On descarregar llibres gratis. T'han regalat el teu primer lector de llibres electrònics i vols provar-ho. Estàs buscant llocs on puguis aconseguir bons títols sense cap cost. Avui, en parada Creativa, Et direm les pàgines que considerem de major qualitat perquè et converteixis en una lectora àvida. Pren nota!

Llocs on descarregar llibres gratis

Project Gutenberg

Entre els millors llocs per descarregar llibres gratis en qualsevol idioma és, sens dubte, el Projecte Gutenberg. Es tracta d'un portal nascut de el projecte de digitalitzar les obres literàries de l'món fent-les accessibles a qualsevol, iniciat el 1971 per l'informàtic Michael Hart.

En ella hi ha centenars de llibres electrònics. I si ets una amant dels clàssics, aquest és el teu lloc, perquè estan tots disponibles sense cap cost. L'única cosa que cal tenir en compte és que, a causa de les limitacions que apliquen alguns proveïdors de Internet, Per accedir a el lloc pot ser necessari utilitzar DNS internacionals.

Quan estiguis a la pàgina de el Projecte Gutenberg, feu clic a Cerca i Navegar a la part superior. Ara, fes clic a les opcions de navegació, per ampliar el menú, i trieu si voleu visualitzar els llibres electrònics disponibles per autor, títol, idioma o data.

Si no saps exactament quin llibre vols llegir, pots posar paraules clau, escrivint-les en el camp de text de Recerca ràpida i fent clic al botó Cercar perquè apareguin els resultats.

O pots fer una cerca avançada, fent clic a «Cerca avançada», configurant els diferents paràmetres segons convingui i fent clic al botó Cercar.

Un cop localitzada l'obra del seu interès, premi sobre el seu títol i, a la pàgina de resum que se li proposa, premi sobre l'enllaç de el format del seu interès en la secció Download This llibre digital, Per procedir a la descàrrega.

Obriu la biblioteca

Open Library (Biblioteca oberta) és un projecte d'Internet Archive que pretén catalogar tots els llibres existents i posar la cultura a l'abast de tots. Permet llegir directament a través de l' navegador sense descarregar res o també descarregar gratuïtament molts llibres electrònics de domini públic i en totes les llengües de l'món.

A més, des de la mateixa pàgina podràs comprar els best-sellers actuals que encara no es troben gratis enlloc.

Per utilitzar-la, has d'anar a la pàgina d'inici, fer clic a Navega / Cerca de la part superior i seleccionar Temes, per poder examinar les obres disponibles per gènere.

També pot buscar llibres electrònics directament escrivint la paraula clau que li interessi en el camp de text de la part superior dreta i prement la tecla Intro de l' teclat.

Quan trobi un llibre electrònic que li interessi, faci clic al seu títol i, a través de la pàgina que s'obre, procedeixi a la descàrrega. És molt fàcil.

FeedBooks

Si parlem de llibre gratis, no ens queda una altra que parlar de FeedBooks. A través d'aquest portal, es poden descarregar llibres digitals en diversos formats, triant entre una àmplia selecció d'obres en diversos idiomes. Fins i tot en aquest cas, es tracta principalment de grans clàssics: des del llibre Cuore de De Amicis fins a alguns relats d'Edgar Allan Poe.

És bastant intuïtiu i fàcil d'utilitzar. Primer, aneu a la seva pàgina d'inici, feu clic a la pestanya de Domini Públic de la part superior. Trieu la categoria que li interessi a la barra lateral de l'esquerra i procedeixi a descarregar les seves obres favorites fent clic primer a la portada i després en el botó de descàrrega de la pàgina que s'obre.

 

Aquestes són les tres pàgines principals que et recomanem. Estan ben cuidades, són intuïtives i estan lliure de virus. Simplement, prova-i ens comptes què tal l'experiència d'usuari.