On són les cabres Resident Evil Village. Aquests articles de col·leccionista «Wooden Animal» estan repartits per tot el joc i hai un total de 20 cabres, que has de trobar en un ordre determinat, Ja que una vegada que accedeixes a unes zones no podràs tornar-hi en una segona ocasió. Localitzar i destruir aquests objectes et serà útil per desbloquejar trofeus. En aquest article et donarem totes les indicacions on són les cabres Resident Evil Village.

Però si vols saber més trucs fes un cop d'ull a on són les 5 campanes Resident Evil Village.

On són les cabres Resident Evil Village

Per obtenir alguns trofeus en Resident Evil Village, el jugador ha d'explorar tant com sigui possible.

Per poder aconseguir aquests objectius és necessari no només trobar totes les cabres, sinó també destruir-les amb els teus armes. En total, hi ha 20 cabres en Resident Evil Village: en alguns casos també apareixeran dins de zones que després es tornaran inaccessibles. Recorda en tot cas que totes les cabres emeten un so particular, que pots seguir per identificar-les més fàcilment. Però continua llegint per saber on són les cabres Resident Evil Village.

Guia on trobar totes les cabres de Resident Evil Village

  • Visita el poble

✓ Cabra 1 - En un altar al cementiri de la vila.

✓ Cabra 2 - Al sostre de l'església de poble.

Resident Evil 8 Village Totes les cabres

✓ Cabra març - En el llogaret. A l'esquerra dels camps on veuràs un espantaocells.

  • vinya

✓ Cabra 4 - A la vinya de l'castell. Mira a prop de l'espantaocells a la dreta, a les roques, segueix el so de la cabra.

  • Castell de Dimitrescu

✓ Cabra 5 - Al castell de Dimitrescu. Has abans resoldre el puzle de les estàtues de Resident Evil 8 Village, perquè s'obrin unes escales i trobar la cabra.

✓ Cabra 6 - Després de resoldre el misteri on són les 5 campanes Resident Evil Village, Al Àtic, immediatament després de pujar l'escala de l'Atelier, dóna la volta per trobar-la.

  • Segona visita a el poble

✓ Cabra 7 - A la petita sala sota el pont que connecta l'Altar amb el lloc de la cerimònia, a prop de el punt on inserir la maneta.

✓ Cabra agost - Al pati de la Casa de l'Luthier al poble. Al centre entre la casa i la barraca de la dreta, a sobre d'un refugi.

✓ Cabra 9 - En el llogaret. A la dreta de l'mausoleu a l'extrem dret en el petit cementiri sobre l'església que s'obre amb la clau de ferro, per aconseguir-la pots consultar aquesta guia com resoldre el trencaclosques de el piano Resident Evil Village.

✓ Cabra 10 - Entre l'altar i la Casa Beneviento. Quan travessi el pont, miri a l'esquerra per veure la cabra.

Cabres protectores - Resident Evil

✓ Cabra 11 - A la Casa Beneviento costat de la porxada, miri per sobre de la barana a l'esquerra.

✓ Cabra 12 - En Reservoir. Sobre el molí abans de baixar, mira a la dreta.

✓ Cabra 13 - Al llac artificial. Mira un pal que surt de l'aigua a l'esquerra per veure la cabra.

✓ Cabra 14 - Després de derrotar Moreau i abans de prendre l'ascensor per sortir de l'embassament. Ara pots baixar a l'molí prèviament drenat. Passa i mira a l'esquerra per trobar la cabra.

✓ Cabra 15 - A sota de la serradora d'Otto, una àrea a la qual es pot arribar després d'obrir la porta, prop de l'santuari proper a al riu.

✓ Cabra 16 - A la fortalesa. Després de superar la batalla amb els llops dins de la fortalesa. Baixa per la torre, just abans de travessar el forat a la paret de l'esquerra, mira a la dreta per trobar-la.

Cabres Resident Evil 8

✓ Cabra 17 - A la fàbrica de Heisenberg, on t'atrapa un gran ventilador. Destrueix-i després veu a la balconada de l'esquerra per veure la cabra inclinada allà al davant.

✓ Cabra 18 - A la fàbrica, després de derrotar Sturm, aneu a l'habitació amb els controls en l'àrea de mercaderies i veu sota de l'escriptori a la part de darrere (el que està a la banda de el tresor de la cigarreta). Arribaràs a una habitació amagada amb la cabra.

✓ Cabra 19 - A la fàbrica, mentre puges a l'ascensor en el tanc improvisat de Chris. Miri cap endavant i veuràs un buit. Tindràs poc temps, dispara contínuament amb la metralladora per trencar-la.

✓ Cabra 20 - Amb Chris, després de derrotar a Urias Mutato. Segueix el so de la cabra i mira cap a un racó fosc amb pues que no podràs creuar. Apunta sobre les pues per veure una estàtua la cabra està just al davant.

Esperem que aquesta guia t'hagi resultat útil on són les cabres Resident Evil Village.