El seu treball sovint el porta a fer servir els programes inclosos en el paquet d'Office, com Word, Excel i PowerPoint. En general, treballa des de la PC, però ara està a punt de marxar per a un viatge i, per tant, li agradaria saber si hi ha l'oportunitat d'utilitzar les mateixes aplicacions també a la tauleta, i més precisament en el iPad, Que és la tauleta que té. Bé, em plau informar-li que la resposta és sí. Office per iPad existeix i és realment accessible per a tothom, ja que és gratis per a tots els models d'iPad de 10.1 «o menys (si s'usa per a fins no professionals, en cas contrari, requereix la subscripció d'una subscripció a el servei de Office 365, Amb costos per a partir de 7 euros / mes) i té una interfície extremadament intuïtiva.

Si està d'acord, en aquest tutorial us explicaré com obtenir les aplicacions de la suite Office per iPad (les aplicacions es distribueixen individualment i no formen part d'un sol paquet, com succeeix amb la versió clàssica d'Office per a PC) i el enumeraré Les característiques més importants de cadascuna d'elles, incloses les característiques addicionals que es poden obtenir a l'subscriure a el servei de l'Office 365. En l'última part de la guia, parlaré sobre algunes solucions alternatives que pot considerar si les aplicacions d'Office No hauria satisfer a l' 100%.

Llavors, estàs preparat per començar? Si la seva resposta és sí, prengui el seu iPad, llegiu les meves instruccions curosament i poseu en pràctica per descarregar les aplicacions d'Office en la seva tauleta i fer-les servir durant el seu viatge. No em queda més que fer que desitjar-los una bona lectura i, el que és més important, ¡bona feina!

Office per iPad

Si està interessat en utilitzar les eines de la suite Office a iPad, Segurament s'alegrarà de saber que les aplicacions de productivitat que pertanyen a el paquet de Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, One Note i Outlook) estan disponibles per descarregar en totes les tauletes d'Apple.

Aquestes aplicacions es poden descarregar gratis en dispositius amb mides iguals o menors a 10.1 «, i es poden usar tant per llegir com per escriure arxius d'Office propietaris. Per dispositius més grans (i per desbloquejar totes les característiques de les aplicacions en terminals de 10.1 «o menys) es requereix la subscripció a el servei Office 365, que costa € 6.99 per mes per Oficina 365 Personal o € 9.99 a el mes per Office 365 Llar.

La primera subscripció li permet utilitzar totes les funcions de les aplicacions de la suite. Oficina en 1 dispositiu Finestres o 1 gen MacOS i en dispositius mòbils. El segon, en canvi, garanteix l'accés a totes les eines de Oficina completament en 5 dispositius Finestres o en 5 MacOS, A més d'aplicacions per a tauletes o telèfons mòbils. La segona subscripció inclou un mes de prova gratuït. Per obtenir més informació sobre això, llegiu el meu guia dedicada a el tema.

Microsoft Word

Si vols utilitzar l'aplicació Microsoft Word per escriure o obrir arxius de text en el seu iPad, descarregueu de l'App Store d'iOS tocant la icona d'aquest últim a la pantalla d'inici (és el símbol d'una «A» estilitzat de color blanc sobre un fons blau clar ).

Després pressioni l'element Cercar situat sota i usar el motor de cerca intern per localitzar Word; després pressiona els botons obtenir i fins instal·lar per descarregar l'aplicació Si cal, auteticati mitjançant Touch ID o ingressi el contrasenya del teu compte d'iCloud. A la fi de la descàrrega, iniciï l'aplicació, pressionant la seva icona a la pantalla principal del seu iPad o prement el botó obert de la botiga d'aplicacions.

L'aplicació de Microsoft Word es pot usar de manera molt similar a la versió d'escriptori de el programa, per crear nous documents de text o per editar arxius compartits en onedrive (Servei gratuït de emmagatzematge en el núvol de Microsoft de fins a 5 GB, ampliable per una tarifa de € 2 / mes, més informació aquí). En aquest cas específic, es requereix registrar-vos al compte Microsoft o la creació de la mateixa.

Els documents es poden guardar localment, en la memòria de l'dispositiu, per veure'ls fins i tot en mode fora de línia, o pot enviar una còpia de el document escrit en l'aplicació d'Outlook o en una altra aplicació en el dispositiu. També és possible compartir l'arxiu creat en un altre servei extern d'emmagatzematge en el núvol, com Dropbox i Box (tots dos gratuïts amb espai expandible limitat per una tarifa. Més informació en aquest enllaç i aquest).

Algunes de les característiques addicionals de Microsoft Word per iPad que només està disponible amb subscripció a Office 365 es refereixen a la possibilitat d'inserir salts de secció, personalitzar encapçalats a peu de la pàgina per a diferents pàgines, canviar l'orientació de la pàgina, així com detectar i revisar canvis.

Si vols aprendre més sobre com funciona Microsoft Word en la versió d'escriptori o mòbil, llegiu aquest tutorial o consulti les altres guies relacionades.

Microsoft Excel

l'aplicació Microsoft Excel, l'operació és pràcticament idèntica a la versió d'escriptori, es pot utilitzar en iPad per gestionar i crear fulls de càlcul electròniques.

Per descarregar-lo, feu servir la botiga d'aplicacions de iOS, Identificant mitjançant el motor de cerca intern, com ja es va explicar en les línies anteriors per a Word. Després pressioni els botons Obtenir / Instal·lar en correspondència amb la seva targeta, per iniciar la descàrrega i, si se sol·licita, confirmar la instal·lació, mitjançant Touch ID o escrivint el contrasenya del teu compte d'iCloud.

Microsoft Excel pot usar-se en els seus principals funcionalitats tant en lectura com en escriptura, ja que és possible crear nous fulls de càlcul i modificar les que es comparteixen a través d' onedrive, Iniciant sessió amb un compte Microsoft. Pel que fa a Microsoft Word, Pot guardar documents localment en iPad o enviar una còpia a un altre servei d'emmagatzematge en el núvol o una altra aplicació de tercers.

Les característiques addicionals de l'aplicació. Microsoft Excel disponible amb subscripció a Office 365 es refereixen principalment a la possibilitat d'afegir i modificar els elements d'un gràfic, així com a personalitzar el disseny i els estils de les taules dinàmiques.

Si vols aprendre més sobre com funciona Microsoft Excel, Llegiu el meu guia, on parlo sobre com usar-la en detall en la versió d'escriptori, o l'específica dedicada a l'iPad. També pot llegir un dels tutorials que vaig escriure sobre aquest tema.

Microsoft Power Point

Una altra aplicació dedicada a la productivitat que està disponible per a descàrrega gratuïta en iPad és Microsoft Power Point. Aquesta aplicació és equivalent a la versió d'escriptori de el mateix nom i es pot utilitzar per fer presentacions, creant diapositives.

Per usar-lo, descarregueu de l'App Store iOS, pressionant els botons Obtenir / Instal·lar. Inicieu la instal·lació passant el Touch ID o escrivint el contrasenya del teu compte d'iCloud.

Utilitza llavors Microsoft Power Point per crear noves presentacions o editar les compartides en onedrive, Iniciant sessió amb el compte Microsoft vostè té Subscriure a una subscripció de servei Office 365 pot desbloquejar algunes característiques addicionals, com afegir colors personalitzats a les formes, però també inserir i editar Word Art, per exemple.

Si vols saber com utilitzar Punt de poder per crear presentacions, llegiu la meva guia on li vaig parlar en detall sobre el seu funcionament o les altres guies relacionades amb aquest tema.

Microsoft OneNote

L'aplicació de Microsoft OneNote es pot usar de manera similar a la seva versió web ia la seva versió d'escriptori: és útil per a prendre notes en el seu dispositiu d'una manera simple i ràpida. L'aplicació requereix sincronització amb un compte Microsoft, Per poder veure totes les notes en múltiples dispositius, gràcies a el suport amb el servei d'emmagatzematge en el núvol onedrive.

Les notes fetes per OneNote es guarden automàticament en el núvol, es poden enviar per correu electrònic (amb l'aplicació d'Outlook) o es poden compartir en una altra aplicació externa. En iPad, totes les funcions estan disponibles de forma gratuïta i, per tant, no es requereix una subscripció de servei Office 365 per desbloquejar funcions addicionals.

Et vaig parlar en detall sobre com utilitzar aquesta aplicació en el meu guia dedicada a les aplicacions per a prendre notes, que et suggereixo que també llegeixis per a saber com funcionen altres eines similars.

Microsoft Outlook

Per llegir i enviar correus electrònics a través d'iPad, podeu utilitzar l'aplicació gratuïta Microsoft Outlook descarregant-lo de l'App Store d' iOS (si té problemes per realitzar aquesta operació, consulteu la informació que li vaig proporcionar a les línies anteriors).

Microsoft Outlook és l'aplicació de referència per a la gestió de correus electrònics enviats i rebuts a el servei de correu web Outlook.com, però també és compatible amb tots els altres serveis de correu electrònic importants.

També li complaurà saber que pot aprofitar totes les seves funcions relacionades amb l'enviament i la recepció de correus electrònics, sense haver de subscriure a el servei. Office 365. El pagament d'aquest últim, que es pot comprar des del lloc web oficial, permet obtenir un filtre avançat contra Phishing y el malware en els arxius adjunts i enllaços rebuts al correu electrònic Microsoft, A més d'expandir la bústia fins a 50 GB.

Per aprendre més sobre l'ús Microsoft Outlook llegeixi aquest meu tutorial on parlo a l'respecte en detall.

Més aplicacions per a la productivitat.

Com a alternativa a les aplicacions de suite Microsoft Office, També hi ha altres eines dedicades a la productivitat dissenyades per iPad. Indicaré alguns d'ells en les següents línies.

iWork

Una alternativa vàlida a Office per iPad són les aplicacions gratuïtes de iWork, El paquet de productivitat de la marca Apple, també disponible en macOS ia través del web, a través d'iCloud. Això inclou l'aplicació de processament de text de Pages, l'aplicació Numbers per fulls de càlcul i la per crear presentacions, Keynote.

Les aplicacions de la suite. iWork es poden usar en mode fora de línia, són compatibles amb arxius creats a través d'aplicacions Microsoft Office i estan dissenyats per aprofitar a l'màxim l'iPad. Permeten la creació de documents des de zero i també inclouen plantilles per a la creació d'arxius basats en models prestables.

Totes les aplicacions admeten guardar documents en iCloud, el servei d'emmagatzematge en el núvol d'Apple (que té un espai d'emmagatzematge gratuït de fins a 5 GB, ampliable per una tarifa a partir de 0,99 € / mes). També s'admet un altre emmagatzematge gratuït amb plans expandibles, com Mega (t'ho vaig dir en aquest enllaç) o google Drive (més informació en aquest tutorial). Per aprendre més sobre com iWork, Recomano llegir aquesta guia meva.

suite de G

Altres aplicacions que són molt famoses i apreciades per la productivitat són les que pertanyen a GSuite, La suite en línia de Google. Estan disponibles de forma gratuïta per iPad, però també es poden usar en línia, ja que estan integrats en Google Drive (servei gratuït d'emmagatzematge en el núvol de Google amb pla de pagament expandible des € 1.99 / mes que li vaig esmentar en aquest enllaç).

La subscripció a GSuite, (Els preus comencen en 4 € per usuari per mes) és opcional, ja que es proporcionen serveis addicionals principalment per a empreses, com 30 GB d'espai d'emmagatzematge en línia per a cada usuari que utilitza aquestes eines de productivitat.

Les aplicacions incloses en aquesta col·lecció d'eines de productivitat són les aplicacions Google Docs, destinades a crear arxius de text, Fulls de càlcul de Google, utilitzades per processar fulls de càlcul i Presentacions de Google, aplicació útil per fer presentacions.

Les aplicacions esmentades són molt vàlides per a la possibilitat d'usar-se també en mode fora de línia i també perquè admeten els formats d'arxiu principals de la suite Microsoft Office. Per usar-los necessites tenir un compte de Google.