Millor DNS de PS4. Un estimat amic, parlant de videojocs, em va aconsellar que escrivís sobre servidor DNS de PlayStation 4. Suposo que com a vostè, li interessava saber sobre com millorar la qualitat de l' manera multijugador en línia.

Per començar, permetin-me explicar, en termes generals, què són els DNS. Són PC o xarxes de PC, disperses per tot el món, utilitzades per a la conversió de les adreces de text dels servidors de la Xarxa (per exemple, Google.es) en adreces IP (per exemple, 64.233.167.99) i viceversa.

En altres paraules, són els intermediaris els que ens permeten veure un lloc web escrivint una adreça textual fàcil d'entendre (per exemple, google.it) en lloc de la seva adreça real de Internet, És a dir, una adreça IP numèrica (per exemple, 64.233). 167.99).

No cal dir que, a l'usar servidors DNS més ràpid que els predeterminats del seu operador, s'acceleren les operacions de càrrega de recursos en línia. De la mateixa manera, a l'usar servidors DNS internacionals, és possible eludir les restriccions regionals que les autoritats de vegades s'apliquen als llocs, evitant que es vegin a través de servidors DNS locals (en aquest cas, DNS italià). Bé, aquests avantatges també es poden obtenir en PS4.

En el curs d'aquest tutorial, m'encarregaré de mostrar-te qui sóc millor DNS de PS4, Brindant una descripció precisa de per què aquests servidors són tan importants i també explicant com usar-los en la consola.

Per tant, sense dubtar més, si fóssiu còmode i llegiu amb atenció tot el que he de dir-li sobre el tema: estic segur que, a la fi d'aquesta guia, podrà aplicar perfectament els meus suggeriments per millorar la seva experiència de joc en línia.

Millor DNS de PS4. Informació General.

Abans d'arribar a el moll d'aquesta guia i comprendre, en termes concrets, el que sóc millor DNS de PS4, Crec que cal fer-li comprendre com aquesta operació pot millorar el rendiment de la seva experiència de joc.

Com li vaig explicar a les primeres línies d'aquest tutorial, els servidors DNS representen el mecanisme pel qual les direccions de text simples es tradueixen en direccions numèriques.

Sense entrar en detalls tècnics, només sàpiga que els paquets que contenen qualsevol tipus de dades (des correu electrònic a llocs d'Internet, a través de dades de jocs, actualitzacions de l' sistema operatiu, Etc.) viatgen d'un punt a un altre en la xarxa, prenent com a referència la adreça IP numèrica de la destinació.

No obstant això, atès que les adreces IP numèriques poden canviar en qualsevol moment, estan associades amb adreces de text que, d'altra banda, amb prou feines canvien durant el curs de la feina: aquestes últimes, en particular, s'utilitzen en programes de diversos tipus, inclosos que els jocs, per «localitzar» els servidors de referència.

Sobre la base del que s'ha dit fins ara, és simple concloure que l'ús de servidors DNS ràpids condueix, en molts casos, a una millora consegüent en el rendiment de el joc. No obstant això, tingui en compte que hi ha molts altres factors que poden afectar la velocitat de resposta d'un títol en línia: l'ús d'un bon servidor DNS ajuda, és clar, però no pot alterar el rendiment de la connexió a Internet (parlaré més a l'respecte a l'última part de l'tutorial).

Els millors servidors DNS de PS4

Després d'aclarir la utilitat de l'DNS durant les sessions de joc, ha arribat el moment de mostrar-te quines, al meu entendre, són els millors servidors DNS per usar en PlayStation 4 (i més enllà).

Personalment, et suggereixo que facis servir els servidors DNS de Google, els de Cloudflare o els de OpenDNS. Els tres amb altes prestacions, però amb diferents peculiaritats.

 • DNS de Google - àmpliament apreciats i amb alt rendiment, també permeten l'accés a adreces IP ocultes pels proveïdors de serveis italians. Realitzen un seguiment de les adreces aconseguides a través d'ells (encara que d'una manera no atribuïble a la persona física que els fa servir) principalment amb fins estadístics.
  • Servidor DNS primari / preferit: 8.8.8.8
  • Servidor DNS secundari / alternatiu: 8.8.4.4

 

 • Cloudflare - Els DNS de Cloudflare també es distingeixen pel rendiment i li permeten visitar adreces IP que d'una altra manera estarien ocultes pels proveïdors locals. No obstant això, prometen no fer un seguiment de les dades relacionades amb les direccions «traduïdes» a través d'ells.
  • Servidor DNS primari / preferit: 1.1.1.1
  • Servidor DNS secundari / alternatiu: 1.0.0.1

 

 • OpenDNS - aquests són servidors DNS bastant ràpids, que li permeten resoldre adreces bloquejades localment i bloquejar per endavant una gran quantitat d'adreces vinculades a Phishing i altres pràctiques injustes.
  • Servidor DNS primari / preferit: 208.67.222.222
  • Servidor DNS secundari / alternatiu: 208.67.220.220

 

 • DNS obert amb FamilyShield - és una variant dels servidors vistos anteriorment, que li permet bloquejar adreces vinculades a material per a adults i un altre material potencialment perjudicial per a menors. Pot ser que no siguin adequats per a totes les situacions de joc, però si la PlayStation és utilitzada principalment per menors, poden dir la seva.
  • Servidor DNS primari / preferit: 208.67.222.123
  • Servidor DNS secundari / alternatiu : 208.67.220.123

 

Un cop hagueu identificat els servidors DNS més adequats per al seu cas, escrigui les seves adreces IP, ja que seran indispensables per a vostè en els següents passos d'aquesta guia.

Com configurar DNS a PS4

Per configurar el DNS triat en la PS4, primer ha de configurar un IP estàtica en el mateix, va a actuar manualment sobre els paràmetres de la connexió a internet. Li aconsello que prengui nota de l'adreça IP actual de l'PS4 (on ja l'ha connectat a Internet anteriorment) i l'adreça IP de l' encaminador a què està connectada: es necessitarà més informació més endavant.

Per poder fer això, aneu a barra d'eines part superior de la PS4, seleccioneu la icona de la engranatge ( ajustos ) I premeu el botó X de el controlador; de la mateixa manera, escollir els menús vermell y Veure l'estat de la connexió i escriviu la següent informació: adreça IP de la PlayStation, màscara de subxarxa y porta d'enllaç per defecte.

Si encara no ha connectat la consola a Internet, pot recuperar la informació que necessita utilitzant mètodes alternatius.

 • Passarel·la per defecte - és l'adreça IP de l'encaminador a què ha de connectar la PS4 (generalment 192.168.1.1 o 192.168.0.1 ). Pot recuperar aquesta informació des de qualsevol un altre dispositiu connectat a la xarxa generat pel encaminador, seguint les instruccions que li he donat en aquesta guia.

 

 • Màscara de subxarxa - denota el nombre d'adreces IP que l'encaminador pot assignar, segons un criteri donat. En general, aquest valor és igual a 255.255.255.0.

 

 • Adreça IP de PlayStation - ha de ser la mateixa que l'adreça IP de l'encaminador, excepte els últims tres dígits de dígits (per exemple, 192.168.1.XX, que reemplaça XX per qualsevol valor entre 2 i 254).

Següent pas: connectar-se a l'WiFi

Un cop hagi obtingut la informació necessària, torni a menú Configuracions> Xarxa en PlayStation, seleccioneu aquesta opció aquest cop Configura connexió a internet i continuï triant establir la connexió a través de Wi-Fi o amb cable de xarxa LAN.

Ara, seleccioneu l'article costum i, si ha triat procedir mitjançant Wi-Fi, trieu la xarxa sense fils per connectar-se i ingressi, quan se li sol·liciti, el contrasenya per a l'accés Aquest pas no és necessari per a la connexió per cable.

Després, a la pantalla relacionada amb la configuració de l'adreça IP, seleccioneu l'element manual i completi el formulari que se li proposa ingressant, en els camps apropiats, la informació recuperada fa un moment: el adreça IP per a ser assignat a la PS4, el màscara de subxarxa el porta d'enllaç per defecte i el direccions DNS primàries i secundàries prèviament triat

Finalment, estableixi el valor MTU automàtica, Indica a no utilitzeu servidors proxy i ja està: la consola, després d'adquirir l'adreça IP estàtica, hauria de poder fer servir el nou DNS. Per assegurar, verifiqui la connexió anant a Configuració> Xarxa> Comprovar connexió a Internet.

En cas de problemes o dubtes, pot tornar fàcilment tot al seu estat inicial, configurant la PS4 novament perquè adquireixi automàticament les adreces IP i els servidors DNS: per fer-ho, aneu a Configuració> Xarxa> Configura connexió a Internet i seleccioneu l'article típic, Per garantir que la PS4 detecti automàticament la configuració de connexió òptima. Finalment, seleccioneu el tipus de xarxa vols utilitzar, ingrésalo clau d'accés (En el cas de la xarxa Wi-Fi) i llest!

En cas de problemes

Encara que va aconseguir canviar el DNS de la PS4 seguint les instruccions que li vaig donar en aquesta guia, es va adonar que el rendiment de la seva connexió no ha millorat en absolut? Bé, llavors és fàcil deduir que els problemes que va trobar no són atribuïbles a l'rendiment de l'DNS, sinó a altres factors independents de la mateixa.

Per exemple, pot experimentar millores fent servir un xarxa cablejada en lloc d'una xarxa Wi-Fi, canviant el tipus d' NAT o, si realment no pot utilitzar la connexió a través d'Ethernet, millorar el senyal de Wi-Fi. Et vaig dir en detall sobre aquests aspectes en els meus guies sobre com millorar la connexió a PS4 i com canviar el NAT de la PS4.

Si el resultat, fins i tot en aquest cas, no és satisfactori, el convido a consultar el manual oficial de PS4, disponible en línia, on hi ha informació addicional sobre la configuració de la consola i la resolució dels problemes més comuns.