Millors malls de Duel Links

Ets un gran fanàtic de el joc de cartes col·leccionables. Yu-Gi-Oh i, recentment, també t'has acostat al seu transposició de videojoc, anomenat Enllaços de dol, Que està disponible per a dispositius mòbils i PC. El joc s'està divertint i estàs construint el teu propi mall personalitzat, però has notat que alguna cosa va malament: no estàs podent competir com t'agradaria amb els altres i, per tant, has pensat en buscar algun consell Online per compondre un mall competitiu. Així són les coses, oi? Bé, llavors diria que has vingut a el lloc correcte.

En el tutorial d'avui, de fet, explicaré què millors malls de Duel Links. Per si t'ho preguntes, vaig a cobrir totes les necessitats que pugui tenir un jugador de Yu-Gi-Oh, fent alguns desglossaments per tipus de joc. Tampoc deixaré de proporcionar-te tots els detalls de l'cas sobre com desbloquejar els principals malls predeterminats presents en el títol, perquè puguis tenir una gran quantitat de cartes.

Coratge: per què segueixes immòbil davant de la pantalla? Estàs planejant construir el mall dels teus somnis en Yu-Gi-Oh Duel Links? Jo diria que sí, ja que has arribat fins aquí i estàs llegint aquest tutorial amb especial interès. Anem, tot el que has de fer és prendre't uns minuts de temps lliure i seguir les instruccions a continuació. Puc assegurar-li que la guia és bastant ràpida de completar: veurà que podrà aconseguir el seu objectiu en poc temps! Dit això, no em queda res per fer, excepte desitjar-te una bona lectura i que et diverteixis.

  • Millors malls de Yu-Gi-Oh Duel Links
    • Mall de Duelista Llegendari
    • PVE
    • JcJ

Abans d'explicar què millors malls de Duel Links, Crec que podria estar interessat en aprendre més sobre aquests malls i el títol en qüestió.

bé, Enllaços de dol de Yu-Gi-Oh, Disponible de forma gratuïta per a Android, iOS / IPadOS i Steam (PC amb Windows), és un joc que porta l'experiència dels tradicionals targetes col·leccionables Físic. El títol es basa en gran mesura en el edifici de coberta, O més aviat en la construcció de la pròpia baralla de cartes.

Dins el joc hi ha centenars de cartes (més de 700), I òbviament estem parlant dels mateixos que també estan disponibles a edició física. fins i tot el regles de joc són clarament als quals la sèrie Yu-Gi-Oh ha acostumat als jugadors: ganes quan jo punts de vida oponent va zero. Això vol dir que és possible construir déus. cobertes personalitzades particularment complex, fet Cartes de monstre, màgia es intercanvi. Aquest últim es pot obtenir comprant sobri a través de gemmes (La moneda virtual disponible en el joc), desbloquejant els personatges anomenats duelistes llegendaris o fent pujar de nivell aquest últim.

Com ja hauràs endevinat, el títol empeny a el jugador a crear el Mall de cartes més adequat a les seves necessitats i aquest pas és de fonamental importància per a poder portar a casa resultats concrets, tant contra intel·ligència artificial que en batalles contra altres JUGADORS. Per això, t'aconsello que prestis especial atenció a les indicacions que et donaré en els propers capítols.

Millors malls de Yu-Gi-Oh Duel Links

Després de donar-te una idea general de el joc, diria que estàs preparat per actuar. A continuació, trobarà tot el que necessita per obtenir el mall dels seus somnis, des instruccions per obtenir els millors malls de cartes per als diferents modes de joc fins malls tradicionals que es poden desbloquejar en Duel Links.

Mall de Duelista Llegendari

Yu-Gi-Oh Duel Links inclou diversos personatges desbloquejar, Que també es troben entre els més icònics de l'univers derivats de l'màniga de Kazuki Takahashi. Cadascun d'ells té el seu propi mall i per això és important desbloquejar tots els duelistes llegendaris per utilitzar les seves cartes en la teva pròpia coberta personalitzada. No saps com fer-ho? Explicaré immediatament com procedir.

Bé, a l'inici de el joc se't demanarà que escullis entre Yami Yugi es tanca Kaiba. Aquesta serà la primer personatge que desbloquejaràs i per descomptat tindràs seva immediatament disponible coberta. Per la resta, l'únic que has de fer és seguir jugant i completar les missions que et proposa el joc. Pot accedir-hi fent clic a la icona Missions present en la part superior esquerra.

completant el objectius ofert pel joc i canviant el relacionat recompenses, Avançaràs en els diferents Etapes de el joc. Yu-Gi-Oh Duel Links et presentarà gradualment ai duelistes llegendaris a través de déus diàlegs, De manera que no podràs perdre't de cap manera la seva arribada a el món de el joc. No obstant això, perquè aparegui un Duelista llegendari, generalment cal aconseguir un cert fase, derrotar a aquest personatge a la batalla i conèixer a altres condicions.

Per donar-te un exemple concret, desbloquejar Joey Wheeler, Només arriba al Fase 3 es derrotar. Pel que fa a, però, Tea Gardner i la seva baralla de cartes, has d'arribar a pas 5, derrotar, utilitzar 5 vegades cartes Màgiques / Trampes es batre-ho de nou (Però a l' nivell 20 ) Al Duel World.

En general, per desafiar els Duelistas Llegendaris, hauries de continuar porta present a la dreta a la pantalla principal d'el joc i gasti el claus a la seva disposició. Aquest últim es pot obtenir de diverses formes: per exemple, a través de l' recompenses diàries o guanyant les diverses batalles contra duelistes normals.

En alguns casos, certs caràcters especials apareixen en el joc només després d'haver realitzat algunes accions específiques. Em refereixo en particular a mako Tsunami (Apareix quan es fa servir la invocació per tribut 150 vegades), bastió Misawa (S'han de Guanyar 50 rondes amb 3 o menys cartes restants en la baralla), bandit keith (Derrota a 50 duelistes llegendaris), Odion (Utilitzeu 300 cartes trampa), Aster Phoenix (Invoca monstres de tipus fosc 200 vegades), Corc Underwood (Derrota a 100 duelistes normals) i Ishizu (Fa servir Tribute Summon 200 vegades).

Altres duelistes llegendaris apareixerà dins de el joc en alguns períodes triats pels desenvolupadors. En aquest cas, els esdeveniments que et permetran desbloquejar aquests personatges apareixeran automàticament en el joc. Durant la continuació de la seva aventura, és possible que es trobi davant de «vells coneguts» que potser no esperava veure. Recordeu que els Duelistas llegendaris, un cop desbloquejats, es poden fer servir com personatges jugables i ells poden pujar de nivell, Permetent a l'usuari desbloquejar altres targetes exclusives.

En resum, en general, et recomano gaudeix Yu-Gi-Oh Duel Links i veuràs que, a la fi, podràs desbloquejar de manera segura a tots els Duelistas Llegendaris i els seus respectius malls. Clarament, estem parlant d'un joc en evolució constant i per tant m'agradaria aclarir que la informació d'aquesta publicació s'ha de prendre com purament indicativa, ja que els desenvolupadors poden decidir realitzar canvis en qualsevol moment.

PVE

aquí Mode JcE requereix que el jugador desafiï a l' intel·ligència artificial. Per aquesta raó, molts creuen que és important utilitzar un coberta apta per a agricultura, Que té com a objectiu obtenir experiència i objectes en el menor temps possible.

En aquest sentit, alguns entusiastes sostenen que la coberta disponible dins de l' botiga de el joc són més que bons per a aquest propòsit, ja que estan dissenyats pels desenvolupadors precisament per permetre als usuaris poder derrotar tots els enemics relacionats amb el desafiaments per a un jugador. D'altra banda, estem parlant de cobertes millorades que el valor predeterminat dels Duelistas Llegendaris.

Per aquesta raó, li aconsello que pressioni icona de cistella de la compra a la part inferior i premeu Portes de botiga. En aquest punt, seleccioneu l'element Estructura que es troba a la part inferior i veurà aparèixer tot el possible a la pantalla coberta comprar. En les primeres etapes, jo malls avançats costen 1000 gemmes, Mentre que aquests actualitzat Els personatges individuals generalment es poden dur a casa amb 500 gemmes.

T'aconsello que intentis entendre quin personatge faràs servir més durant el joc, jugar partits amb tots els que hagis desbloquejat i comprar un coberta relacionat amb ell. Per exemple, si el teu Duelista llegendari favorit és Yami Yugi i acabes de començar a jugar, et recomano que compris la baralla Aliança de bruixots, Mentre que si estàs en les etapes avançades, pots optar per la baralla Mestres de el caos.

En qualsevol cas, sempre és molt difícil donar indicacions precises pel que fa a cobertes, ja que aquestes sempre es basen en habilitat de l'jugador. En resum, pel que fa a la manera PvE, et suggereixo que facis un cop d'ull a la Botiga i tries el mall que més es relacioni amb el personatge que més fas servir.

JcJ

aquí Mode JcJ consisteix en batalles Online contra altres jugadors i, per tant, en aquest cas, és força important personalitza el teu baralla de cartes, Ja que altres jugadors probablement sàpiguen molt bé el que ofereix el joc i per tant també sàpiguen com contrarestar-los.

Com probablement ja endevinar, hi ha miríades de possibilitats des del punt de vista de la personalització i donar consells generals sobre la construcció d'un mall per Duel Links PvP és gairebé impossible, ja que les cartes a utilitzar varien segons el personatge usat i necessitats de l'jugador.

però, el apassionat de el joc que van decidir comparteix les seves malls amb altres jugadors, perquè tothom pugui trobar el mall que s'adapti a les seves necessitats. Les solucions proposades pels jugadors es publiquen ràpidament al lloc web de Duel Links GamePress (en anglès).

Aquí els experts seleccionen el millors malls i aquests últims es publiquen a les seccions corresponents, és a dir Baralles JcJ es Cobertes d'agricultura (PvE). A l'seleccionar un dels malls proposats pels usuaris, es mostrarà tota la informació rellevant, des Targetes continguda dins d'ella a la qual sobri necessites comprar per trobar aquests fins fortaleses / debilitats de la baralla. Decks amb el símbol de dòlar són aquests menys costós, Mentre que aquells amb el cara somrient també són adequats per a qui acaba de començar jugar.

Et recordo que, per modificar el teu mall, has d'anar a la Laboratori de Duels (L'últim edifici d'esquerra a dreta), feu clic a l'element Editor de malls i escollir un dels espai lliure de personatge voleu assignar la plataforma. No oblidi configurar el habilitats i de activar el mall.

En cas que necessitis més informació sobre el joc, també et recomano que consultis l'enciclopèdia Yu-Gi-Oh (en anglès), una font inesgotable d'informació sobre el joc i l'univers manga en general.

En definitiva, ara tens tota la informació necessària per poder construir el mall que s'adapti a les teves necessitats en Yu-Gi-Oh Duel Links. Et desitjo molta sort en la teva carrera de dol!