta, escrivint el nom de l'aplicació del seu interès en el camp de cerca a la part superior, seleccionant el resultat rellevant i procedint amb la descàrrega i instal·lació com vaig indicar anteriorment.

En tots els casos, per descarregar l'aplicació, ha d'haver iniciat sessió amb la seva ID d'Apple en el dispositiu i, pel que fa a la compra, ha d'haver configurat un sistema de pagament vàlid. Per a més informació, consulteu el meu guia sobre com crear una ID d'Apple.

Llavors tingui en compte que algunes aplicacions gratuïtes ofereixen la possibilitat de fer compres en l'aplicació per eliminar qualsevol regal publicitari i desbloquejar contingut i funcions addicionals. Aquest no és un pas obligatori, és clar, però moltes vegades la funcionalitat de l'aplicació està fortament castrada si no continua d'aquesta manera.

La millor aplicació d'iPad per productivitat

comencem això digressió entre les millors aplicacions per iPad que van a descobrir les més útils en termes de productivitat. Per tant, a continuació, trobareu una rica llista d'aplicacions a través de les quals pot escriure textos, Crear fulls de càlcul, presentacions, obrir i editar arxius PDF, Etc

 • pàgines - Una de les aplicacions més representatives posades a disposició directament per Apple. Li permet crear fàcilment documents de text complexos i editar arxius de Microsoft Word. Sí, pot descarregar i utilitzar de forma gratuïta.
 • números - és l'aplicació per a la llar d'Apple per fulls de càlcul, que també és compatible amb els fulls d'Excel. Fins i tot en aquest cas, és un recurs totalment gratuït.
 • fonamental - una altra aplicació desenvolupada per Apple, útil per crear presentacions espectaculars en moviment. Sí, pot descarregar i utilitzar sense cost.
 • Microsoft Word - és l'aplicació per al processament de textos que forma part de l'paquet de Microsoft Office. Es pot usar de forma gratuïta, sempre que la pantalla de l'iPad sigui més petita que 10.1 «. En cas contrari, s'ha de fer a Office 365 per poder usar-lo.
 • Microsoft Excel - una altra part de l'aplicació de l'paquet mòbil de Microsoft Office gràcies a la qual és possible crear i mostrar fulls de càlcul. És gratis, sempre que es respectin les mateixes condicions que t'he donat per a Word.
 • Microsoft PowerPoint - és l'aplicació de la suite de productivitat domèstica Redmond per fer i mostrar presentacions. És gratis, sempre que es respectin les condicions establertes per a Word.
 • Oficina de WPS - Una alternativa vàlida a les suites de productivitat d'Apple i Microsoft. Li permet processar fulls de càlcul, esborranys de documents i preparar presentacions fàcilment. També és compatible amb PDF. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de € 3.99 / mes) per desbloquejar funcions addicionals.
 • i A Escriptor - editor de text mínim però amb gran potencial gràcies a el qual també és possible escriure en Markdown. Costa 9,99 euros.
 • Ulisses - és un veritable poder per a la productivitat textual. Li permet administrar documents de text, sincronitzar i exportar-los en diversos formats i en diverses aplicacions. També és compatible amb l'escriptura en Markdown. Es descarrega de forma gratuïta, però per fer-lo servir s'ha de subscriure a una subscripció (a el cost base de 4,99 euros / mes) a través de compres en l'aplicació.
 • editorial - Excel·lent editor de text minimalista per crear documents de rebaixes. Admet la creació d'abreviatures i scripts. Costa 5,49 €.
 • PDF expert - és l'aplicació d'edició de PDF més completa en l'iPad. Li permet afegir notes, ressaltats i treballar amb documents PDF de totes les formes possibles i imaginables. Costa 10,99 euros.
 • notabilitat - una altra aplicació imprescindible que li permet crear documents «híbrids» utilitzant l'entrada de l' teclat i el Llapis d'Apple. Import arxius PDF existents i utilitzeu fulls virtuals amb pentagrames i temes a quadres. Costa 10,99 euros.
 • Evernote - és l'aplicació de servei més famosa de l'món per escriure informació, crear llistes de tasques i emmagatzemar porcions de pàgines web, fotos i més de manera organitzada. És gratis, però per utilitzar el servei en més de dos dispositius, s'ha de subscriure a la versió Premium a través de compres en l'aplicació (a partir de 4.99 euros).
 • documents - un gestor de fitxers gratuït per administrar documents, fotos, vídeos i arxius comprimits directament des iPad. Admet tots els serveis principals de emmagatzematge en el núvol (En primer lloc, Dropbox) i la possibilitat de descarregar arxius de Internet a través d'un convenient navegador intern. és gratis
 • expedient - és el gestor de fitxers d'Apple que la companyia de la «poma mossegada» ha triat incloure en iPad (i iPhone) a partir d'iOS 11. Està preinstal·lat al dispositiu, però en cas d'eliminació pot descarregar-se i reinstal·lat de forma gratuïta .
 • ordres - aplicació d'automatització distribuïda per Apple (després de l'adquisició de Workflow fa algun temps) gràcies a la qual és possible crear innombrables fluxos de treball. Està preinstal·lat, però si s'elimina, es pot descarregar de nou sense cap cost.
 • Exhibició de la lluna - li permet convertir la pantalla l'iPad en un segon monitor en el seu Mac. No obstant això, per a fer-ho, ha de descarregar l'aplicació complementària a MacOS i comprar un accessori especial que connecti la seva Pc i tauleta. La descàrrega i l'ús de l'aplicació són gratuïts.
 • Cua 2 - renombrado editor mòbil per a desenvolupadors de llocs web. És capaç de reconèixer la sintaxi de diversos idiomes i accepta característiques de sincronització. Costa 27,99 €.
 • uFer - li permet dibuixar en dues dimensions i rotar instantàniament l'esbós per veure la representació en 3D. També és compatible amb Apple Pencil. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de € 16.99 / mes) per aprofitar totes les funcions disponibles.

La millor aplicació d'iPad per vídeos

T'agradaria utilitzar el teu iPad de confiança per jugar? vídeo transmissió disponible en línia, veure pel·lícules o realitzar altres operacions similars? Després confiï en les aplicacions ad hoc que trobarà enumerades a continuació.

 • infondre - és el reproductor de vídeo número u en l'iPad. Li permet reproduir qualsevol tipus de pel·lícula sense problemes, permet la descàrrega i transmissió de vídeos a la xarxa local i automàticament descàrrega des d'Internet cartells i informació sobre pel·lícules, anime i sèries de televisió. es pot descarregar gratis, Però per desbloquejar totes les funcions de l'aplicació, ha de continuar amb les compres en l'aplicació (a partir de 99 centaus / mes).
 • VLC - És la contrapart per iOS d'un dels millors reproductors de vídeo gratuïts per a Windows, macOS i Linux. Li permet reproduir gairebé qualsevol tipus d'arxius d'àudio i vídeo.
 • iMovie - la millor aplicació d'edició de vídeo disponible a la tauleta Apple, produïda per la mateixa companyia Cupertino. Sí descàrrega i usa gratis.
 • YouTube - Realment necessita alguna introducció? És l'aplicació oficial de YouTube gràcies a la qual pots veure tots els vídeos a la popular plataforma de transmissió de vídeos. Pràcticament imprescindible.
 • Plex - excel·lent centre de mitjans que permet l'accés a vídeos, fotos i música en un PC o un NAS remot. L'aplicació es pot descarregar de forma gratuïta, però per a la reproducció dels continguts és necessari procedir amb les compres en l'aplicació (a un cost de € 5.49 per única vegada) o ha de comprar el Plex Pass (a un cost de € 4.99 / mes o 45, 99 euros / any). El client per instal·lar a l'estació de treball que alberga fotos, música i vídeos, d'altra banda, és gratuït.
 • RaiPlay - li permet veure transmissions en viu de tots els canals Rai de forma gratuïta. També ofereix accés a demanat a tots els principals programes de televisió estatals i fins i tot permet que es descarreguin localment per veure'ls sense connexió.
 • Mediaset Play - li permet veure programes Mediaset a comanda. és gratis
 • Xous de iTV - Una de les millors aplicacions per fer un seguiment dels episodis de sèries de televisió. Costa 3,49 euros.
 • Netflix - és l'aplicació d'un dels serveis més reconeguts i apreciats per a la transmissió de vídeos de pel·lícules i sèries de televisió (també i sobretot de producció pròpia) presents a la plaça. L'aplicació es pot descarregar i utilitzar de forma gratuïta, però per accedir a el contingut disponible ha de subscriure mensualment amb un cost base de € 7.99, com li vaig explicar en detall en el meu guia sobre com funciona Netflix.
 • vídeo principal - és l'aplicació de servei de transmissió de vídeo disponible per Amazon per a tots aquells que activen una subscripció a Amazon Prime, Com els vaig explicar en detall en el meu tutorial sobre el tema. Li permet veure pel·lícules i sèries de televisió i també hi ha diversos continguts de producció casolana disponibles. Sí descàrrega gratis.
 • ARA TV - és l'aplicació de el servei de transmissió de vídeo Sky, gràcies a el qual és possible veure programes, sèries i pel·lícules en streaming, tant en viu com a comanda. Per a més informació, vegeu el meu guia específica sobre com funciona ARA TV.
 • VVVVID - És un dels serveis de vídeo a demanat més interessants de l'escena italiana. És gratuït i té moltes pel·lícules japoneses, sèries de televisió i animi en el catàleg.
 • XILE - li permet veure pel·lícules d'estrena molt recent llogant o comprant-les individualment (també es poden descarregar per veure-les sense connexió) pagant de tant en tant. L'aplicació de descàrrega gratuïta. Per a més informació, vegeu el meu guia sobre com funciona CHILI.

La millor aplicació d'iPad per a música

Estàs buscant aplicacions útils per a escoltar? música Està transmetent en el seu iPad de confiança, per crear composicions musicals o per escoltar la ràdio? Llavors, les aplicacions que he proporcionat per informar a continuació, sens dubte, poden ser per a vostè.

 • Banda de garatge - la millor aplicació de producció musical per iPad, inclou molts instruments musicals i efectes de tipus professional. és gratis
 • Spotify - El servei de transmissió de música més famós de món. L'aplicació per iPad, gratuïta, li permet escoltar totes les cançons amb interludis publicitaris. Tots els límits desapareixen si signa el pla pagat a un cost de 9.99 euros / mes per a ús individual. Per obtenir més informació sobre com funciona el servei, pot consultar la meva guia específica sobre com funciona Spotify.
 • Música de YouTube - és el servei de transmissió de música de google basat en la base de dades pràcticament infinita de vídeos a YouTube. El servei es pot utilitzar de forma gratuïta, amb anuncis, o pot subscriure a la subscripció Premium, que a un cost de € 9.99 / mes li permet eliminar publicitat, escoltar cançons sense connexió i en segon pla. Per a més detalls, consulteu el meu guia específica sobre el tema.
 • Amazon Música - és l'aplicació gratuïta oficial de l'servei de música d'Amazon. Dóna accés a moltes pistes sense cost als subscriptors d'Amazon Prime. Per a més informació, consulteu el meu tutorial sobre el tema.
 • Music Maker JAM - aplicació dissenyada específicament per als amants de l'hip hop, el dubstep i la música house gràcies a la qual és possible compondre música triant entre centenars de loops, ritmes i melodies. És gratis, però per desbloquejar el contingut addicional necessita realitzar compres en l'aplicació (a un cost base de 1.09 euros).
 • Shazam - aplicació molt famosa gràcies a la qual és possible descobrir els títols de les cançons reproduïdes en les circumstàncies simplement deixant que l'iPad escolti. és gratis
 • ennuvolat - Excel·lent Podcatcher per a la subscripció i escolta de podcast que es caracteritza per les seves excel.lents gràfics i les característiques avançades que ofereix, com el salt de silencis en temps real. És gratis, però la versió completa que li permet aprofitar totes les funcions avançades ha de comparar-mitjançant compres en l'aplicació (a un cost de 9,99 euros).
 • myTuner Ràdio FM Itàlia - aplicació que et permet escoltar emissores de ràdio per Internet directament des de l'iPad. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a un cost de € 3.49) per eliminar anuncis.
 • musiXmatch - li permet localitzar les lletres de les cançons buscades i mostrar-les directament a la pantalla durant la reproducció amb els reproductors compatibles. és gratis
 • memos musicals - Aplicació gratuïta desenvolupada per Apple ideal per a escriptors de música. L'aplicació, de fet, li permet usar l'iPad per capturar sons i després usar-los per crear la seva pròpia biblioteca amb els clips i riffs més interessants. També és capaç de detectar el temps, el ritme i els acords automàticament. Gratuït.

La millor aplicació d'iPad per a fotos

Passem a les aplicacions d'iPad que són útils per a administrar, organitzar i editar imatges. A continuació hi ha la meva selecció.

 • Fotos de Google - és l'aplicació de Google que li permet organitzar les seves fotos en el núvol i el servei de còpia de seguretat de el mateix nom, com li vaig explicar en detall en el meu guia sobre el tema. Gratuït.
 • Snapseed - una altra aplicació desenvolupada pel «gegant de cerca web» que li permet editar fotos sobre la marxa utilitzant les diverses eines disponibles. és gratis
 • Adobe Photoshop Mix - aplicació gratuïta distribuïda per Adobe per retocar fotos. Ofereix diverses eines avançades que li permeten crear fotomuntatges notables.
 • Pixelmator - aplicació de renom considerada per la majoria com la contrapart de només dispositius Photoshop Apple. Inclou innombrables funcions i eines útils per editar fotografies i imatges a nivell professional. Sí, també es pot usar en combinació amb Apple Pencil. Costa 5,99 euros.
 • VSCO - aplicació gratuïta que et permet editar fotografies aplicant diversos filtres bells i llestos per utilitzar. És molt fàcil d'utilitzar.
 • PhotoFunia - Aplicació gratuïta totalment dedicada a fotomuntatges amb escenaris de tota mena, personatges famosos per jugar i molts altres efectes agradables.
 • Autodesk Pixlr - inclou tot el que necessita per editar les seves fotos directament des de iPad: filtres, eines per retallar, rotar i corregir els errors més comuns en fotos digitals, Pinzells per dibuixar, marcs i molt més. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de 1,09 euros) per eliminar anuncis i desbloquejar funcions addicionals.
 • Pic Stich - li permet crear collages de fotos i aplicar vores de colors a les imatges. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de € 1.09) per desbloquejar contingut addicional.
 • recuperació de la vista - integra diferents eines per a l'edició de fotos i els resultats retornats són notables. Costa 3,49 euros.
 • Procam - aplicació per fer fotos que inclou moltes funcions avançades, inclòs el control manual ISO. Costa 8,99 euros.
 • procrear - Aplicació de renom per dibuixar, pintar i fer il·lustracions. Proporciona un conjunt molt complet de característiques, que inclouen llenços, pinzells, un sistema de nivell refinat i molt més. També és compatible amb l'ús d'Apple Pencil. Costa 10,99 euros.
 • Foto d'afinitat - és una eina per a l'edició professional de fotos que proporciona als seus usuaris nombroses funcions avançades per millorar i modificar fotos. Costa 21,99 euros.

La millor aplicació d'iPad per a Internet

Amb l'iPad també és possible i sobretot accedir a l'correu electrònic, xatejar amb amics, fer servir les xarxes socials i realitzar altres activitats a través de Internet. Si li interessa, a continuació trobareu una selecció d'aplicacions útils a això.

 • correu - és el client de correu electrònic predeterminat de iOS. Li permet administrar comptes d'iCloud i qualsevol altra safata d'entrada d'una manera pràctica i intuïtiva. Ve preinstal·lat, però en cas d'eliminació, la descàrrega és gratuïta.
 • espurna - Client de correu electrònic gratuït que promet resoldre el problema dels comptes de correu electrònic sobrecarregades, el que facilita i immediat l'ús dels seus comptes i organitza els missatges que rep millor.
 • gmail - Aquesta és l'aplicació oficial de Gmail a través de la qual és possible administrar la correspondència electrònica del compte de Google (i no només). és gratis
 • Butxaca - aplicació pràctica que li permet guardar articles i pàgines web en un arxiu que també es pot consultar sense connexió. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a un cost base de 4.99 euros) per desbloquejar algunes característiques addicionals.
 • Flipboard - aplicació de renom que li permet mantenir actualitzat llegint notícies de diverses fonts seleccionables pel mateix usuari, que es proposen en forma d'una revista digital. Gratuït.
 • Reeder - Lector de fonts RSS de renom amb una interfície d'usuari simple però ben mantinguda. Costa 5,49 €.
 • Facebook - Com es pot endevinar, és l'aplicació oficial per iPad de la famosa xarxa social de Mark Zuckerberg. És gratis, com és l'ús de Facebook.
 • missatger - és l'aplicació per utilitzar el xat de Facebook. Li permet xatejar amb altres usuaris, intercanviar arxius, trucar i fer videotrucades. és gratis
 • Messenger per WhatsApp - li permet aprofitar WhatsApp a través d'iPad amb suport per a notificacions push. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de 3.49) per eliminar anuncis i desbloquejar altres funcions.
 • refilo - és l'aplicació oficial i gratuïta per iOS d'el famós servei de microblogging.
 • crom - el navegador «big G» en una versió específica per a iOS. En general, reprèn el funcionament de la seva variant d'escriptori. Gratuït.
 • Firefox - un altre navegador popular també disponible en una Pc. Admet la sincronització de dades de navegació en múltiples dispositius i és gratis.
 • iCab - Excel·lent navegador per usar en lloc de l'predeterminat que integra innombrables funcions alternatives útils, com gestió de descàrregues, navegació a pantalla completa, mode de convidat i molt més. Costa 2,29 euros i ofereix compres en l'aplicació (a un cost base de 1,09 euros) per afegir altres característiques addicionals.

Més aplicacions per iPad

Per concloure, vull explicar-te totes aquestes altres aplicacions per iPads que no s'ajusten a cap de les categories anteriors però que poden ser molt útils. Aquí hi.

 • llibres - és l'aplicació d'Apple per llegir llibres electrònics i escoltar audiollibres. Està preinstal·lat, però en cas d'eliminació, es pot descarregar de nou sense cap cost.
 • encendre - aplicació per a llegir llibres descarregats en el seu Kindle (o de totes maneres en el seu compte d'Amazon) a iPad. és gratis
 • zel còmic - Probablement la millor aplicació per llegir còmics en iPad. Admet arxius CBR / CBZ / PDF i costa 5,49 euros.
 • Soulver - Increïble calculadora que admet càlculs utilitzant llenguatge natural. Costa 3,49 euros.
 • PromoQui - Aplicació gratuïta que et permet tenir tots els volants amb les ofertes de supermercats disponibles per iPad.
 • 1Password - aplicació imprescindible per a la seguretat informàtica. Li permet emmagatzemar contrasenyes, dades de targetes de crèdit, llicències de programari i una altra informació de forma segura. Les contrasenyes es sincronitzen amb altres dispositius (1Password també està disponible en iPhone, Mac, Android i Windows) a través d'iCloud o Dropbox. Sí, descarregui gratis, però per fer-lo servir s'ha de subscriure a el servei a través de compres en l'aplicació (a partir de € 3.99 / mes).
 • Duolingo - aplicació útil per aprendre i estudiar anglès i altres idiomes d'una manera simple i divertida. És gratis, però ofereix compres en l'aplicació (a partir de € 3.49) per desbloquejar contingut addicional.
 • els lliuraments - li permet realitzar un seguiment dels paquets de tots els principals correus de l'món d'una manera simple i intuïtiva. Costa 5,49 €.
 • Speedtest.net - és l'aplicació per a iPad més veloç i apreciada de l'món: Ookla s. Li permet mesurar la velocitat de la seva connexió a Internet, tant per a Wi-Fi com per a connexió de dades. és gratis
 • TripAdvisor - és l'aplicació oficial de l'servei homònim que li permet trobar restaurants i instal·lacions d'allotjament i trobar vols i hotels a preus avantatjosos. Gratuït.