Millor mall Arena 12. Clash Royale és un dels jocs mòbils més populars de tots els temps. L'estratègia de Supercell és molt divertida i compta amb un sistema de progressió que pot portar directament a l'Olimp dels jugadors més forts de l'món, que parteix de l'cobejat i llegendari Arena.

Bé, ja quasi hi ets: des Arena 12 és un moment per arribar a el llegendari però els altres jugadors estan clarament més agressius que mai. Per aquesta raó, necessites alguns consells sobre què malls utilitzar.

A la guia d'avui, explicaré en detall què millors malls per Arena 12. Per si t'ho preguntaves, vaig a analitzar diverses solucions que podrien ser adequades per a tu, tenint en compte que cada jugador té un estil de joc diferent. Tampoc deixaré d'abordar el tema de Sorra 13, o el llegendari. D'aquesta manera, tindràs una imatge completa sobre el tema i podràs afrontar amb tranquil·litat el que es considera una de les parts més difícils de Clash Royale

Millor mall Arena 12: tot el que has de saber

Abans d'explicar en detall què millors malls per Arena 12, Crec que podria estar interessat en aprendre més sobre aquest últim.

Doncs has de saber que Clash Royale permet al jugador avançar obtenint trofeus. Aquests últims es donen com a premi quan guanya un joc, Però també poden ser perduts després d'una derrota.

Com més trofeus aconsegueixis, més alt arribaràs Camí de trofeus, Una pantalla que marca el progrés de l'jugador. En particular, l'aventura d'Clash Royale es divideix en Arenas, De camps de batalla amb escenaris únics.

Fa que els jugadors que tenen un perfil amb un determinat lluitin entre si per una varietat de trofeus. Per exemple, pel que fa a Arena 12, De què parlarem avui, ens referim als usuaris que tenen una sèrie de trofeus que va de 3600 a 4000.

Arena 12, També anomenat Sorra de por, És considerat un dels més difícils de el joc. De fet estem parlant de el penúltim Clash Royale Arena real: el que precedeix a l'temut Arena 13, o sorra llegendària (Que es desbloqueja superant els 4000 trofeus i «conté» alguns dels jugadors més hàbils de el món).

Després de la Sorra Llegendària, hi haurà una oportunitat d'avançar i assolir l'estat de mostra final, Però molts consideren Arena 13 com l'última versió de el joc.

En resum, òbviament hi ha molts usuaris particularment forts, Tots motivats per voler entrar en la Sorra Llegendària, per situar-se entre els millors jugadors de l'món. Per això, és important, fins i tot més que en les etapes anteriors, estudiar bé les cartes disponibles i construir un mall capaç de derrotar els oponents.

Els millors malls de Clash Royale Arena 12

Arena 12 no és exactament un lloc hospitalari. Estem parlant de jugadors que cauen en un rang que va des dels 3600 fins als 4000 trofeus.

Això vol dir que, a l'igual que tu, han estat jugant Clash Royale durant força temps i probablement sàpiguen la mecànica de el joc de memòria. Per aquesta raó, probablement ja hagin informat sobre el millor mall per Arena 12.

Així que oblida't d'intentar sorprendre a altres usuaris amb algunes cartes poderoses perquè ja sabran com contrarestar-se de manera òptima. En resum, ha arribat el moment de prendre seriosament i utilitzar el factor Estratègia, Usant la seva intel·ligència i no la seva força bruta.

Per aquest motiu, un dels malls que et recomano fer servir a Arena 12 és el que està compost per aquestes 8 cartes (la informació central indica de quina Arena es pot obtenir la carta).

Horda d'esquelets (Èpic, Camp de proves, 3 Elixirs), globus aerostàtic (Èpic, Sorra 6, 5 elixir), nadó drac (Èpic, Camp de proves, 4 Elixirs), bruixot (És estrany, Sorra 5, 5 elixir), Horda d'minions (Comú, Sorra 4, 5 elixir), gran cavaller (Llegendari, Arena 7, 7 Elixir), Barril de follet (Èpic, Sorra 1, 3 elixirs) i fletxes (Municipi, Camp de Prova, 3 elixirs).

A primera vista, pot semblar un mall bastant trivial, ja que no conté cartes particularment poderoses. No obstant això, com els vaig dir abans, aquí és important utilitzar la astúcia. Aquest mall pot funcionar perquè ho té tot: mapes aeris (Nadó drac, globus aerostàtic), personatges defensius i de suport (Horda d'esquelets, Horda d'minions), cartes  per atacs ràpids (Follet de barril, Fletxes) i Gran Caballero.

A més, com probablement ja t'hauràs adonat, no puges massa amb elixir, Llavors pots veure que el comptador es mou a alta velocitat, El que podria prendre a l'oponent amb la guàrdia baixa.

Al meu entendre, l'important en aquesta Arena és immediatament «silenciar» les accions ofensives, Destruint les cartes de l'oponent que costen molts elixirs amb altres que costen pocs (per exemple, Horda d'esquelets, que només requereix 3 elixirs).

Si el teu enfocament és una mica més «defensiu» (una elecció intel ligent a Arenas més avançades), puc recomanar aquest mall en el seu lloc: Cavaller (Comú, Camp de Proves, 3 Elixirs), princesa (Llegendari, Arena 7, 3 elixirs), Colla de follets (Comú, Arena 9, 3 elixirs), Esperit de gel (Comú, Sorra 8, 1 elixir), coet (És estrany, Sorra 6, 6 elixir), torre infernal (És estrany, Sorra 4, 5 elixir), I. l Tronc (Llegendari, Arena 6, 2 elixirs) i Barril de follet (Èpic, Sorra 1, 3 elixirs, abans d'una millora eren 4 elixirs).

Aquesta baralla és essencialment «autoexplicativa».

De fet, el primer que notarà és la presència de cartes que requereixen pocs elixirs (Esperit de gel, Barril de follets, El tronc, Princesa, Cavaller, Banda de follets). En resum, tot es basa en la velocitat de el joc.

Ens defensem i després apuntem a torres enemigues especialment amb el coet, El que et recorda que pots fer molt de mal en una àrea petita.

En resum, es juga en defensiu, Tractant de Guanyar pel major nombre de torres destruïdes (recorda que fins i tot una n'hi ha prou, deixant a l'oponent «sec»). Molts el consideren el millor mall de Clash Royale per Arena 12.

Finalment, el tercer mall que m'agradaria recomanar se centra una mica més en atacar, Òbviament sense exagerar.

Està compost per aquestes targetes: Horda d'esquelets (Èpic, Camp de proves, 3 Elixirs), Valquíria (És estrany, Sorra 2, 4 elixir), esquelet gegant (Èpic, Sorra 2, 6 elixir), nadó drac (Èpic, Camp de proves, 4 Elixirs), Príncep (Èpic, Camp de proves, 5 Elixirs), Barril de follet (Èpic, Sorra 1, 3 elixirs), descarregar (Municipi, Sorra 4, 2 elixir) i ratpenats (Municipi, Sorra 5, 2 elixir).

Aquí hi ha diverses cartes que apunten a fases ofensives i això va costar una mica d'elixir, des del Príncep (5 elixirs) fins al Esquelet Gegant (6 elixirs), passant per Valkyrie (4 elixirs) i Baby Dragon (4 elixirs).

En definitiva, és possible gestionar-ho bé amb una mica d'estratègia, defensant-se amb targetes ràpides com descarregar i ratpenats (2 elixirs) i atacar, quan les torres tenen poca vida, amb Barril de follet (3 elixirs). Per defensar-se en casos d' emergència, Pots usar-lo en el seu lloc Horda d'esquelets (3 elixirs).

En definitiva, els tres malls que us he descrit utilitzen diferents enfocaments per intentar aconseguir el mateix resultat: superar Arena 12 i finalment arribar a Arena 13.

Els millors malls de Clash Royale Arena 13

sobre sorra llegendària, Ja que estàs gairebé a aquest punt, també és bo fer-li un cop d'ull a alguns malls que podrien ser útils en aquest context, perquè ja estiguis preparat per al que ve.

Bé, aquí l'elecció es torna encara més difícil que abans, ja que estem parlant d'una Sorra a la que hi ha millors jugadors de tot el món. No obstant això, encara podem analitzar dos malls que poden interessar-te.

El primer està compost per aquestes cartes: Megasgherro (És estrany, Sorra 4, 3 elixirs), nadó drac (Èpic, Camp de proves, 4 Elixirs), mag elèctric (Llegendari, Arena 11, 4 elixirs), verí (Èpic, Sorra 5, 4 elixirs), barraca bàrbara (És estrany, Sorra 3, 7 elixir), barril bàrbar (Èpic, Sorra 3, 2 elixirs), cementiri (Llegendari, Arena 12, 5 elixir) i Cavaller (Municipi, Camp de Prova, 3 elixirs).

En aquest cas, s'utilitza una targeta bastant avançada, és a dir cementiri, Que s'obté durant la Arena 12.

Aquest últim no és més que un encanteri màgic capaç de sorprendre l'oponent. Es pot utilitzar en qualsevol lloc de mapa, Per tant, pot ser el seu «comodí» per realitzar accions particularment efectives.

Per la resta, hi ha alguns cartes «ràpides» (Caballero, Mega Minion, Baby Dragon, Electric Sorcerer i Barbarian Barrel) i la barraca bàrbara, Que genera automàticament bàrbars a intervals regulars.

Aquests són útils en defensa, Però en realitat poden garantir-li una excel·lent satisfacció fins i tot en atacar. En resum, és un mall equilibrat que podria ajudar-te fins i tot contra els oponents més forts.

Un aspecte que els jugadors solen passar per alt, fins i tot en la Sorra Llegendària, és la encanteris. De fet, són molts els que consideren aquestes targetes «avorrides», ja que requereixen una determinada Estratègia per a ser utilitzat correctament. Aquí hi ha el segon mall que recomanaria per a Arena 13.

La baralla consta d'aquestes 8 cartes: descarregar (Comú, Sorra 4, 2 elixir), verí (Èpic, Sorra 5, 4 elixirs), malfactors (Llegendari, Arena 9, 3 elixirs), fantasma real (Llegendari, Arena 12, 3 elixirs), Carner de batalla (És estrany, Sorra 3, 4 elixir), mag elèctric (Llegendari, Arena 11, 4 elixirs), sequaços (Municipi, Camp de Prova, 3 elixirs) i PEKKA (Èpic, Sorra 4, 7 elixir).

Bé, com probablement ja hauràs endevinat, aquí la tècnica utilitzada és explotar els encanteris (Xoc, Verí) per eliminar a les tropes enemigues el més ràpid possible, contraatacant amb targetes de «avanç» (Battle Àries, Pekka, assistent elèctric).

No hi ha escassetat de targetes capaços de sorprendre l'oponent (Malfactor, Fantasma Real) i en cas de «problemes d'aire» hi ha els Minions.

En resum, fins i tot aquesta solució és particularment equilibrada i podria posar als jugadors de la llegendària Sorra a serioses dificultats.

Vull aclarir que Clash Royale és un joc en constant evolució, Perquè els desenvolupadors puguin decidir en qualsevol moment realitzar canvis en les targetes i el joc. Per això, els convido a prendre la informació d'aquest post com merament orientativa.

Perfecte, ara tens tota la informació que necessites per poder competir adequadament Arenas 12 i 13 de Clash Royale.

Fins aquí l'entrada sobre el millor mall Arena 12.