On són les 5 campanes Resident Evil Village. Aquest trencaclosques té lloc al Castell Dimitrescu, l'Atelier darrere de la Biblioteca. Per continuar amb l'aventura necessàriament has de resoldre aquesta endevinalla. A l'arribar a l'Atelier sentiràs que has arribat a un carreró sense sortida. El truc resideix a disparar a les cinc campanes ocultes a la sala per obrir la pintura de lady Dimitrescu a la paret i desbloquejar el passatge secret darrere d'ella. Però en aquest article t'explicarem on són les 5 campanes Resident Evil Village.

Potser t'interessin altres articles relacionats com resoldre el trencaclosques de el piano Resident Evil Village o també pots fer-li un cop d'ull on trobar a Madalina en Resident Evil Village.

On són les 5 campanes Resident Evil Village

Per obrir un passatge ocult en l'estudi de l'Castell Dimitrescu, has de tocar cinc campanes. Pots esbrinar On són les 5 campanes Resident Evil Village aquí.

resoldre trencaclosques campanes Resident Evil

Després de la primera secció al poble de Resident Evil: Village, el teu camí et porta a el castell de Dimitrescu. Al primer pis es troba l'estudi amb una pintura enorme de la popular dama de l'castell Lady Dimitrescu. A primera vista, només hi ha una porta a l'habitació per la qual vas entrar. En un cavallet, però, trobaràs la sol·licitud de tocar cinc campanes. Només si tens èxit en fer això, s'obrirà un passatge ocult que necessites per seguir endavant. Si toques la campana, s'encendrà un foc sobre ella.

Però, On s'amaguen aquestes cinc campanes? De fet, pots disparar a totes sense sortir de l'habitació. Un petit consell: pots trobar les que estan ben amagades si mires cap amunt. On són les 5 campanes Resident Evil Village, t'ho expliquem:

5 campanes Resident Evil 8

  1. Campana: Taula auxiliar - La primera campana és fàcil de trobar:està en una taula auxiliar a la que et dirigeixes directament quan entres a l'habitació.
  2. Campana: Els engranatges - A través dels buits a la paret darrere de la primera campana es poden veure uns engranatges que giren. Al mig, la segona campana es balanceja cap endavant i cap enrere. Has de apuntar bé per encertar-.
  3. Campana: Armari - Hi ha un armari davant de la paret amb les retallades i els engranatges. La tercera campana, molt petita, està en ell.
  4. Campana: En el canelobre - La quarta campana està encara millor amagada. Està a la part superior de l'canelobre. És molt difícil. Primer has de disparar a la llum d'aranya, Perquè d'aquesta manera es balancegi cap a endavant i cap a enrere des del teu punt de vista, i quan tinguis una vista clara de la campana, dispara sense dubtar-ho.
  5. Campana: Darrere de la finestra - Si ara mires des de la galeria en la direcció de l'quadre gran, veuràs una finestra gran a sobre. Darrere d'ell ja es pot veure la cinquena i última campana. Primer dispara el crista de la finestra. Llavors pots disparar la campana amb la pistola.

Si segueixes aquests passos i dispares correctament totes les campanes de l'castell, podràs veure com s'obre el gran quadre de Lady Dimitrescu, on veuràs un passatge ocult per continuar amb la història.

Aquest joc està ple de secrets, esperem haver-te ajudat en aquest article per saber on són les 5 campanes Resident Evil Village. Si t'interessa pots llegir aquest post com connecta Resident Evil 7 amb la resta de la saga.