On aconseguir totes les llavors de carbassa a Sekiro. Les llavors et permeten augmentar la salut de Wolf el protagonista d'aquesta aventura que ha d'enfrontar-se a diversos perills i enemics, durant les batalles disminuirà la teva barra de vida, que pots augmentar gràcies a les llavors de carbassa que estan repartides pel mapa del joc i per ajudar-te hem preparat aquesta guia sobre on aconseguir totes les llavors de carbassa a Sekiro.

En altres seccions pots descobrir guies completes amb més estratègies com aconseguir l'Espada Mortal a Sekiro.

On aconseguir totes les llavors de carbassa a Sekiro, llista completa

Per dur a terme el procés complet necessites els flascons de curació, l'Emma t'obsequiarà amb un a l'inici del joc. Cada vegada que aconsegueixis una llavor l'has d'emportar a l'Emma al Temple desolat, el que elevarà el teu nivell de curació disponible en una unitat, i permet restaurar la teva barra de vida. Aquestes llavors estan escampades per totes les àrees del joc, però són un recurs molt important per sobreviure més temps.

llavors de carbassa a Sekiro

Guia de llavors de carbassa a Sekiro: Shadows Die Twice

D'aquest col·leccionable n'hi ha un total de nou. A continuació es mostra una llista de totes les llavors de carbassa a Sekiro.

  • Voltants d'Ashina

La primera llavor de carbassa es troba a prop d'Ashina. Primer has d'eliminar el primer cap que es creuarà al teu camí el general Kawarada Naomori, com a recompensa obtindràs una llavor estarà just darrere de l'Ídol de l'Escultor (són punts de control del joc)

  • Entorn d'Ashina 

També a la mateixa zona a Ashina has de derrotar l'Ogre encadenat, heu d'entrar a l'edifici a través d'una esquerda, un cop dins gira a l'esquerra i entra a una habitació trobaràs diversos elements una d'aquests és una llavor de carbassa.

  • Voltants d'Ashina

Després de derrotar Gyuoubu Oniwa, un altre dels caps del joc, creua el camp de batalla, no entris a l'edifici que trobaràs continua pel camí fins a veure un comerciant aquest et vendrà la llavor de carbassa per 1000 sin.

  • Castell de Ashina

Has de dirigir-te fins a l'ídol de l'Antesala, per això has de pujar al castell enfilant-se per la teulada, arriba fins a una habitació on localitzaràs un cofre amb una llavor de carbassa dins.

Castell d'Ashina llavors carbassa Sekiro

  • Castell de Ashina

Aquesta també es troba a la zona del Castell, continua on vas trobar el primer ídol de Buda, hauràs d'eliminar quatre enemics armats per pujar per una escales fins arribar a un atzucac, aquí us topareu amb un comerciant que us encomanarà la tasca d'acabar amb tots els enemics de la zona. Al temple desolat pots comprar la llavor de carbassa per 2000 Sen al mateix comerciant amb qui et retrobaràs.

  • Temple de Senpo

Els meus t'indicaran el camí fins arribar a la gran estructura, on trobaràs monjos resant, apropar-te a l'estrany objecte de culte on es troba la llavor de carbassa.

  • Vall Submergit

Des de l'últim punt de control a l'ídol de la Vall Submergida explora la vall fins a localitzar una cova travessa-la i continua per l'esquerra, escala ajudant-te de les branques fins arribar a un sortint, elimina els enemics que trobaràs, i fixa't a la xemeneia de la cabana aquí veuràs una llavor de carbassa.

  •  Llogaret Mibu

Al centre del llogaret de Mibu trobaràs un arbre gegant, busca entre les arrels trobaràs una llavor de carbassa.

Palau del Manantial-llavors-carbassa-Sekiro

  • Palau del Manantial

Aquesta zona es troba al final de Purificació, si necessites ajuda pots fer una ullada a aquesta guia Sekiro: com obtenir tots els finals. Aquesta llavor es troba en una habitació plena d'estranys enemics elimina'ls a tots, a més has de derrotar el cap Owl, finalment accediràs a l'edifici i dins del cofre localitzaràs aquesta llavor.

Un cop aconsegueixis totes les llavors de carbassa a Sekiro podràs desbloquejar el trofeu «Carabassa curativa suprema».

Esperem que aquest article us sigui d'ajuda sobre on aconseguir totes les llavors de carbassa a Sekiro, recorda portar les llavors a Emma per aconseguir augmentar la salut.