On trobar Madalina en Resident Evil Village. Tots els usuaris d'aquest joc saben que existeixen nombrosos tresors repartits pel mapa que hauran de recuperar, aquests són importants encara que no ho semblin, ja que es poden vendre a Duke per consegui molts Llei (És la moneda el joc). El que et permetrà obtenir més armes, més ofertes i més recursos per fer servir per completar la història principal.

En aquesta guia que t'ajudarem a descobrir on trobar a Madalina en Resident Evil Village un dels misteris a resoldre, la nina Madalina Doll està composta per dos pizzes a trobar el cap i el cos, de vegades pot resultar complicat però aquí t'ensenyarem com unir aquestes dues parts.

Potser et interessos aquestes publicacions amb més trucs d'aquesta saga, com derrotar a Lady Dimitrescu en Resident Evil Village o com resoldre el trencaclosques de el piano Resident Evil Village.

On trobar Madalina en Resident Evil Village

En aquesta breu guia et mostrarem on trobar a Madalina en Resident Evil Village i com obtenir les 2 peces d'aquesta misteriosa canell.

Des del començament de Resident Evil Village es coneix que hi ha nombrosos tresors de has de buscar per obtenir la moneda de el joc «Llei» i posteriorment comprar articles a Duke que et seran de gran utilitat. En aquest cas has de completar les dues parts del canell: cap i cos, per poder canviar-i aconseguir prou diners a través de l'comerciant de el joc.

Com obtenir el cos de Madalina Resident Evil Village

La primera part del canell Madalina (cos) és senzilla de trobar, no requereix de cap endevinalla a resoldre. Simplement veuràs una icona al mapa on és la ubicació de el cos de Madalina Doll. Recordem que no es troba a la casa de Luthie sinó prop d'aquesta, t'has d'adreçar a l'pati, hi trobaràs un cobert d'emmagatzematge entre els prestatges veuràs a simple vista cap.

cos-de-Madalina-Resident-Evil-Village

Ara per aconseguir la segona part del canell Madalina (cap) sal de la casa i gira a l'esquerra, on hi ha una casa amb un pou. Es tracta de la casa de Donna Beneviento un dels caps que anteriorment has d'eliminar.

El cap de Madalina està al pou, has de recuperar-la fent girar la roda de el pou, per fer això abans has d'utilitzar la clau de la insígnia de ferro que trobaràs al cobert on vas descobrir el cap del canell.

cap-de-Madalina-Resident-Evil-Village

Un cop tinguis les dues peces obre la pestanya de la teva inventari «Tresors» per poder combinar les dues parts, Confirma el procés, i obre novament la venda per conèixer quant val el canell Madalina i poder vendre-la a Duke. Aproximadament pots obtenir per aquest article uns 20.000 Lei.

Llest! Esperem que aquesta guia t'hagi estat útil dónde trobar a Madalina en Resident Evil Village, Si tens interès per aquest joc et recomanem que consultis altres guia relacionades com connecta Resident Evil 7 amb la resta de la saga.